Kim Kardashian onthult per ongeluk 'Spider Man: No Way Home'-spoilers

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian onthult per ongeluk 'Spider Man: No Way Home'-spoilers
Kim Kardashian onthult per ongeluk 'Spider Man: No Way Home'-spoilers
Anonim

Vorige week DeleteTwitter trending op sociale media toen fans van het Marvel Cinematic Universe er alles aan deden om spoilers voor Spider-Man: No Way Home te vermijden, maar Kim Kardashian deed dat niet krijg de memo niet. Nu wordt de realityster geconfronteerd met terugslag nadat ze Spider-Man: No Way Home-opnamen op haar Instagram heeft gedeeld in een nu verwijderde post.

Kim Kardashian wilde pronken met haar thuisbioscoop, maar onthulde te veel

De 41-jarige leek te genieten van de film, die alleen in de bioscoop draait, in haar thuisbioscoop. De SKIMS-mogul ging naar Instagram om het moment met haar volgers te delen, zich niet realiserend dat de snaps grote spoilers bevatten.

Hoe erg was het? Welnu, de beelden bevatten genoeg informatie om een van de best bewaarde geheimen van de film te bederven. Fans hadden voorzichtig op internet genavigeerd om iets te vermijden dat enkele van de grote verrassingen van de film zou kunnen onthullen, en niemand verwachtte dat Kim Kardashian de spoiler zou zijn.

Erger nog, ze heeft 273 miljoen volgers.

Natuurlijk heeft Kim de post uiteindelijk verwijderd nadat iemand haar had getipt over de faux pas. Maar voor een paar onwaarschijnlijke fans was het kwaad al geschied. Degenen die getuige waren van de blunder waren woedend en velen gingen naar Twitter om de realityster te verslaan.

Een fan schreef: "Ik ging al die tijd zonder Spider-Man-spoilers ENKEL om Kim Kardashian het voor mij te laten verpesten in haar insta-verhaal." En een ander zei: "Ik heb alles over Spider-Man op al mijn socials gedempt om spoilers te voorkomen, aangezien ik het morgen kijk …. Alleen voor Kim Kardashian om een hele f–king spoiler op haar ig te plaatsen.”

Ten minste één fan vond humor in de slip: Ik STERF als Kim Kardashian Spider-Man verwent. Ze gaat Noord zeker de schuld geven.'

Kim heeft de grootste film van het jaar verwend, maar is waarschijnlijk gefocust op andere dingen

Kim heeft op dit moment waarschijnlijk grotere dingen in haar leven om zich zorgen over te maken. De mogul is bezig met het scheiden van haar vervreemde echtgenoot, Kanye West, terwijl ze ook een ontluikende romance met komiek Pete Davidson nastreeft. West kondigde onlangs aan dat als hij niet 'in het huis' kon zijn met zijn gezin, hij 'het huis naast de deur' zou kopen, en het lijkt erop dat hij zijn belofte heeft gehouden.

Voor wat het waard is, veel mensen hebben Spider-Man: Homecoming al gezien. Het is nu al de grootste film van het jaar en Sony's best scorende film ooit. Na meer dan $ 1 miljard te hebben binnengehaald, is het de grootste hit van het pandemietijdperk geworden. De film is de 5e film met Holland in de hoofdrol die het niveau van miljarden dollars heeft overschreden, en heeft Tom Holland tot een bonafide A-Lister gemaakt en zijn status als Hollywood-machine om geld te verdienen verstevigd.

Aanbevolen: