Fans zijn verbaasd als Kim Kardashian Pete Davidson vasthoudt tijdens een Halloween-rit

Fans zijn verbaasd als Kim Kardashian Pete Davidson vasthoudt tijdens een Halloween-rit
Fans zijn verbaasd als Kim Kardashian Pete Davidson vasthoudt tijdens een Halloween-rit
Anonim

Heeft Kim Kardashian een nieuwe relatie?

Hoewel de moeder van vier kinderen nog steeds getrouwd is met Kanye West, lijkt het alsof ze een nieuwe man in haar leven heeft - komiek die acteur werd Pete Davidson.

De twee werden vrijdag gespot op Knott's Scary Farm in Buena Park, Californië, onthulden People, en toen ze op een van de achtbaanritten stapte, werd Kardashian gezien die Davidsons hand vasthield.

Ze werden vergezeld door Kourtney Kardashian en haar beau Travis Barker, die ook veel genegenheid toonden tijdens het avonduitje.

Maar op sociale media lijken fans te denken dat het paar een dubbele date had en dat als de oprichter van KKW een nieuwe beau heeft, ze klaarblijkelijk niet op zoek is naar een verzoening met West.

De laatste en zijn vrouw kondigden eerder dit jaar hun scheiding aan, hoewel bronnen beweerden dat er nog steeds een kans was dat het paar hun meningsverschillen zou oplossen.

Bronnen hebben eerder benadrukt dat er geen weg terug is tussen Kimye, eraan toevoegend dat ze co-ouderschap van hun kinderen hebben, maar er is op dit moment niets romantisch meer tussen hen aan de hand.

“Kim en Kanye kunnen het goed met elkaar vinden. Ze zijn allebei trouw gebleven aan hun toewijding om de beste situatie voor de kinderen te maken', gutste de insider.

“Kim is erg blij dat ze erin geslaagd zijn om de zaken rustig te houden. Ze vindt Kanye een goede vader. Ze wil dat hij zoveel tijd met de kinderen kan doorbrengen als hij wil.

“Voor elke week die voorbijgaat sinds ze de scheiding aanvroeg, lijkt Kim gelukkiger. Ze weet dat het aanvragen van een echtscheiding de juiste beslissing was. De kinderen doen het zo goed als ze kon hopen.'

Eerder dit jaar deden er geruchten de ronde dat Kardashian in het geheim aan het daten was met rapper Drake, hoewel een bron dicht bij de realityster die rapporten later ontkende en volhield dat de twee niets meer waren dan goede vrienden.

Hoewel de make-upmagnaat haar liefdesleven de afgelopen maanden buiten de schijnwerpers heeft gehouden, lijkt het erop dat de zaken met West voorbij zijn, vooral nu ze gespot is dicht bij Davidson te komen.

Aanbevolen: