Het liefdesleven van Lily Collins wordt gecompliceerd in de trailer van seizoen 2 van 'Emily In Paris

Inhoudsopgave:

Het liefdesleven van Lily Collins wordt gecompliceerd in de trailer van seizoen 2 van 'Emily In Paris
Het liefdesleven van Lily Collins wordt gecompliceerd in de trailer van seizoen 2 van 'Emily In Paris
Anonim

Lily Collins keert terug als Emily Cooper in Netflix's tweede seizoen van Emily In Paris, een Amerikaans-Franse productie van de streamer. Na een succesvol seizoen en torenhoge kijkcijfers, werd de comedy-dramaserie vernieuwd voor een tweede seizoen, waardoor kijkers meer van Emily, de pittoreske stad Parijs, werden beloofd en tal van nieuwe avonturen om bij te blijven.

Het blijkt dat Emily Coopers leven en liefdesleven ingewikkelder zijn dan ooit, en seizoen 2 zal haar er doorheen zien navigeren.

Wordt het Gabriel, of wordt het Alfie?

Het eerste seizoen eindigde met een epische cliffhanger. Terwijl Emily denkt dat haar buurman en vriend/liefde, chef-kok Gabriel (Lucas Bravo), Parijs verlaat, bedenkt hij zich op het laatste moment en besluit zijn restaurant te openen. De kijkers werden niet geïnformeerd over wat leidde tot zijn plotselinge verandering van hart, maar gezien de laatste nacht van het paar in Parijs samen, lijkt ze zijn beslissing te hebben beïnvloed.

Emily in Paris seizoen 2 gaat verder waar ze gebleven was, en Emily worstelt om in het reine te komen met haar emoties over de mannen in haar leven. Ze mag Gabriel, die in een gecompliceerde situatie zit met zijn ex-vriendin Camille (Camille Razat), die toevallig ook Emily's goede vriend is.

"Dit is gewoon zo'n enorme puinhoop… ik kan niet zomaar op magische wijze veranderen in iemand die er niets om geeft", zegt Emily in een scène.

Haar liefdesleven is zeker verwarrend, en het helpt niet dat haar goede vriend Mindy (Ashley Park) en baas Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu) denken dat ze beslissingen moet nemen voor haar geluk en niet voor die om haar heen. Gelukkig voor ons marketinggenie heeft ze het druk met werken bij haar firma Savoir.en Frans studeren?

"Vroeger was ik zo besluitvaardig, maar sinds ik naar Parijs ben verhuisd, is mijn leven gewoon chaotisch, dramatisch en gecompliceerd geweest!" Collins hoort zeggen in de trailer.

Hoewel de bijna twee minuten durende clip geen nieuwe details onthult over haar Franse klasgenoot Alfie (Lucien Laviscount), zien we ze wel samen lachen en romantisch betrokken zijn. Betekent dit dat Gabriel niet meer op de foto staat?

Tijdens de trailer vertelt Emily's baas Sylvie haar dat ze haar leven moet leiden sinds ze nog maar een jaar in Parijs woont. Het zal interessant zijn om te zien of de Darren Star-helmed-serie doorgaat na het langverwachte seizoen 2 of besluit het doek te laten vallen over Emily's Parijse avontuur.

We zullen moeten wachten tot 22 december om erachter te komen!

Aanbevolen: