De waarheid over het liefdesleven van de dochters van Sylvester Stallone

Inhoudsopgave:

De waarheid over het liefdesleven van de dochters van Sylvester Stallone
De waarheid over het liefdesleven van de dochters van Sylvester Stallone
Anonim

Sylvester Stallone begon in een busstation te wonen. Nu is hij $ 400 miljoen waard en heeft hij een uitstekende carrière in de showbizz gehad. Hij zal voor altijd bekend staan als Rocky en Rambo, maar voor zijn drie prachtige dochters is hij gewoon vader. Stallone verwelkomde zijn dochters Sophia, 25, Sixtijnse, 23, en Scarlet, 19, met zijn derde vrouw, Jennifer Flavin. Nu zijn ze allemaal volwassen. Ze zijn klaar om hun carrière te beginnen en, tot ongenoegen van Stallone, te daten. Hij heeft misschien wat keuzewoorden over het daten van zijn drie kleine engeltjes, maar het is onvermijdelijk. Ze zullen op een gegeven moment hun match vinden, of Rambo het nu leuk vindt of niet. Dit is wat we weten over het liefdesleven van de Stallone-zussen en wat hun beroemde vader zegt over het daten van hen.

Wat Sylvester Stallone denkt over het daten van zijn dochters

Na twee keer eerder getrouwd te zijn geweest, eerst met Sasha Czack, met wie hij twee zonen had, Sage en Seargeoh, en vervolgens met Brigitte Nielsen, begon Stallone tussen 1988 en 1994 af en toe te daten met Jennifer Flavin. In 1996 kreeg Stallone en Flavin verwelkomden hun eerste dochter Sophia, en datzelfde jaar stapten ze in het huwelijksbootje. Twee jaar later werd hun dochter Sistine geboren en vier jaar daarna verwelkomden ze hun jongste dochter Scarlet.

''Alles in huis is vrouwelijk. Het speelgoed, de huishoudster, alle honden. De enige hond die ik heb die een reu is, is gecastreerd. Ik ben de volgende", grapte Stallone in 2010 tegen The Sydney Morning Herald. "Maar ik heb nog nooit zoveel plezier gehad. Dat heb ik van mijn vrouw geleerd. Ik heb het nooit geleerd van een andere relatie."

In 2015 kwam Stallone in het nieuws toen hij zei dat hij zijn dochters "verboden" te daten tot ze in de veertig waren. Maar dat was toen ze allemaal in hun tienerjaren waren. Volgens AZ Central begon Stallone te beseffen dat hij het moeilijk zou hebben met het daten van zijn dochters toen een jongen Sophia heette toen ze 14 jaar oud was.

''Ik heb mijn drie dochters verteld dat ze pas halverwege de veertig mochten daten, maar dat gaat niet goed… De eerste keer dat een jongen Sophia heette was toen ze 14 was,' legde Stallone uit. besefte dat ik geen accepterende vader zou zijn. Hij zei: 'Waar is Sophia?' Ik zei: 'Ze is in Egypte en ze zal daar voor altijd zijn.' Iedereen begon tegen me te schreeuwen.''

Zijn dochters luisterden natuurlijk niet en Sophia bracht destijds haar 18-jarige vriendje mee naar huis. 'We schudden elkaar de hand en ik zei: 'Nee, je moet leren harder te knijpen dan die vriend.' We raakten verwikkeld in een handknijpende strijd.''

In 2019 zei Stallone dat hij betrapt op het staren naar de vriendjes van zijn dochters. "Ik dacht om dat erin te gooien omdat je naar ze staart," legde hij uit."Hoewel het niet opzettelijk is, is het niet opzettelijk, maar als je een dochter hebt, is het een vorm van tijdelijke waanzin wanneer een man het huis binnenloopt. Je bent jezelf niet meer."

Stallone helpt zijn dochters soms om het uit te maken met jongens

In september 2020 vertelden de Stallone-zussen hoe hun beschermende vader hen soms helpt het uit te maken met jongens. Sophia en Sixtijnse spraken erover in hun podcast Unwaxed. Ze zeiden dat hij ook het beste datingadvies geeft.

"Hij geeft eigenlijk het beste datingadvies", vertelde Sixtijn aan HollywoodLife. "In termen van wat we moeten zeggen als we niet weten hoe we de sms van een man moeten beantwoorden. Of als we proberen het uit te maken met een man, zal hij ons heel goed advies geven … over hoe we ze kunnen afsnijden. Er zijn jongens waarmee het is uitgemaakt, via mijn vader, en ze hebben geen idee."

Maar het is niet alleen Stallone die weegt op hun liefdesleven. Flavin en de jongste Stallone ook.'Als je met een van ons uitgaat, ga je met de hele familie uit', legde Sixtijn uit. "Dus als je niet al onze goedkeuring hebt, kun je gewoon niet naar binnen komen. Maar als je de test van ons hele gezin kunt doorstaan en alle vier ja's over de hele linie krijgt, dan moet je een stand-up vent zijn."

Sophia voegde eraan toe dat ze niet verwachten dat hun potentiële vrijers "door hoepels zullen springen". "We zijn niet hard voor ze. Het is niet zo van 'als je dit of dat niet doet, zul je de test niet halen.' We zijn absoluut de meest open, leuke familie, we zijn heel ongedwongen, " legde ze uit.

Wat betreft de perfecte man van de zussen? "We hebben allemaal verschillende dingen nodig", zei Sixtijn. "Mijn zusje wil dat iemand extreem grappig is. Mijn vader wil dat iemand een stevige handdruk geeft en mijn moeder wil iemand die een heer is." Samen waren ze het erover eens: "Dit is waarom we single zijn."

De zussen zijn echter sinds de lockdown uit en ze praten samen over hun inspanningen op hun podcast."Je ziet op de show dat we besloten om wat rond te daten, niets te dichtbij, weet je, we houden sociale afstand vanwege quarantaine", zei Sophia. "We zijn daarbuiten, we vissen in de datingpool. We blijven gewoon botten binnenhalen en we zijn op zoek naar een mooie zalm", grapte Sistine.

"Ik wil iemand die een goede gesprekspartner is", voegde ze eraan toe. "Iemand die intellectueel is en me dingen kan leren. En iemand die heel grappig is, want ik heb een heel droog gevoel voor humor en dat moeten ze kunnen bijhouden."

Sophia daarentegen wil gewoon dat iemand met haar naar Harry Potter kijkt. "Ik wil een man die met mij naar Harry Potter kijkt, iemand die me niet altijd nodig heeft om cool te zijn," zei ze. "Ik kan dat aanzetten wanneer dat nodig is, maar ik wil iemand die graag plezier heeft en zichzelf niet al te serieus neemt. Ik wil gewoon iemand die aardig en nuchter is."

Wie de zusjes Stallone uiteindelijk ook vinden, we weten dat ze de juiste vangst zullen vinden en dat hun vader het hoogstwaarschijnlijk zal goedkeuren als hij de man een goede, stevige handdruk heeft gegeven.

Aanbevolen: