Piers Morgan-fans praten over het afschaffen van de monarchie na het interview met Megan en Harry

Inhoudsopgave:

Piers Morgan-fans praten over het afschaffen van de monarchie na het interview met Megan en Harry
Piers Morgan-fans praten over het afschaffen van de monarchie na het interview met Megan en Harry
Anonim

Ongefilterd en onbezorgd over de perceptie van anderen, plaatste hij zojuist een sarcastisch bericht dat zijn pure haat jegens Meghan Markle blijft demonstreren Hij gaf Meghan en Harry achterbaks de schuld van de online tractie dat AbolishTheMonarchy begint te ontvangen, en hij is een zeer verhit gesprek begonnen onder fans.

Hoewel het duidelijk is dat Piers Morgan geen fan van Meghan is, lijkt zijn haat jegens haar in een stroomversnelling te komen, en hij bestendigt de online negativiteit die ze als problematisch identificeerde tijdens haar interview met Oprah. Hij houdt in zijn eentje Meghan en Harry verantwoordelijk voor de mogelijke ondergang van de monarchie, en fans hebben hier veel over te zeggen.

Piers Morgan slaat weer toe

Piers Morgan gelooft echt dat de monarchie in een crisis verkeert als een direct gevolg van het gedrag van Meghan Markle en prins Harry. Natuurlijk zijn de structuur en het doel van de monarchie al lang door velen in twijfel getrokken, en de instelling heeft net zoveel haters als gepassioneerde gelovigen.

Dat weerhoudt Piers Morgan er niet van om Meghan en Harry de schuld te blijven geven van de rol die ze vandaag spelen in de ondergang van de monarchie. Schijnbaar geobsedeerd door het genereren van zoveel mogelijk haat jegens Meghan Markle, leest zijn Twitter-account als een verhaal van woede tegen de voormalige hertogin van Sussex. Zijn meest recente Tweet stra alt van sarcasme. Morgan schreef; "Dus AbolishTheMonarchy is nu trending, zij het onder mij. Gefeliciteerd Meghan en Harry - jullie missie is voltooid." Door ve-g.webp

De fans zijn verdeeld

Piers heeft zeker wat aanhangers. Een persoon schreef in om te zeggen; "Ik ben het met Piers eens. Queen heeft haar hele leven ons land gediend. Ze is geweldig. En Megan, ze had maar 1 familielid op de bruiloft. Ze isoleert Harry. Maakte hem zijn familie kwijt. Ze is een controlefreak. Arm kleintje ik. Harry wordt gespeeld."

Er zijn echter mensen die sterk staan aan de andere kant van het spectrum en die wegen om te zeggen; "Err - Het zijn beschuldigingen van kindermishandeling en vragen over de mogelijke huidskleur van de baby die vernietigend zijn, Morgan. Net als de meerderheid van de Britse media richt je je op het verkeerde doelwit. Mogelijk door racisme, mogelijk door klassensnobisme."

Een andere persoon kwam terug met; "Je obsessie met Meghan is zorgwekkend, stop met het moeilijker maken van het toch al moeilijke leven van een vrouw. Je hebt je meningen die je nooit nalaat, Meghan's woorden zijn geen meningen, het zijn feiten."

Velen zijn niet verkocht aan het feit dat het afschaffen van de monarchie noodzakelijkerwijs de "missie" van Meghan en Harry is, maar het onderwerp bruist zeker online.

Aanbevolen: