Wat 'Wrecking Ball' echt onthult over de carrière en het liefdesleven van Miley Cyrus

Inhoudsopgave:

Wat 'Wrecking Ball' echt onthult over de carrière en het liefdesleven van Miley Cyrus
Wat 'Wrecking Ball' echt onthult over de carrière en het liefdesleven van Miley Cyrus
Anonim

Als we denken aan het beroemdste Miley Cyrus nummer, moeten we het op "Wrecking Ball" hebben. De teksten zijn sterk en gedenkwaardig, en natuurlijk is de muziekvideo van de naakte zanger die huilt en bovenop een metalen bal zit behoorlijk onvergetelijk. Het is moeilijk om dat beeld uit ons hoofd te krijgen. De video is absoluut een van de grootste Miley Cyrus-momenten.

De tekst van dit nummer zegt zoveel meer dan sommige andere popsongs, omdat ze echt een verhaal lijken te vertellen van iemand die teleurgesteld, verraden en geschokt is door een partner. Fans proberen al heel lang de betekenis achter het nummer te raden, en het is fascinerend om te horen wat Miley zelf over het nummer heeft gezegd. Dit is wat 'Wrecking Ball' echt onthult over de carrière en het liefdesleven van Miley Cyrus.

Waar gaat "Wrecking Ball" eigenlijk over?

Terwijl Miley Cyrus geld verdiende aan Hannah Montana, heeft ze zeker afscheid genomen van dat schone Disney-imago en de afgelopen jaren stond ze bekend om haar wilde mode en gewaagde uitspraken.

Miley Cyrus zei dat de video "Wrecking Ball" over haar geliefde hond gaat. Volgens Cheat Sheet hebben fans altijd gezegd dat het nummer het verhaal vertelt van haar breuk met Liam Hemsworth.

Miley Cyrus sprak over het nummer in de YouTube-serie "Bright Minded" en legde uit waar ze aan dacht toen ze aan de video werkte. De zanger zei: "Toen ik 'Wrecking Ball' deed, dacht iedereen dat ik huilde om mijn breuk. Maar ik huilde eigenlijk om mijn hond [die net was overleden]. En de hele tijd dat ik [de video] aan het opnemen was, was er een foto van mijn hond recht onder de camera. Ik kon die dag geen verband houden met het nummer, maar het maakt niet uit … ik moet het vinden. Wat is iets waardoor ik me echt als gebroken stukken voel? En het was het verliezen van mijn hond.”

Het lijkt er echter op dat het nummer over het uiteenvallen van Miley en Liam gaat. De tekst van het refrein luidt immers: "Ik kwam binnen als een sloopkogel / ik heb nog nooit zo hard geslagen in de liefde / Alles wat ik wilde was je muren breken / Alles wat je ooit deed was me kapot maken." Miley zingt ook over

Een keer zong Miley het nummer in Londen, en ze zei tegen haar fans die naar het optreden keken:

"Ik schreef dit nummer nadat iemand mijn hart brak, en ik wilde alleen maar zeggen 'fck you… [en] ervoor te zorgen dat elke keer dat hij zijn radio aanzette, hij mijn nummer zou horen en zal blijven horen het voor de rest van zijn leven, "volgens Her.ie.

"Wrecking Ball" is een echt triest nummer

Of Miley Cyrus het lied over Liam Hemsworth schreef of niet, één ding is zeker: ze was op een punt in haar muziekcarrière toen ze rauw en kwetsbaar kon zijn en een heel triest lied kon zingen.

Elke keer dat Miley Cyrus over haar hit praat, legt ze uit hoe ze zeker in contact was met haar emoties toen ze aan het nummer werkte.

De zanger zei over de betekenis van de "Wrecking Ball"-video: "Als mensen hun gedachten van het voor de hand liggende kunnen afleiden en in hun verbeelding kunnen gaan en zien wat de video echt betekent, is het zo kwetsbaar. … Als je naar mijn ogen kijkt, zie ik er verdrietiger uit dan mijn stem op de plaat klinkt. Het was een stuk moeilijker om de video daadwerkelijk te maken dan om het nummer zelfs maar op te nemen. Het was veel meer een emotionele ervaring", aldus Entertainment Weekly.

Miley legde uit in een interview met Zane Lowe van Apple Music's Essentials en ze bedroefd: "Ik moest liefdesverdriet ervaren om bij dat nummer te komen. Ik moest het leven."

Wat zegt "Wrecking Ball" over Miley's carrière?

In hetzelfde interview met Zane Lowe zei Miley dat toen de "Wrecking Ball"-video uitkwam, ze sprak over het roken van wiet, en mensen bespraken natuurlijk haar controversiële video terwijl ze er naakt in was. Mensen hadden zeker veel te zeggen.

Voor veel fans van Miley Cyrus waren dit nummer en deze video een belangrijk moment voor de zangeres, omdat ze vanaf dat moment echt deed wat ze wilde. Ze brak zeker los van haar Hannah Montana-imago.

Toen Miley Cyrus op de Zach Song Show verscheen, zei ze dat ze, nu ze terugkijkt op de video, wenste dat ze niet naakt was. Ze zei: Dat kun je niet wegnemen, naakt rondzwaaien op een sloopkogel leeft voor altijd. Als je dat eenmaal doet… is het voor altijd. Ik leef dat nooit naar beneden. Ik zal altijd het naakte meisje op de sloopkogel zijn. Dat is mijn ergste nachtmerrie… die wordt gespeeld op mijn begrafenis.'

Aanbevolen: