Spider-Man: No Way Home' Surprise Star onthult dat emotionele lijn geïmproviseerd was

Inhoudsopgave:

Spider-Man: No Way Home' Surprise Star onthult dat emotionele lijn geïmproviseerd was
Spider-Man: No Way Home' Surprise Star onthult dat emotionele lijn geïmproviseerd was
Anonim

Spoilers voor 'Spider-Man: No Way Home' vooruit Een paar weken na de release van 'Spider-Man: No Way Home' voelt het redelijk veilig om het slechtst bewaarde geheim van de film in het openbaar te bespreken.

Als je de nieuwe Spidey-film nog niet hebt ingehaald, wil je misschien dit tabblad nu sluiten en dan terugkomen nadat je het hebt bekeken.

Het nieuwste uitje in de MCU, uitgebracht op 17 december, richt zich op de vriendelijke buurtsuperheld van Tom Holland, met een beetje hulp van een paar bekende gezichten uit andere Spidey-avonturen. Samen met enkele schurken uit de twee vorige filmreeksen, ziet 'No Way Home' ook de emotionele terugkeer van twee eerdere incarnaties van de superheld, gespeeld door Tobey Maguire en Andrew Garfield.

Andrew Garfield werd emotioneel op de set van 'Spider-Man: No Way Home'

In de film geregisseerd door Jon Watts, komen de superhelden van Maguire en Garfield de Hollandse Peter te hulp wanneer hij per ongeluk een stel schurken uit andere realiteiten in het multiversum ontketent, waardoor Benedict Cumberbatch's Doctor Strange een gigantische hoofdpijn krijgt.

De twee andere versies van Spidey helpen deze Peter ook te worstelen met een onuitsprekelijk verlies na de dood van zijn geliefde tante May, gespeeld door Marisa Tomei.

Terwijl de drie elkaar en hun respectievelijke realiteiten leren kennen, delen ze een emotioneel moment wanneer Peter van Garfield de andere twee vertelt hoeveel hij van hen houdt. Blijkt dat die regel puur geïmproviseerd was.

"Er is een regel die ik in de film heb geïmproviseerd, kijkend naar [Maguire en Holland] en ik vertel ze dat ik van ze hou. Dat was gewoon dat ik van ze hield", zei Garfield in een interview met 'Variety'.

Garfield was 'dankbaar' om losse eindjes te binden in 'No Way Home'

De Engelse acteur speelde Peter Parker in 'The Amazing Spider-Man' en 'The Amazing Spider-Man 2' van regisseur Marc Webb. Zijn stint als de superheld werd afgebroken toen plannen voor twee sequels voor het eerst werden uitgesteld in 2014 en vervolgens schijnbaar werden gesloopt.

"Ik ben zo dankbaar. Ik ben gewoon heel, heel erg dankbaar dat ik wat losse eindjes aan elkaar heb mogen knopen voor de Peter die ik speelde," zei Garfield over zijn terugkeer in 'No Way Home'.

"Ik hou van dat personage en ik ben dankbaar dat ik heb mogen werken met deze ongelooflijke acteurs, deze ongelooflijke regisseur en Marvel in samenwerking met Sony. Het was vreugdevol en een gevoel van afsluiting voor mij. zoveel onbeantwoorde vragen voor mijn Peter, waar we hem hebben achtergelaten. Ik moet terugstappen en wat genezing voor hem krijgen. En ook echt Peter [van Nederland] ondersteunen en zijn karakter eren die die trilogie voltooit, niet afleidend of afleidend."

Aanbevolen: