De echte reden waarom Mickey Rourke een hekel heeft aan de MCU

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Mickey Rourke een hekel heeft aan de MCU
De echte reden waarom Mickey Rourke een hekel heeft aan de MCU
Anonim

De MCU is een krachtpatser in entertainment, en het is niet tevreden met waar het nu is. De franchise breidt zich uit in fase vier en we hebben nieuwe personages gekregen die een impact zouden moeten hebben op de toekomstige franchise.

Vanwege het succes van Marvel zouden de meeste acteurs er alles aan doen om aan boord van deze gekke trein te springen. Helaas hebben sommige acteurs slechte ervaringen met de franchise, en Mickey Rourke is beroemd geworden met openbare prikjes bij Marvel.

Laten we eens kijken naar Rourke's geschiedenis bij de MCU en ontdekken waarom hij zo'n brandende haat heeft voor de franchise.

Mickey Rourke heeft een wilde carrière gehad

Als het gaat om unieke Hollywood-reizen, hebben maar weinig mensen zo'n interessante weg gehad als acteur Mickey Rourke.

Nadat hij in het begin van zijn carrière een schat aan potentieel had laten zien, leek het alsof alles binnen het bereik van Mickey Rourke lag. Desondanks was hij niet in staat zich te ontwikkelen tot de grote leidende man waar veel mensen op hadden geanticipeerd. In plaats daarvan leek zijn carrière een reeks tegenslagen te ondergaan.

Tijdens de jaren 2000 maakte de acteur een enorme terugkeer naar vorm, iets dat mensen echt niet hadden verwacht. Sin City was de film die echt de aftrap gaf, en uiteindelijk leverde hij een uitstekende prestatie in The Wrestler uit 2008, hij won zelfs een Golden Globe en ontving een Oscar-nominatie.

Rourke heeft opnieuw een fase in zijn carrière bereikt waar hij niet zo groot is als hij ooit was, maar dankzij die heropleving in de jaren 2000, was hij in staat om een oeuvre samen te stellen dat behoorlijk indrukwekkend is.

Vanwege het succes dat hij kon vinden, kreeg hij van een van de grootste filmfranchises in de buurt een grote rol in wat op het punt stond een hitfilm te worden.

Rourke speelde in 'Iron Man 2'

2010s Iron Man 2 zou een van de grootste films van het jaar worden. Zijn voorganger is een van de beste superheldenfilms ooit gemaakt, en het vervolg kwam in een tijd dat de MCU nog steeds de basis legde voor de franchise die we vandaag hebben.

Mickey Rourke, die nieuw was op het comeback-pad, werd geselecteerd als de gemene Whiplash, maar voordat hij instemde met de film, had hij een aantal vreemde eisen.

"Ik zal het doen, maar ik moet mijn haar in een samoerai-knot hebben. Ik moet met een Russisch accent spreken. En ik moet een vogel op mijn schouder hebben", onthulde een bron over Rourke's eisen.

Marvel voldeed aan deze eisen en Rourke was aan boord voor het langverwachte vervolg.

De film was een financieel succes, maar het was geen bijzonder goede film. Sinds die tijd is Rourke de verschroeide aarde in de franchise geworden.

Waarom heeft Mickey een hekel aan de MCU?

Dus, waarom heeft Mickey Rourke ruzie met Marvel? Helaas komt het voort uit zijn tijd die zijn enige MCU-vete maakte.

In een interview bekritiseerde de acteur de MCU voor wat er gebeurde tijdens het maken van Iron Man 2.

"Ik heb [Jon] Favreau uitgelegd dat ik wat andere lagen en kleuren wilde brengen, niet alleen om van deze Rus een compleet moorddadige, wraakzuchtige slechterik te maken. En ze lieten me dat doen. Helaas hebben de [mensen] bij Marvel wilde gewoon een eendimensionale slechterik, dus het grootste deel van de uitvoering eindigde [op] de vloer. Aan het eind van de dag heb je een nerd met een zak vol geld die de baas is. Weet je, Favreau deed het niet Ik zou niet de baas zijn. Ik wou dat hij dat had gedaan, "zei hij.

Hoewel het waar is dat Whiplash een zwakkere schurk was en dat Iron Man 2 een zwakkere MCU-film is, is het vrij zeldzaam om een acteur te zien praten over hun afkeer van een van hun eigen projecten. Niet alleen dat, maar het is ook verrassend om te horen over een acteur die de grootste franchise ter wereld bashen.

Hoewel er vele jaren zijn verstreken, heeft Rourke nog steeds een hekel aan de MCU. Vorig jaar haalde hij de krantenkoppen nadat hij SVU had geprezen terwijl hij een prikje nam bij Marvel.

"Wat vooral leuk is, is het kijken naar het product van deze uitzonderlijke groep acteurs… Respect voor jullie allemaal, het werk dat jullie allemaal doen is echt acteren, niet zoals die onzin die allemaal op Marvel-shit," zei Rourke.

Mickey Rourke zal waarschijnlijk nooit over zijn ruzie met Marvel heen komen, en gezien het feit dat de franchise nog steeds voortkabbelt en miljarden dollars verdient, zijn we er zeker van dat ze daarmee in orde zijn.

Aanbevolen: