De echte reden waarom Kate Moss een hekel had aan het werken met Mark Wahlberg

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Kate Moss een hekel had aan het werken met Mark Wahlberg
De echte reden waarom Kate Moss een hekel had aan het werken met Mark Wahlberg
Anonim

Kate Moss wordt al zo lang als we ons kunnen herinneren als een supermodel beschouwd. Ze heeft sinds het begin van de jaren '90 samengewerkt met alle grote modeontwerpers en heeft daarbij een nettowaarde van $ 70 miljoen opgebouwd.

Toen ze nog maar 14 jaar oud was, werd de Britse schoonheid uit Croydon ontdekt door Sarah Doukas, de eigenaresse van modellenbureau Storm. Kort nadat ze in 1990 deelnam aan haar eerste officiële fotoshoot met fotograaf Corinne Day, trok Moss de aandacht van de mode-industrie en de rest was letterlijk geschiedenis.

Twee jaar later en Moss, die onlangs samenwerkte met de Skims-lijn van Kim Kardashian, werkte aan enkele van de grootste modellencampagnes waarvan je alleen maar kon dromen om er deel van uit te maken - een daarvan was haar iconische Calvin Klein-advertentiecampagne naast voormalig rapper-acteur Mark Wahlberg.

Maar volgens Moss was de ervaring van het werken met de vader van vier kinderen allesbehalve prettig, omdat hij niet alleen een slechte houding tegenover haar had, maar ook een aantal niet-zo-aardige opmerkingen maakte over haar lichaam. Hier is het dieptepunt …

Kate Moss kan Mark Wahlberg niet uitstaan

Terwijl deelnemen aan een topless fotoshoot voor Calvin Klein in 1992 ongetwijfeld veel deuren zou openen voor Moss, die toen nog steeds populair was in de modewereld, zei de blonde schoonheid ze haatte de hele ervaring.

Destijds was Moss net 17 geworden toen ze de baan boekte om tegenover Wahlberg te werken voor een topless advertentiecampagne. Ze voelde zich blijkbaar niet op haar gemak om op de set van de fotoshoot te worden blootgesteld, omdat ze zich erg bewust was geweest van de grootte van haar borsten.

Moss klaagde dat ze zich niet op haar gemak voelde om schrijlings op de toenmalige rapper te zitten terwijl ze geen top droeg, maar omdat ze daarvoor was aangenomen, zette ze zich in voor het project, ongeacht hoe ze zich op dat moment voelde.

Maar naast het feit dat ze zich niet op haar gemak voelde om blootgesteld te worden, onthulde Moss later dat zij en Wahlberg elkaar niet konden uitstaan, wat de ervaring van de fotoshoot alleen maar veel erger maakte.

Ze vertelde eens aan Vanity Fair: Ik kreeg een zenuwinzinking toen ik 17 of 18 was toen ik moest gaan werken met Marky Mark en Herb Ritts.

Het voelde helemaal niet als mij. Ik voelde me echt slecht over het schrijlingswerk met deze gespierde man. Ik vond het niet leuk. Ik kon twee weken lang niet uit bed. Ik dacht dat ik ging om te sterven.”

Bij diezelfde fotoshoot werd beweerd dat ze had gedronken om haar zenuwen en frustratie te kalmeren, wat zou verklaren waarom Klein later naar voren kwam en toegaf dat het werken met Moss op die specifieke dag allesbehalve gemakkelijk was.

Volgens bronnen, per Mirror, was de chemie tussen de twee onbestaande, en om te zeggen dat de stemming en sfeer op de set erbarmelijk waren, zou waarschijnlijk een understatement zijn.

"Oh, mijn god. [Mark] en Kate konden elkaar niet uitstaan", zei Calvin Klein in 2013 tegen zijn vriend Marc Jacobs.

“Ik had het ook moeilijk met haar… vanaf het allereerste begin. Ze had een aantal moeilijke tijden doorgemaakt, en dat kwam soms tot uiting in het werk en in de houding… Maar uiteindelijk was ze echt geweldig."

Moss had eerder gewogen op haar tijd met Wahlberg en vertelde schrijver Glen O'Brien dat het deprimerend voor haar was om met de Hollywood-acteur te werken, aangezien ze te maken had met problemen met het lichaamsbeeld.

"Ik was zo'n nerveus wrak," begon ze te zeggen. "In die tijd was hij [Mark] zo'n eikel. Hij was niet erg aardig."

Hoewel ze niet op de zaak inging, vuurde Wahlberg later terug in een interview met het tijdschrift Nuts en zei dat Moss op zijn neef leek in een ogenschijnlijke opgraving naar het slanke figuur van het model.

Ze was al erg onzeker over de grootte van haar borsten, dus je kunt je alleen maar voorstellen hoe ze zich gevoeld moet hebben toen ze hoorde dat Wahlberg haar nu had vergeleken om eruit te zien als zijn mannelijke familielid.

"Ik was niet zo van de waif-dingen. Ze leek een beetje op mijn neef, "zei hij. "Ik bedoel, ze is mooi - ze is een heel mooie neef - maar ik hou meer van vrouwen met rondingen."

Moss deelde later hoe haar problemen met haar lichaamsbeeld zo erg waren geworden dat ze zonder haar toenmalige vriend, fotograaf Mario Sorrentini's moeder Francesca, hoogstwaarschijnlijk ongecontroleerd zou zijn doorgegaan met drinken.

Ik ging naar de dokter en hij zei: 'Ik zal je wat Valium geven', en Francesca Sorrenti, godzijdank, zei: 'Dat neem je niet.' Het was gewoon angst. Niemand zorgt mentaal voor je.

"Er is een enorme druk om te doen wat je moet doen."

Moss wordt tot op de dag van vandaag beschouwd als een van de meest succesvolle modellen in de mode, die onlangs Kim Kardashian's Skims shapewear-lijn modelleerde.

Aanbevolen: