Britney Spears verwijdert Instagram Post Slamming Diane Sawyer Interview

Inhoudsopgave:

Britney Spears verwijdert Instagram Post Slamming Diane Sawyer Interview
Britney Spears verwijdert Instagram Post Slamming Diane Sawyer Interview
Anonim

Britney Spears heeft haar beruchte interview uit 2003 met Diane Sawyer aan de orde gesteld in een sindsdien verwijderde, lange Instagram-post.

De popprinses plaatst verschillende dia's op haar Instagram, waarin een reeks onderwerpen wordt besproken, waaronder het interview met de Amerikaanse journalist dat niet lang na haar breuk met Justin Timberlake, die tussen 1999 een relatie had met Spears, plaatsvond en 2002.

Britney Spears bekritiseert het interview met Diane Sawyer op Instagram

Spears ging naar Instagram om haar fans te bedanken voor de verjaardagswensen nadat ze op 2 december 40 werd. Ze legde ook uit waarom ze niet denkt dat ze weer op tournee gaat, en zei dat het leven onderweg was " hard".

"Ik haatte het", deelde ze in de originele post, schijnbaar bevestigende theorieën die ze misschien met pensioen gaat.

De zangeres sprak toen over haar interview met Sawyer en onthulde dat ze "niet kon praten" nadat zij en Timberlake hun romance hadden beëindigd.

"Durven we het Diane Sawyer-interview in mijn appartement bijna 20 jaar geleden te vergeten? Wat was er met de 'Je zit in de verkeerde'-benadering? Geeze… en me aan het huilen maken???" Spears schreef.

"Maar serieus… ik heb een jaar in mijn appartement gewoond en nooit met iemand gesproken… mijn manager heeft die vrouw in mijn huis geplaatst en me op de nationale televisie met haar laten praten en ze vroeg of ik een winkelprobleem had! !! wanneer had ik een probleem met winkelen? Toen ik mijn appartement nooit verliet?" ging ze verder.

Britney over haar breuk met Justin Timberlake

Spears haalde toen herinneringen op aan de breuk en de gevolgen daarvan voor haar welzijn.

"Iets dat ik nooit heb gedeeld toen ik jaren geleden die grote breuk had, was dat ik daarna niet meer kon praten … Ik heb heel lang met niemand gesproken … Ik was in shock ", legde ze uit.

De zangeres zei ook dat het haar vader was die het interview met Sawyer had georganiseerd.

"Behoorlijk stom van mijn vader en drie mannen om aan mijn deur te verschijnen terwijl ik nauwelijks kon praten… twee dagen later zetten ze Diane Sawyer in mijn woonkamer… ze dwongen me om te praten!" schreef ze.

In een verklaring aan People ontkende de advocaat van Jamie Spears, Alex Weingarten, de betrokkenheid van zijn cliënt.

"Meneer Spears heeft geen idee waar mevrouw Spears het over heeft. Jamie heeft nooit een interview met Diane Sawyer opgezet en was niet aanwezig bij een dergelijk interview", luidt de verklaring.

Aanbevolen: