Fans zijn boos op Diane Sawyer over dit Britney Spears-interview

Inhoudsopgave:

Fans zijn boos op Diane Sawyer over dit Britney Spears-interview
Fans zijn boos op Diane Sawyer over dit Britney Spears-interview
Anonim

Als het gaat om popprinses, Britney Spears, is er nooit een saai moment! De zangeres heeft de laatste tijd grote krantenkoppen gehaald na onthullingen over haar 13-jarige conservatorschap waardoor Britney beperkte toegang heeft tot haar geld en basisrechten.

Terwijl talloze beroemdheden naar voren zijn getreden om hun steun voor Spears te betuigen, waaronder Mariah, Cher, Madonna, Pink en Christina Aguilera, is een hele reeks andere artiesten opgeroepen om bij te dragen aan de "ondergang" van Britney. Ja, we kijken naar jou JT!

Eén persoon in het bijzonder die werd opgeroepen voor een minachtend interview met Britney was Diane Sawyer. Met Diane's vragen gericht op Britney's status in de industrie, terwijl ze grenzen overschrijden die geen enkele artiest vandaag zou toestaan, zijn fans opnieuw niet blij met Diane Sawyer!

Britney Spears & Diane Sawyer Interview

Britney Spears heeft de wereld zo ongeveer alles gegeven! De zanger maakte niet alleen de weg vrij voor talloze popsterren van vandaag, maar Spears zorgde in zijn eentje voor een revolutie in de industrie zoals we die kennen. Ik bedoel, ze staat niet voor niets bekend als de popprinses!

Discussies over haar aanhoudende conservatorium bereikten dit jaar een recordhoogte, waardoor fans en het grote publiek verbijsterd waren over de mishandeling van Britney Spears. Dit werd allemaal verder geïllustreerd in de New York Times-documentaire Framing Britney Spears, die alleen maar bewees dat veel mensen in de biz Britney een enorme verontschuldiging verschuldigd zijn!

De 'Toxic'-zangeres is sinds haar debuut onder de loep genomen door de media, maar de zaken bereikten een nieuw dieptepunt na de constante paparazzi-razernij waar Britney het slachtoffer van werd, waardoor ze absoluut geen privacy of gezond verstand had.

Terwijl Justin Timberlake en Jay Leno allebei werden genoemd in het document, werd Diane Sawyer ook genoemd na clips van haar Primetime-interview met Britney Spears uit 2003, waar ze praktisch de spot dreef met de zangeres op de nationale televisie.

Ging Diane Sawyer te ver?

Dit kwam allemaal tot stand na Britney's zeer openbare breuk met Justin Timberlake, waarvan Diane ontkende dat het de schuld van Britney was. Het interview zat vol indringende vragen met betrekking tot Britneys seksleven en relaties, terwijl ze de zanger de schuld en schaamte gaven omdat hij een ongeschikt rolmodel was.

Tijdens het interview hield Diane Sawyer een reeks foto's omhoog en vroeg Britney "waar zijn je kleren?" Sawyer, die berucht is om haar overschrijding als het gaat om interviews, zoals te zien was met haar eerdere ABC-segment met Whitney Houston in 2002.

Diane hield later een foto omhoog van Britney die alleen maar witte parels droeg en vroeg of ze het gevoel had dat ze ooit te ver was gegaan. "Ok, dat zijn er een beetje veel!" zei Britney. Diane bleef de popster objectiveren, dat wil zeggen voordat ze haar op de proef stelde en praktisch de schuld gaf voor haar uiteenvallen van voormalig 'NSYNC-lid, Justin Timberlake.

Framing Britney Spears raakte enkele van de interviewmomenten aan, maar fans gingen naar Twitter om bekend te maken dat het Diane x Britney-segment veel erger was dan wat in de documentaire te zien was. Gezien Britney's behandeling door de media toen en nu, zijn fans verontwaardigd over Diane Sawyer en roepen ze de journalist op om een publieke verontschuldiging aan de zangeres aan te bieden.

Aanbevolen: