De echte reden waarom de vader van Naya Rivera een hekel heeft aan 'Glee'-maker Ryan Murphy

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom de vader van Naya Rivera een hekel heeft aan 'Glee'-maker Ryan Murphy
De echte reden waarom de vader van Naya Rivera een hekel heeft aan 'Glee'-maker Ryan Murphy
Anonim

Volgens de vader van Naya Rivera, George Rivera, zijn er veel valse beloften gedaan door de maker van de Glee-show, Ryan Murphy, die beloofde een universiteitsfonds op te zetten voor de zoon van de overleden actrice, Josey, na haar dood in een tragisch ongeval afgelopen zomer.

George heeft op sociale media uitgehaald en volgehouden dat Ryan zijn woord niet heeft gehouden, naast andere niet-zo-aardige dingen waardoor mensen zeker in een ander licht naar de beroemde tv-mogul gingen kijken.

Sinds Naya's vader zijn gedurfde beschuldigingen uitte op sociale media, was het niet meer dan terecht dat Ryan zou reageren - en zijn manier van woorden zou erop wijzen dat hij in feite een studiefonds heeft geopend voor Naya's kind.

Naya had een hechte relatie met haar voormalige baas, die openlijk heeft gezegd dat hij diepbedroefd was door de dood van de Hollywood-ster. Dus wat is het misverstand tussen Ryan en George? Hier is het dieptepunt …

naya rivera rode loper
naya rivera rode loper

Wat beschuldigde George Rivera Ryan Murphy van niet te doen?

In juli 2020 verloor Naya op tragische wijze het leven toen ze verdronk tijdens een boottocht met Josey in Californië. Toen haar lichaam uiteindelijk werd gevonden na een uitgebreide driedaagse zoektocht in Lake Piru, spraken veel van Naya's voormalige collega's zich uit om hulde te brengen aan hun vriend.

"Ze was meer dan een kracht, ze was alles wat je je maar kunt voorstellen. Getalenteerd, slim, verbluffend en vooral aanwezig", schreef voormalig co-ster Dot-Marie Jones in een lang Instagram-onderschrift na de dood van Naya. bevestigd.

“Zoals ik al heb gezegd sinds de eerste dag dat ik met haar heb gewerkt en gewoon in de buurt van deze geweldige vrouw ben, is ze de echte deal! Geen bulls-t, niet nep, wat je zag is wat je kreeg en ik hou van haar en respecteer haar daarvoor.”

"Je was een van de eerste mensen die me het gevoel gaven dat ik familie was toen anderen me als een buitenstaander zagen", zei Chord Overstreet, die Sam Evans speelde in de FOX-sitcom. “Ik wist toen niet dat je mijn familie zou worden en dat was je gewoon voor iedereen. Een moeder, zus, dochter en vooral een vriendin.”

Diezelfde maand onthulden Ryan en mede-makers Brad Falchuk en Ian Brennan dat ze een schoolplezier hadden gecreëerd voor Naya's zoon.

“Naya was geen vaste serie toen we haar op Glee wierpen. Ze had niet meer dan een paar regels in de pilot. Maar het duurde niet meer dan een aflevering of twee voordat we ons realiseerden dat we het geluk hadden een van de meest getalenteerde, speciale sterren te vinden waarmee we ooit het genoegen zouden hebben om mee samen te werken”, schreven de makers van Glee in een verklaring.

“Ze was warm en zorgzaam en fel beschermend voor de rest van de cast. Ze was hard en veeleisend. Ze was leuk. Ze was aardig. Ze was genereus.

“Er waren ups en downs tijdens de prachtige en stressvolle jaren die we doorbrachten met het maken van Glee. We waren het oneens, we vochten, we maakten het goed, toen vochten we nog wat, en toen maakten we het weer goed. Het soort dingen dat in een gezin gebeurt. Naya was meer dan alleen een acteur in onze show - ze was onze vriendin.

“Wij drieën zijn momenteel bezig met het creëren van een studiefonds voor de prachtige zoon waar Naya het meest van hield.”

In maart 2020 beweerde George echter dat die beloften niet werden nagekomen omdat het collegefonds nog steeds niet is opgericht - althans naar zijn begrip.

“Iedereen moet weten wat Ryan Murphy echt deed … of niet deed !!! Ik sta op het punt dit verhaal op te blazen…. en zorg ervoor dat hij weet dat ik het weet…” schreef hij op Twitter.

Het duurde niet lang voordat Ryan op stress reageerde voor iedereen, inclusief George, dat hij en zijn team nauw hebben samengewerkt met de Naya Rivera Estate Trust bij het afhandelen van alles met betrekking tot het universiteitsfonds.

De TV-honcho insinueerde zwaar dat George misschien geen betrokkenheid of toegang tot het landgoed heeft, en daarom is hij niet op de hoogte van het vermeende feit dat Ryan zich toch aan zijn woord heeft gehouden.

“Ikzelf, Brad Falchuk en Ian Brennan hebben toegezegd om via de Naya Rivera Estate Trust een universiteitsfonds op te richten voor het kind van Naya Rivera, Josey. We zijn herhaaldelijk in gesprek geweest met de juiste executeurs van haar nalatenschap.”

De tweet heeft sindsdien meer dan 6.000 likes en meer dan 750 reacties verzameld.

Naya kreeg de rol van Santana Lopez in 2009 toen ze werd gecast in Glee, naast Lea Michele, Amber Riley en Corey Monteith.

Na zes jaar en zes geweldige seizoenen kwam er een einde aan de familieserie, wat Naya ertoe aanzette om andere rollen uit te proberen, zoals Blanca Alvarez in Devious Maids en Step Up: High Water.

Aanbevolen: