The Weeknd plant nieuwe HBO-serie, 'The Idol'; Dit is wat we tot nu toe weten

Inhoudsopgave:

The Weeknd plant nieuwe HBO-serie, 'The Idol'; Dit is wat we tot nu toe weten
The Weeknd plant nieuwe HBO-serie, 'The Idol'; Dit is wat we tot nu toe weten
Anonim

Hij kan zingen, hij kan acteren en hij is een van de meest betaalbare R&B-sterren die er zijn. The Weeknd beleefde het afgelopen jaar een behoorlijk commercieel hoogtepunt met zijn door de Grammy crimineel onderschatte album After Hours en tientallen andere lofbetuigingen die zijn kabinet opstapelen. Tot dit schrijven heeft The Weeknd meer dan 75 miljoen albums verkocht en is het een van de meest gestreamde artiesten op Spotify, naast zijn drie Grammy-overwinningen, vijf AMA's en 19 Billboard Music Awards-trofeeën. Hij werd zelfs genomineerd voor Best Original Song in 2016.

Over zijn acteercarrière gesproken, Deadline meldde onlangs dat de krachtpatser een gloednieuwe HBO-serie, The Idol, gaat produceren en acteren. Wie worden zijn co-sterren? Waar gaat het verhaal over? Wanneer wordt het vrijgegeven? Wie gaat het project leiden? Ontdek hier alle brandende vragen!

9 The Weeknd zal erin schitteren

Zoals gezegd zal The Weeknd de hoofdrol spelen in de komende show. Helaas is de manier waarop de zangeres in de serie zal spelen op dit moment nog vrijwel onbekend. In feite is hij zo'n cinefiel dat hij een overvloed aan filmische referenties in zijn vorige album heeft opgenomen. Twee jaar geleden maakte hij zijn korte acteerdebuut in Uncut Gems voordat hij een jaar later de hoofdrol speelde in een sketch van Saturday Night Live.

8 Hij zal ook de show produceren, naast Sam Levinson

Sam Levinson
Sam Levinson

Bovendien schakelde The Weeknd Sam Levinson in om de show met hem te produceren. Levinson werd beroemd door het maken van HBO's BAFTA TV Award-genomineerde drama Euphoria van 2019 tot nu. Daarnaast heeft hij ook een aantal indrukwekkende titels in zijn portfolio, waaronder Assassination Nation, Malcolm & Marie, Operation: Endgame en The Wizard of Lies.

7 Dit zal niet de eerste onderneming van de zanger zijn in acteren

Dit zal niet het acteerdebuut van The Weeknd zijn, aangezien hij eerder in verschillende projecten speelde. Nadat hij zijn eerste poging had gedaan om te acteren met de kleine rol waarin hij zichzelf speelde in Uncut Gems en zijn tweede in een sketch van Saturday Night Live, schreef hij het script voor een aflevering van American Dad en speelde hij erin. Hij had ook voice-over voor drie personages in een aflevering van Robot Chicken.

"Hij is [The Weeknd] een vriend van ons, en hij is een echte cinefiel, Abel", zei Uncut Gem's regisseur Josh Safdie tegen Variety. “Echte cinefiel. Een van zijn favoriete filmmakers is (David) Cronenberg, en dat is logisch, want hij komt uit Toronto. Maar hij kijkt veel films.”

6 De show zal Reza Fahim inschakelen als creatief producent

The Weeknd's oude medewerker Reza Fahim zal ook dienen als een van de creatieve producenten. Nadat hij naam heeft gemaakt in de nachtlevenindustrie, is de Iraanse inwoner enigszins overgestapt naar de acteerwereld als zijn volgende bestemming.

"L. A. is een plek voor dromers. Het stelt mensen in staat om nieuwe realiteiten te creëren in zijn huizen, in zijn gebouwen, in zijn films. Mijn droom, besloot ik uiteindelijk, was om magische ruimtes te bouwen die mensen bij elkaar zouden brengen, " schreef hij voor Vogue over zijn reis en hoe hij een kring vol A-list muzikanten heeft, waaronder The Weeknd.

5 Wat is het verhaal achter 'The Idol'?

Het weekend
Het weekend

Wat het verhaal betreft, draait The Idol om een zangeres die verstrikt raakt in een verboden relatie met een nachtclubeigenaar die, wat ze niet weet, de leider is van een geheime verboden sekte. We weten niet zeker welk personage The Weeknd zal spelen, maar we kunnen verwachten dat hij de goeroe van het nachtleven speelt.

4 The Weeknd zal ook de originele soundtrack van de serie produceren

The Weeknd zal waarschijnlijk ook de originele soundtrack van de show produceren. Eerder droeg de "Starboy"-zanger ook bij aan het soundtrackalbum The Hunger Games: Catching Fire. Hij is te horen op Sia's Diplo-geproduceerde electropop-jam "Elastic Heart". Hij sloot zich ook aan bij rapper Kendrick Lamar voor "Pray for Me" voor het soundtrackalbum van Black Panther en "Earned It" van 50 Shades of Grey.

3 Wie speelt mee met de zangeres?

Helaas is The Weeknd tot nu toe het enige aangekondigde castlid. Zoals opgemerkt door Harper Bazaar, zijn Kevin Turner (Those Who Wish Me Dead), Aaron L. Gilbert (Joker) en Ashely Levinson (Malcolm & Marie) ook ingeschakeld als uitvoerende producenten. La Mar C. Taylor, de mede-oprichter van XO Records van de zangeres, Mary Laws (Succession), en Wassim Slaiby zullen het project schrijven.

2 De releasedatum en trailer zijn nog onbekend

Omdat de show zich momenteel in de ontwikkelingsfase bevindt, is het veilig om niet snel een première te verwachten. Fans zullen waarschijnlijk op zijn vroegst in 2022 of begin 2023 moeten wachten op de première. Gezien de sterke banden van de zanger met de muziekindustrie, mogen we ook verwachten dat een IRL R&B-ster hem zal vergezellen in de show.

1 Het zal uitgezonden worden op HBO

Zoals eerder vermeld, wordt The Idol uitgezonden op HBO en voegt het zich bij de waslijst van het streamingplatform met geweldige cult- en romantiekseries en documentaires. De lijst bevat The Vow, Heaven's Gate: The Cult of Cults, True Blood en meer.

Aanbevolen: