Fans maken zich zorgen over Doja Cat als ze Mental Heath-post verwijdert over overwerkt zijn

Fans maken zich zorgen over Doja Cat als ze Mental Heath-post verwijdert over overwerkt zijn
Fans maken zich zorgen over Doja Cat als ze Mental Heath-post verwijdert over overwerkt zijn
Anonim

Fans betuigen hun steun aan Grammy-winnende zangeres en rapper Doja Cat nadat ze zich opende over het gevoel overwerkt te zijn in een Twitter-tirade en het vervolgens snel verwijderde.

Het lijdt geen twijfel dat de wereldwijde popster Doja Cat de afgelopen jaren veel op haar bord heeft gehad. Van het hosten van de MTV Video Music Awards tot het uitbrengen van een nummer één hitalbum, Doja Cat blijft het publiek verbazen met haar uitzonderlijke werkethiek. De zangeres en rapper is echter onlangs openhartig over haar werk en hoe het haar geestelijke gezondheid negatief heeft beïnvloed.

In de nacht van 6 oktober ging Doja Cat naar Twitter om de uitputting te uiten die haar non-stop carrière haar had veroorzaakt. Ze benadrukte hoe haar geestelijke gezondheid hierdoor een deuk kreeg, omdat ze beweerde dat ze "niet gelukkig" was.

Ze begon de reeks tweets door te zeggen: Ik ben gewoon moe en ik wil niets doen. Ik ben niet blij: ik ben klaar met ja zeggen tegen motherf want ik heb niet eens een week om gewoon te relaxen. Ik werk nooit. Ik ben verdomme moe. Alex wordt oud hij is 68 jaar oud en ik kan er niet eens voor hem zijn. Ik wil alleen zijn.'

Ze vervolgde toen met te verklaren hoe ze geloofde dat ze niemand anders de schuld kon geven dan zijzelf.

Ze verklaarde: Het is niet de schuld van iemand anders, maar de mijne hoe dan ook, ik blijf gewoon akkoord gaan met dingen die ik in de toekomst niet wil doen. Het is mijn eigen stomme schuld. En dan ben ik te moe om enige moeite in deze shit te steken, want ik ben zo uitgeput van al het andere.”

Doja Cat rondde de draad vervolgens af door te zeggen: "Het kan me niet meer schelen man."

De reeks tweets was van korte duur omdat ze ze snel verwijderde na hun upload. Veel fans van de zangeres, die de tweets hadden gezien, haastten zich echter om Doja Cat te overladen met liefde en steun omdat ze zich zorgen maakten over haar welzijn.

Een fan zei: "Ze heeft een pauze nodig, ik weet dat ze soms de dagen mist waarop ze gewoon live muziek aan het chillen was." Terwijl een ander benadrukte: "Ze heeft non-stop gewerkt sinds ze opblies, ik hoop dat ze een goede pauze neemt."

Velen schreven haar om haar eraan te herinneren dat het oké was om een pauze te nemen en wat broodnodige rust te krijgen. Ze voegden eraan toe dat ze niet het gevoel moest hebben dat ze zichzelf moest overwerken voor hun welzijn, en beweerden dat haar geestelijke gezondheid voorrang had op al het andere.

Aanbevolen: