‘Spider-Man: No Way Home’: nieuwe poster onthult de eerste blik van Willem Dafoe’s Green Goblin

Inhoudsopgave:

‘Spider-Man: No Way Home’: nieuwe poster onthult de eerste blik van Willem Dafoe’s Green Goblin
‘Spider-Man: No Way Home’: nieuwe poster onthult de eerste blik van Willem Dafoe’s Green Goblin
Anonim

De recente Spider-Man: No Way Home gaf fans een glimp van Willem Dafoe in kostuum als Green Goblin, de iconische superschurk uit de stripboeken. Dafoe bracht het personage voor het eerst tot leven in Sam Raimi's originele filmtrilogie.

Het gerucht ging dat Dafoe's personage in de film zou spelen kort nadat Alfred Molina zijn betrokkenheid bevestigde en vertelde dat hij zijn rol als Otto Octavius zou hernemen. Zijn associatie met de

MCU- film was pas officieel toen de eerste trailer fans een kijkje gaf in Green Goblin-technologie. Nu, in een nieuwe poster voor Spider-Man: No Way Home, kunnen we Dafoe zonder pak zien rijden op de iconische vleermuisvormige Goblin Glider van het personage.

Eerste blik op Willem Dafoe in het vlees

Spider-Man: No Way Home-trailers en tv-spots tot nu toe waren vooral gericht op Otto Octavius en zijn verbazing toen hij Spider-Man ontmoette die niet Tobey Maguire is, wat de geruchten over de cameo van de acteur in de film verder aanwakkerde.

Op de poster zie je eindelijk Dafoe's schurk, gekleed in een kostuum met capuchon en een veiligheidsbril, op het iconische zweefvliegtuig zoals te zien is in de door Sam Raimi geregisseerde film. Het grootste deel van het kostuum lijkt identiek aan de eerdere versies van de superschurk op het grote scherm, maar we moeten Dafoe nog in actie zien als Green Goblin!

We zien ook de andere Multiversal-bezoekers die volgens Doctor Strange voorbestemd zijn om te sterven terwijl ze vechten tegen Spider-Man. Er is Green Goblin, Alfred Molina's Doctor Octopus, Thomas Haden Church's Sandman, Rhys Ifans' the Lizard, evenals Jamie Foxx' Electro. De schurken zijn allemaal te zien in de verschillende Spider-Man-films waarin Tobey Maguire en Andrew Garfield de webslingerende superheld zijn.

Spider-Man: No Way Home is het slot van de filmtrilogie van Tom Holland, na Spider-Man: Homecoming en Spider-Man: Far From Home. De film introduceert het multiversum in de MCU, zoals geplaagd in de Disney+ miniserie Loki. Phase 4 blijft de vele parallelle werelden verkennen met Doctor Strange in the Multiverse of Madness, waarin ook Elizabeth Olsen speelt als Wanda Maximoff.

No Way Home is omgeven door geruchten over zijn spraakmakende cast. Hoewel Tom Holland en Andrew Garfield herhaaldelijk berichten over een cameo van Spider-Men uit het verleden hebben ontkend, zijn fans ervan overtuigd dat dit gewoon weer een van de best bewaarde geheimen van Marvel is.

Aanbevolen: