Piers Morgan veroorzaakte het meest geklaagde over tv-moment in het VK in 2021

Inhoudsopgave:

Piers Morgan veroorzaakte het meest geklaagde over tv-moment in het VK in 2021
Piers Morgan veroorzaakte het meest geklaagde over tv-moment in het VK in 2021
Anonim

Ofcom, de Britse communicatieregulator, heeft de meest geklaagde momenten op de Britse televisie onthuld. In een jaar met een recordaantal van 150.000 klachten, stonden Piers Morgan's opmerkingen over Meghan Markle na haar interview met Oprah Winfrey en Faye Winters behandeling van Teddy Soares in ITV2-serie Love Island bovenaan de lijst.

De lijst bevat geen klachten die bij de BBC zijn ingediend, aangezien deze afzonderlijk door de zender worden behandeld.

Morgan bestormt de set na Markle's interview met Winfrey

Morgan had het over het interview van voormalig Suit-actrice Meghan Markle met Oprah Winfrey op Good Morning Britain. Toen hij werd opgeroepen door medepresentator Alex Beresford, liep hij live van de set af. Na 54.000 klachten verlieten de journalist en presentator de show. Markle diende zelf een klacht in over zijn gedrag en klaagde bij ITV over zijn opmerkingen.

Het interview met Meghan en Harry waar hij boos over was, wordt vermeld als het vierde meest controversiële tv-moment van het jaar, met 6 486 klachten.

Controversieel gedrag van Love Island-deelnemer

Faye's gedrag op ITV-realityshow Liefde Eiland trok 24. 921 klachten. Het kwam nadat de schoonheid geloofde dat Teddy, met wie ze een relatie had, haar bedroog met een andere deelnemer.

Love Island en Faye waren ook de vijfde meest geklaagde over het moment van 2021 nadat het publiek zag dat producenten Faye per ongeluk lieten geloven dat Teddy haar bedroog door een gefabriceerde ansichtkaart de villa in te sturen.

Faye en Teddy zijn een van de weinige overgebleven Love Island 2021-koppels die nog steeds samen zijn. De schoonheid van Devon heeft onlangs toegegeven te willen trouwen met haar 26-jarige vriend.

Vaccins en het uiterlijk van beroemdheden veroorzaken ook controverse

Het op twee na meest geklaagde over tv-moment van 2021 was de documentaire What Happened to Your Face, waarbij 7.125 mensen aanstoot namen aan de show van Channel Five. De feitelijke show becommentarieerde het uiterlijk van verschillende beroemdheden, waaronder het beoordelen van hun operatie en hoe ze ouder zijn geworden.

Geordie Shore-ster Charlotte Crosby was een van de beroemdheden die postte over de grove show die volgens de eigen website van de omroep de gezichtsgebreken van de beroemde belicht. De show werd getrokken omdat ze immoreel en ongevoelig was.

ITV-ochtendshows vulden de lijst en veroorzaakten aanstoot aan hun mening over de pandemie. Ochtendshow Lorraine was het zesde meest geklaagde verhaal dankzij de opmerkingen van dr. Hilary Jones over de cijfers van niet-gevaccineerde mensen die met Covid-19 in het ziekenhuis lagen.

Jones veroorzaakte ook het achtste meest geklaagde moment na een verschijning op Good Morning Britain, waar hij kritiek had op een nep-Covid-19-informatiefolder die Richard Madeley vervolgens live op de lucht verscheurde.

Aanbevolen: