Is Britney Spears de actrice naast The Weeknd in 'The Idol'?

Inhoudsopgave:

Is Britney Spears de actrice naast The Weeknd in 'The Idol'?
Is Britney Spears de actrice naast The Weeknd in 'The Idol'?
Anonim

Britney Spears heeft zojuist het filmen van haar eerste project sinds de beëindiging van haar 13-jarige conservatorium afgerond.

The Toxic-zangeres plaagde haar fans met de titel van een film waar ze net aan werkte. "Ik heb net een film opgenomen met de titel "THE IDOL" … het heeft gegarandeerd hits en veel heldere foto's om in de gezichten van mijn mooie familie te plaatsen !!!!!", schreef Spears op Instagram.

Praat Britney over de HBO-onderneming van The Weeknd?

Britney's post doet fans zich afvragen of ze zich heeft aangesloten bij de HBO-serie van The Weeknd, die ook The Idol heet, en waarin de hitmaker Blinding Lights de leider van een sekte is.

De serie draait om een "zelfhulpgoeroe en leider van een moderne sekte (The Weeknd), die een gecompliceerde relatie ontwikkelt met een opkomend popidool (Lily-Rose Depp)."

Hoewel The King-actrice Lily-Rose Depp eerder was aangekondigd als co-ster tegenover de zangeres (wiens echte naam Abel Tesfaye is), bracht Britneys post fans in de war over de vraag of het hetzelfde project was. Terwijl Spears verklaarde dat The Idol een film was, is Tesfaye's onderneming een televisieserie, mede gemaakt door Euphoria's Sam Levinson.

De serie, ontwikkeld door HBO, is onlangs in productie gegaan en heeft acht nieuwe acteurs gecast, waaronder Troye Sivan en Anne Heche. Samen met Sam Levinson en Reza Fahim zal The Weeknd ook dienen als co-schrijver en uitvoerend producent en zal worden gecrediteerd als een van de makers van de show.

Aangezien de serie nog niet is gefilmd, is het onwaarschijnlijk om te geloven dat Spears zal verschijnen, tenzij de zanger het project opzettelijk een "film" noemde om fans af te schrikken en ze later te verrassen.

Britney Spears geniet van haar hervonden vrijheid sinds haar wettelijke voogdij eerder deze maand officieel werd beëindigd. De ster is onlangs verloofd met haar partner van vier jaar, Sam Asghari, en is naar verluidt van plan om binnenkort door het gangpad te lopen.

Eerder ging Britney naar Instagram om haar vrienden te vragen waar ze zou moeten trouwen, en onthulde dat ontwerpster Donatella Versace aan haar prachtige trouwjurk werkte.

Spears plaagde ook een allesomvattend interview met celebrity-presentator Oprah. Sinds haar conservatorium eindigde, is Britney meer op haar gemak geweest in het onthullen van de wreedheden die haar door haar familieleden zijn opgelegd, en heeft ze herhaaldelijk verklaard dat ze daarvoor in de gevangenis zouden moeten zitten.

Of de zangeres zich bij Oprah zal voegen voor een openbaar interview na haar uitspraken op Instagram, v alt nog te bezien.

Aanbevolen: