Hoe het liefdesleven van Jason Sudeikis een van de meest geliefde personages van Ted Lasso inspireerde

Inhoudsopgave:

Hoe het liefdesleven van Jason Sudeikis een van de meest geliefde personages van Ted Lasso inspireerde
Hoe het liefdesleven van Jason Sudeikis een van de meest geliefde personages van Ted Lasso inspireerde
Anonim

In de loop der jaren zijn er veel voormalige Saturday Night Live-sterren geweest wiens carrières in de problemen kwamen nadat ze de show hadden verlaten. Met dat in gedachten, is het veilig om te zeggen dat toen Jason Sudeikis SNL verliet, het verre van zeker was dat hij een enorme ster zou worden. Het leek tenslotte opmerkelijk dat Sudeikis niet eens in schetsen verscheen tijdens zijn laatste SNL-aflevering.

Gelukkig voor Jason Sudeikis en al zijn fans speelde hij in verschillende succesvolle films nadat hij SNL achter zich had gelaten. Toch lijdt het geen twijfel dat het in de hoofdrol spelen en ontwikkelen van Ted Lasso de grootste carrièreprestatie van Sudeikis tot nu toe is. Gemakkelijk een van de meest spraakmakende shows ter wereld ooit, Ted Lasso bood mensen veel troost op het hoogtepunt van de COVID-19-zorgen. Als gevolg hiervan kreeg Sudeikis een enorme loonsverhoging van Ted Lasso en veel mensen zijn gefascineerd door elk aspect van de show. Het is bijvoorbeeld heel interessant dat een van Ted Lasso's meest geliefde personages werd geïnspireerd door het liefdesleven van Sudeikis.

Gaat Jason Sudeikis uit met Keeley?

Tijdens de tijd dat Jason Sudeikis in de schijnwerpers stond, is hij nooit het soort ster geweest dat actief de aandacht van de roddelpers lijkt te trekken. In plaats daarvan leek het erop dat Sudeikis altijd veel meer geïnteresseerd was in het entertainen van mensen. Desondanks is er behoorlijk wat bekend over zijn romantische geschiedenis, omdat Sudeikis in het verleden betrokken was bij een aantal behoorlijk opmerkelijke vrouwen.

Nadat Jason Sudeikis en Kay Cannon elkaar ontmoetten omdat ze allebei lid waren van de cast van The Second City Las Vegas, werden de twee getalenteerde mensen in 2001 een koppel. In een tijd dat ze allebei nog bezig waren met het opbouwen van hun carrière, stapten Sudeikis en Cannon in 2004 in het huwelijksbootje. In de jaren die volgden zou Sudeikis beroemd worden vanwege zijn SNL-rol en zou Cannon een zeer succesvolle regisseur, schrijver en producent worden. Helaas konden Sudeikis en Cannon het niet laten werken, dus gingen ze in 2008 uit elkaar en scheidden in 2010.

Na de scheiding van Jason Sudekis ging hij op date met twee extreem beroemde en succesvolle sterren. Van juli 2010 tot januari 2011 waren Sudeikis en Mad Men-acteur January Jones een stel. Nadat hij en Jones hun eigen weg gingen, had Sudeikis ongeveer een maand een affaire met de ongelooflijk getalenteerde acteur Eva Mendes. Van daaruit vond Sudeikis zijn volgende langdurige relatie.

In november 2011 hoorde de wereld dat Jason Sudeikis en Olivia Wilde een koppel waren geworden. Twee jaar na hun relatie verloofden Sudeikis en Wilde zich, maar hoewel ze daarna nog jaren samen waren, liep het paar nooit door het gangpad. Tijdens hun jarenlange relatie leken Sudeikis en Wilde van buitenaf helemaal verliefd te zijn toen ze hun twee kinderen ter wereld verwelkomden. Helaas kwam er in 2020 echter verrassend een einde aan de relatie tussen Sudeikis en Wilde.

Sinds Jason Sudeikis en Olivia Wilde uit elkaar gingen, is er veel aandacht besteed aan haar relatie met popmuzieksuperster Harry Styles. Aan de andere kant heeft het feit dat Sudeikis tot op heden is doorgegaan met het Britse model Keeley Hazell veel minder aandacht gekregen. Natuurlijk heeft het feit dat Styles een uiterst toegewijde schare fans heeft die zich het recht voelen om Wilde bij elke beurt te beoordelen, daar veel mee te maken.

Keeley van Ted Lasso is geïnspireerd door de vriendin van Jason Sudeikis, Keeley Hazell

Zoals iedereen die bekend is met Ted Lasso al weet, werd de show een absolute sensatie nadat hij in 2020 in première ging op Apple TV+. Met dat in gedachten kunnen sommige mensen in de war raken door de onthulling dat een van de hoofdpersonages van de show werd geïnspireerd door de huidige vriendin van Jason Sudeikis. Sudeikis begon immers pas in 2021 met Keeley Hazell te daten, volgens whosdatedwho.com.

Het bleek dat Keeley Hazell zo'n impact had op Jason Sudeikis dat ze het Ted Lasso-personage Keeley Jones inspireerde toen ze nog maar vrienden waren. Dat veronderstelt natuurlijk dat whosdatedwho.com's tijdlijn van hun relatie juist is. De reden dat bekend is dat Hazell de populaire Ted Lasso inspireerde, is niet strikt te wijten aan het feit dat ze dezelfde naam delen. In plaats daarvan is het omdat Keeley's acteur Juno Temple aan ET vertelde dat Hazell haar personage inspireerde tijdens een interview in 2021.

Nadat Juno Temple werd gevraagd naar haar Ted Lasso-personage en Keeley Hazell, maakte ze de zaken vrij duidelijk. "Ze is een [vriend] van Jason [Sudeikis'] die een deel van Keeley's karakter inspireerde. Ze was een inspiratie voor de rol."

In een interessante wending, hoewel Keeley Hazell niet de hoofdrol speelt in Ted Lasso, werd ze ingehuurd om een romantische rivaal te spelen van het personage dat ze inspireerde. Aan het einde van het eerste seizoen van Ted Lasso raakt het personage Jamie Tartt betrokken bij een nieuw personage genaamd Bex, dat tot leven is gebracht door Hazell. Zich bewust van het grappige karakter van de casting, becommentarieerde Hazell de situatie met een Instagram-bericht van augustus 2020. "ontmoet 'Keeley', sorry, sorry, ik bedoelde 'Bex'"

Aanbevolen: