Meghan Markle noemt zijn eigen dochter een 'leugenaar' terwijl fans smeken om hereniging

Meghan Markle noemt zijn eigen dochter een 'leugenaar' terwijl fans smeken om hereniging
Meghan Markle noemt zijn eigen dochter een 'leugenaar' terwijl fans smeken om hereniging
Anonim

Thomas Markle heeft koninklijke fans geschokt nadat hij zijn dochter Meghan een "leugenaar" had gebrandmerkt in een nieuw interview.

De voormalige verlichtingsregisseur beweerde dat ze was "veranderd" sinds ze haar man, prins Harry, had ontmoet en "jarenlang had gelogen" onder de invloed van de hertog van Sussex.

Meghan Markle Thomas Markle
Meghan Markle Thomas Markle

Thomas maakte de verrassende beschuldigingen tijdens een interview met GB News.

Op de vraag of Meghan loog tijdens het explosieve interview met Oprah eerder dit jaar, zei hij:

"Ze loog. Ze liegt al jaren. Liegen over de aartsbisschop? Hoe kun je zeggen 'we zijn drie dagen getrouwd voordat we trouwden'? Haar leugens zijn zo duidelijk, ik weet niet waarom ze zegt ze."

Volgens de 77-jarige had Meghan niet het vermogen om te liegen voordat ze haar man ontmoette.

"Dit is sinds Harry. Harry heeft het beïnvloed, " verklaarde hij.

Zijn opmerkingen veroorzaakten nogal wat opschudding op sociale media, waarbij velen de hertogin van Sussex smeekten om haar vader nog een kans te geven.

Meghan Markle Thomas Markle
Meghan Markle Thomas Markle

"Hopelijk zal Meghan haar vader vergeven voordat hij overlijdt. Ze zal er spijt van krijgen als ze het niet doet. Ik weet dat we haar niet kunnen vertellen hoe ze zich moet voelen en wat ze moet doen, maar het is hartverscheurend," een persoon schreef online.

Wat erg verdrietig dat hij, na jaren een goede vader te zijn geweest en zijn best te hebben gedaan, volledig is buitengesloten van haar leven. Meghan heeft keer op keer laten zien wat een narcist ze is en hoe ze, als ze eenmaal iemand heeft gebruikt, wordt later 'gemarkeerd', een louche opmerking gelezen.

"Mijn hart gaat uit naar meneer Markle. Op een dag zal MM spijt krijgen van wat ze hem heeft aangedaan. Naar eigen zeggen was hij een goede vader", merkte een derde op.

Meghan-Markle-als-een-baby-met-haar-vader-Thomas-Markle
Meghan-Markle-als-een-baby-met-haar-vader-Thomas-Markle

Thomas beweerde dat hij zijn dochter een boeket rode rozen had gestuurd voor haar 40e verjaardag.

De rode rozen hadden ook twee gele rozen in het midden, die volgens Thomas de twee kinderen van Meghan en Harry, Archie en Lilibet, symboliseerden.

Samen met de bloemen zei hij dat hij haar een kaart had gestuurd met de tekst: "Ik wens je een gelukkige verjaardag en mooiere dagen", aldus TMZ.

Thomas gaf aan TMZ toe dat hij niets meer van zijn dochter heeft gehoord sinds hij het geschenk stuurde. Naar verluidt zei hij "dat is prima" en hij "hoopt gewoon dat ze van de bloemen houdt."

Vorige maand dreigde Thomas zijn dochter en echtgenoot prins Harry voor de rechter te dagen om zijn kleinkinderen te zien. Meghans vader heeft zijn kleinkinderen of zijn schoonzoon nooit ontmoet.

In een gesprek met Fox News zei de heer Markle dat hij klaar was om de zaak "in de zeer nabije toekomst" voor de rechter te brengen.

De eens zo hechte relatie tussen Meghan en haar vader raakte gespannen tijdens de aanloop naar haar huwelijk met prins Harry. Markle sloot een deal met een paparazzi-fotograaf om foto's van hem te maken.

Aanbevolen: