Alles wat we weten over het liefdesleven van Megan Rapinoe voor Sue Bird

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over het liefdesleven van Megan Rapinoe voor Sue Bird
Alles wat we weten over het liefdesleven van Megan Rapinoe voor Sue Bird
Anonim

Het is moeilijk om iemand anders voor te stellen in een relatie met Megan Rapinoe, en misschien is dat een indicatie dat zij en verloofde Sue Bird echt bedoeld zijn. De USWNT- en WNBA-atleten hebben een schattig liefdesverhaal en zijn op één lijn met dezelfde mensenrechtenkwesties, die beide hun platforms gebruiken om zich uit te spreken tegen raciaal onrecht, politiegeweld en gelijke beloning voor vrouwelijke atleten. We tellen de dagen af tot deze tortelduifjes zeggen: "Ja." Maar wat dacht je van eerst een kleine trip down memory lane?

Megan Rapinoe heeft een unieke boog gehad, kwam in 2012 publiekelijk uit en sprak zich uit over het belang van het zichtbaar zijn van homoseksuele atleten, zodat kinderen naar hen kunnen opkijken. En hoewel ze niet zo publiekelijk waren, had Megan Rapinoe wel relaties voor Sue Bird, hoe erg we het ook haten om zelfs maar te denken aan een tijd dat deze twee niet samen waren. Vandaag beschrijven we het liefdesleven van Megan Rapinoe voordat ze elkaar ontmoette en zich verloofde met Sue Bird.

10 Ze had geen vriendjes op de middelbare school

In Megan Rapinoe's 2020-memoires, One Life, beschrijft ze dat haar middelbare schoolervaring met daten minimaal was en dat ze zich onhandig voelde en achter haar sociale vlindertweelingzus Rachael stond. Ze reisden ook elk weekend voor voetbalwedstrijden, omdat ze steeds geavanceerder werden, dus tijd voor jongens had ze toch al nauwelijks. Hoewel ze hier en daar met een jongen uitging, waren er geen relaties en is er nooit iets fysieks gebeurd.

9 Ze was opgewonden om te beseffen dat ze homo was

Megan Rapinoe staat bekend om haar durf en de manier waarop ze haar leven onbevreesd lijkt te leven. Het is dan ook geen verrassing dat ze zich herinnert dat ze echt opgewonden was toen ze zich realiseerde dat ze homo was. Ze beschrijft het als een snelle en opwindende onthulling zonder veel crisis of innerlijke onrust: "Oh, ik ben homo? Dat is zo logisch - geweldig!"

8 Ze werd verliefd op de universiteit

Megan Rapinoe zegt dat ze wist dat ze lesbisch was toen ze een eerstejaarsstudent was op de universiteit, maar aanvankelijk niet uit de kast kwam. Hoewel Megan en Rachael Rapinoe samen in het damesvoetb alteam van de Universiteit van Portland speelden, brachten ze tijd uit elkaar door terwijl Megan werd opgetrokken om te spelen in het FIFA U-19 Women's World Championship 2004. Toen ze weer bij elkaar kwamen, hadden ze allebei nieuws voor de ander: ze kwamen naar elkaar toe en beiden gaven toe dat ze aanvoelden dat er iets anders aan henzelf was en dat ze wisten dat dit ook voor de andere tweeling waar was.

7 Haar ouders accepteerden haar aanvankelijk niet en Rachael

Megan Rapinoe's ouders waren gewone mensen uit de arbeidersklasse uit het noorden van Californië, dus ze legt uit dat ze hen niet kwalijk neemt voor hun conservatieve opvattingen; ze waren gewoon niet bekend met gemarginaliseerde seksualiteiten of identiteiten. Dus toen Megan haar vertelde dat ze homo was, was haar moeder Denise van streek. In de hitte van het moment flapte Megan eruit: 'Nou, Rachael ook!' De twee maken nu grapjes over hoe Megan haar tweelingbroer te buiten is gegaan, en nu omarmen de ouders de identiteit van hun dochters.

6 Ze kwam in het openbaar in 2012

In een interview met OUT Magazine in 2012 verklaarde Megan Rapinoe voor het eerst publiekelijk dat ze homo was en dat ze een langdurige relatie had met een vrouw. Ze verduidelijkt dat ze het niet eerder verborg, het was gewoon dat niemand haar ooit rechtstreeks had gevraagd. Ze legde uit: "Ik denk dat ze respectvol probeerden te zijn en dat het mijn taak is om te zeggen: 'Ik ben homo'. Dat ben ik. Voor de goede orde: ik ben homo."

5 Ze ging vijf jaar met een andere voetbalster uit

De relatie die ze aanhaalde in het OUT Magazine-interview was met een andere voetballer, Sarah Walsh. Zij en de Australische speler ontmoetten elkaar in 2009 tijdens het spelen in de Women's Professional Soccer League en hadden ongeveer vijf jaar een relatie voordat ze hun relatie in 2013 beëindigden.

4 Ze had een relatie met Abby Wambach

Deze was schokkend. Hoewel het duidelijk was dat de twee hecht waren en vaak affectie voor elkaar uitten op het veld, zoals teamgenoten dat vaak doen, was het pas in One Life dat Megan onthulde dat de twee een romantische en seksuele relatie hadden gehad. Dit verklaart zoveel over de perfecte voorzet die Megan op Abby sloeg tijdens het WK 2011, dat de geschiedenis in ging als een van de beste voetbaldoelen aller tijden.

3 Ze maakte fouten met Abby omdat ze jong was

Megan geeft toe dat ze Abby niet eerlijk behandelde omdat ze jong was, onervaren in haar relatie en afgeleid door haar ontluikende carrière. Toen Abby geblesseerd raakte, had ze Megan echt nodig op een geheel nieuwe manier, vanwege de enorme mentale en emotionele tol die een onbetaalbare blessure eist van een professionele atleet. Megan herinnert zich dat deze behoefte haar deed schrikken en ze begon steeds minder in de relatie te investeren totdat het uiteindelijk op een sisser afliep.

2 Ze was eerder verloofd

Megan was eerder verloofd met singer-songwriter Sera Cahoone, de bekendste drummer van Band of Horses. Ze waren twee jaar verloofd, te beginnen in 2015, maar aan het einde van 2016 verzorgde Megan een blessure en trainde ze voor de Olympische Spelen en Sera rouwde om het verlies van haar neef die door haar partner werd vermoord. Ze waren allebei uitgeput en het begon duidelijk te worden dat de relatie voorbij was.

1 Er was emotionele overlap

Megan was nog steeds verloofd toen ze haar verloofde Sue Bird ontmoette, maar er gebeurde niets fysieks. Ze hadden elkaar ontmoet op de Olympische Zomerspelen 2016 en spraken, en Megan zei dat het duidelijk was dat er een emotionele band en een wederzijdse aantrekkingskracht was. Ze waren het erover eens dat ze elkaar pas weer konden ontmoeten als Megan de zaak met haar verloofde had beëindigd, wat ze deed, en… nou ja, je kent de rest.

Aanbevolen: