Fans zijn boos op Diane Sawyer over dit interview met Whitney Houston

Inhoudsopgave:

Fans zijn boos op Diane Sawyer over dit interview met Whitney Houston
Fans zijn boos op Diane Sawyer over dit interview met Whitney Houston
Anonim

In 2002 ging Diane Sawyer zitten met popicoon Whitney Houston om beschuldigingen over Whitney en drugsgebruik te bespreken, wat destijds voor nogal wat controverse zorgde, maar lang niet zo veel controverse als vandaag!

Gezien de impact die Whitney Houston had als het gaat om de muziekscene, die veel zangers van vandaag beïnvloedde, waren fans niet de gelukkigste toen ze werd gebombardeerd met zo'n close en persoonlijk interview.

Whitney-fans hebben de zangeres vaak ter verdediging geroepen, ook recentelijk toen fans woedend werden over haar Vegas-hologram. Nu de zanger ons zoveel heeft gegeven, is het geen verrassing dat fans zo overstuur zijn.

Diane Sawyer probeerde Whitney Houston

Whitney Houston's interview in 2002 met ABC News heeft tot heel wat controverse geleid sinds de uitzending ervan. Hoewel Diane Sawyer met enkele van de grootste namen in de branche om de tafel zit, is dit interview er zeker een dat fans nooit zullen vergeten.

Whitney, die de hele jaren '80 en '90 oppermachtig was, was op het hoogtepunt van haar carrière toen beschuldigingen beweerden dat zij en haar voormalige echtgenoot, Bobby Brown, aan recreatief drugsgebruik deelnamen.

Diane Sawyer bracht de geruchten ter sprake tijdens het interview, maar de manier waarop ze dat deed heeft geleid tot enige opschudding onder Houston-fans, zowel toen als vandaag! Naarmate het interview dichter bij zijn 20e verjaardag komt, is het interview sindsdien weer opgedoken en geïntroduceerd bij een gloednieuwe golf van Whitney-fans die niet blij zijn met de manier waarop Diane de uitwisseling heeft geleid.

Het is geen verrassing dat de relatie tussen Whitney en Bobby veel vragen opriep, vooral als het ging om het plezier dat ze beleefden. Tijdens het interview had Whitney onthuld dat ze wel degelijk drugs gebruikte, maar Diane had een fascinerende manier om het ter sprake te brengen.

Tijdens het segment haalde het ABC News-anker een foto tevoorschijn van Whitney op het podium en beweerde dat ze er "eng uitzag". Diana gaf de foto door aan Whitney om haar te vragen of haar gewicht het gevolg was van drugsgebruik, waarbij ze beweerde dat ze "crack" gebruikte.

Houston had er niets van en beweerde "crack is whack" omdat ze veel te rijk was om haar geld uit te geven aan zo'n laagwaardig medicijn, zoals ze het uitdrukte.

Fans waren boos dat Diane Sawyer zo ver zou gaan, zoals het presenteren van een foto van Whitney, ook al is het een foto waarop ze mager is, en dat als een opstapje in een discussie over drugsgebruik.

Whitney Houston bleef evenwichtig en to the point, en maakte duidelijk dat ze het niet naar haar zin had, en dat nemen we haar niet kwalijk!

Aangezien de zanger ons decennia aan klassiekers heeft gegeven en enkele van de puurste en krachtigste vocalen die muziek ooit heeft gezien, hadden fans het gevoel dat het interview er een punt van maakte om Whitney te vernederen en in verlegenheid te brengen, maar de 'I Will Always Love Je zanger deinsde niet eens terug. Van een echte legende gesproken!

Whitney werd later vergezeld door haar dochter, Bobbi Kristina tijdens het segment, van wie ze onthulde dat het de sleutel was om haar act op te ruimen. Ondanks haar verleden bevonden Whitney en Bobby Brown zich in een tumultueuze relatie, waarin drugsgebruik hoogtij vierde tussen de twee.

Toen het aankwam op het overlijden van Whitney Houston in 2012, vroegen fans zich meteen af of haar moeilijke verleden een rol speelde in de trieste en vroegtijdige gebeurtenis. De familie Houston trof opnieuw een tragedie toen Bobbi Kristina slechts 3 jaar na haar moeder overleed.

Met het leven dat Whitney leidde en alles wat ze de fans gaf, heeft de ongelukkige afloop van het overlijden van zowel haar als Bobbi Kristina veel fans permanent diepbedroefd, daarom is het minachtende interview uit 2002 zo'n gevoelig onderwerp!

Aanbevolen: