Elke Disney-prinses naast haar live-action actrice

Inhoudsopgave:

Elke Disney-prinses naast haar live-action actrice
Elke Disney-prinses naast haar live-action actrice
Anonim

Klassieke Disney-prinsesverhalen hebben de levens van verschillende generaties kinderen veranderd! Enkele van de meest geliefde Disney-prinsessen hebben zelfs hun eigen live-actionfilms ontvangen. Fans van Disney-prinsessen wachten nog steeds op films van onder meer prinses Tiana uit Princess and the Frog, Rapunzel uit Tangled, Merida uit Brave, Moana uit Moana en Pocahontas uit Pocahontas. Kinderen krijgen uiteindelijk ook een live-action versie van Frozen met Elsa en Anna!

Disney's live-actiefilms waren tot nu toe geweldig, vooral de remakes waarin de nadruk ligt op hun prinsessen, elk tot leven gebracht door de perfecte actrice. Bekijk hoe deze actrices op elkaar lijken in vergelijking met de geanimeerde prinsessen.

8 Assepoester gespeeld door Lily James

Afbeelding
Afbeelding

Het verhaal van Assepoester is behoorlijk hartverscheurend. Ze is een weesmeisje dat vast komt te zitten op de zolder van haar huis en klusjes doet voor haar slechte stiefmoeder en stiefzusters. Ze heeft een zachtaardig onzuiver hart ondanks het feit dat haar stiefmoeder en stiefzusters het haar moeilijk maken en haar dwingen om dingen te doen die ze niet dagelijks wil doen.

Uiteindelijk vervult een feeënmoeder haar wensen en begeleidt haar op een pad om een prins te ontmoeten. Lily James is de actrice die in 2015 de rol van Assepoester op zich nam. Deze film volgde de klassieke verhaallijn op de voet.

7 Jasmine gespeeld door Naomi Grace Scott

Afbeelding
Afbeelding

Prinses Jasmine werd gespeeld door Naomi Grace Scott in de live-actionversie van Aladdin. Prinses Jasmine was een meisje dat een normaal leven wilde ervaren. Ze vermomde zichzelf als een gewone burger en reisde naar de markt om te communiceren met mensen die niet koninklijk waren.

Terwijl ze daar was, kwam ze Aladdin voor het eerst tegen en het wekte interesse in haar. Prinses Jasmine is een van de coolste Disney-prinsessen omdat ze een tijger als huisdier heeft. Tijgers staan bekend als woest en gevaarlijk, maar haar tijger is erg zachtaardig.

6 Sneeuwwitje gespeeld door Lily Collins

Afbeelding
Afbeelding

Lily Collins nam de rol van Sneeuwwitje op zich in 2012. Ze is niet de enige actrice die Sneeuwwitje speelde in de afgelopen jaren… Kristen Stewart speelde ook Sneeuwwitje in 2012. De twee films waren behoorlijk competitief. De film van Lily Collins heette Mirror Mirror en de film van Kristen Stewart heet Snow White and the Huntsman.

In Mirror Mirror leek Lily Collins eigenlijk op Sneeuwwitje met de bleke huid, donker haar en rode lippen. In Sneeuwwitje en de jager kwam Kristen Stewart visueel helemaal niet overeen met de geanimeerde versie.

5 Mulan gespeeld door Liu Yifei

Afbeelding
Afbeelding

De live-action versie van Mulan is nog niet uitgebracht, maar zal op 4 september worden uitgebracht voor Disney+. Het zal beschikbaar zijn voor $30. Het zou in de bioscoop worden uitgebracht, maar vanwege COVID-19-sluitingen is de releasedatum keer op keer uitgesteld.

Fans van de geanimeerde versie van Mulan zullen teleurgesteld zijn als ze ontdekken dat alle nummers zijn verwijderd en dat er ook twee geweldige personages zijn verwijderd. Li Shang bestaat niet in de live-action film… en Mushu ook niet.

4 Belle gespeeld door Emma Watson

Afbeelding
Afbeelding

Emma Watson is de actrice die prinses Belle speelde in de live-actionversie van Beauty and the Beast. Emma Watson werd beroemd in de Harry Potter-filmfranchise naast Daniel Radcliffe en Rupert Grint.

Ze is een mooie en fantastische actrice en niemand anders had de rol van Belle zo perfect op zich kunnen nemen als zij. Belle staat bekend als een soort boekenwurm. Emma Watson past gemakkelijk in de rol met klasse en gratie.

3 Ariel gespeeld door Halle Bailey

Afbeelding
Afbeelding

Prinses Ariel wordt gespeeld door Halle Bailey in de live-action remake van The Little Mermaid. De productie voor de film zou begin 2020 beginnen, maar vanwege COVID-19-sluitingen zijn de zaken opgeschort.

Of de film nu rechtstreeks op Disney+ wordt uitgebracht of in de bioscoop uitkomt, het blijft een spannend moment. Het feit dat ze ervoor kozen om Halle Bailey in de hoofdrol te casten, laat zien dat de wereld aan het veranderen is.

2 Aurora gespeeld door Elle Fanning

Afbeelding
Afbeelding

Prinses Aurora, ook wel bekend als Doornroosje, werd gespeeld door Elle Fanning. Elle Fanning nam de rol op zich in 2014 en daarna opnieuw in 2019. Ze speelde in de film Maleficent naast Angelina Jolie die de hoofdrol speelde van Maleficent, ook wel bekend als de boze heks.

Elle Fanning is nooit in de schaduw gebleven als de jongere zus van Dakota Fanning. Ze is opgevoerd en blijft opvallen als haar eigen persoon en als haar eigen actrice. Ze blijft belangrijke rollen op zich nemen en haar carrière blijft bloeien.

1 Alice gespeeld door Mia Wasikowska

Afbeelding
Afbeelding

Alice in Wonderland is geen prinsessenverhaal, maar Alice en alles wat ze meemaakt is net zo magisch als al het andere dat de andere prinsessen hebben meegemaakt. Alice bevindt zich in 'Wonderland'. Het is een plek vol pratende dieren, pratende bloemen, pratende speelkaarten en meer.

Ze drinkt drankjes en tonics, rent door bossen en probeert erachter te komen hoe ze veilig door Wonderland kan komen. Uiteindelijk komt ze erachter dat het allemaal maar een droom was! Hoewel Alice niet wordt beschouwd als een officiële Disney-prinses, wordt ze vaak samen met de andere prinses opgenomen in officiële merchandise en media.

Aanbevolen: