Kylie Jenner-fans verbaasd als de enorme prijs van haar Aspen-verhuur wordt onthuld

Kylie Jenner-fans verbaasd als de enorme prijs van haar Aspen-verhuur wordt onthuld
Kylie Jenner-fans verbaasd als de enorme prijs van haar Aspen-verhuur wordt onthuld
Anonim

Kylie Jenner heeft een oogje gekregen van haar volgers nadat ze haar prachtige huis in Aspen met zeven slaapkamers had laten zien.

Het luxueuze herenhuis levert haar een enorme $ 450.000 per maand op. Als ze dat wil, kan ze een theater, zwembad en bowlingbaan huren voor $ 25.000 extra.

Jenner deelde een kijkje achter de schermen van het vier verdiepingen tellende vakantiehuis in Colorado op Instagram.

De 23-jarige arriveerde eind vorige maand met een privéjet in Aspen, Colorado. Ze werd vergezeld door partner Travis Scott, 28, zus Kendall Jenner, 25, moeder Kris Jenner, 65, haar vriend Corey Gamble, 40, vriend Fai Khadra, 29 en dochter Stormi, twee.

Het Aspen-huis van de realityster is pas vorig jaar gebouwd. Het beslaat 20, 000sq ft met zeven slaapkamers, zeven volledige badkamers en halve badkamers.

Er is ook een groot terras en een patio met een prachtig uitzicht op de besneeuwde heuvels.

In haar Instagram Stories gaf de cosmeticamagnaat haar 209 miljoen volgers een korte rondleiding door een van de verdiepingen van het herenhuis.

Sommige fans vonden het echter "toondoof" in het licht van de wereldwijde pandemie.

"Ondertussen verhongeren talloze anderen in Amerika en vragen zich af hoe ze hun huur/hypotheek gaan betalen. Ze is meer dan toondoof en zou serieus een pauze moeten nemen van sociale media", luidde een duistere opmerking.

"Voor 450K kan het hele gebergte er maar beter mee komen", grapte een ander.

"Wauw, dat is zo'n obsceen vertoon van rijkdom. Geen van beiden kent echt de waarde van werken voor je geld, want ze hebben allemaal roem en rijkdom gekregen dankzij een sekstape, " viel een derde in.

"Heeft ze geen bedrijf te runnen? Als ze echt een bedrijf runde en een ondernemer was zoals ze zegt, zou ze het veel te druk hebben om constant op vakantie te gaan. Ze is geen zakenvrouw. niets zo stoppen met proberen te doen alsof ze een bedrijf heeft opgebouwd en runt. Joke, "voegde een vierde persoon eraan toe.

Hoewel het afgelegen Aspen herenhuis kan worden verhuurd op een dagelijkse of maandelijkse basis, is het ook te koop voor $75 miljoen.

Kylie brengt veel van haar tijd door met winkelen of de piste op met Kendall en babymeisje Stormi.

Kylie werd eerder bekritiseerd omdat ze poseerde in privéjets en haar dochter een Prada-portemonnee van $ 800 kocht.

"God, stel je voor dat je 3 jaar oud bent en een portemonnee van $ 800 hebt, hoe gênant", schreef een fan online.

"Misschien wil dit kleine meisje liever een gewoon meisjesding om mee te spelen in plaats van een Prada-portemonnee van 800 dollar," voegde een ander eraan toe.

"Ik geef les aan kinderen van 3 tot 4 jaar in de kleuterklas. Ik kan eerlijk zeggen dat ik ze nog nooit zo gelukkig heb gezien als wanneer ze tot aan hun ellebogen in het zand of water zitten. Of ze klotsen in kopjes en bekers. Absoluut niet nodig voor haar om designerartikelen van welke beschrijving dan ook te hebben. Ze is een kind. Einde ", voegde een derde eraan toe.

Aanbevolen: