Twitter trollen James Franco omdat hij niet benaderd werd om terug te keren in 'Spider-Man: No Way Home

Inhoudsopgave:

Twitter trollen James Franco omdat hij niet benaderd werd om terug te keren in 'Spider-Man: No Way Home
Twitter trollen James Franco omdat hij niet benaderd werd om terug te keren in 'Spider-Man: No Way Home
Anonim

De trailer van de langverwachte nieuwe Spider-Man: No Way Home is uitgebracht, waardoor fans met zoveel vragen zitten over welke Spider-Man-sterren uit het verleden terugkeren voor dit nieuwe hoofdstuk.

Naast Tom Holland, die zijn rol als Peter Parker herneemt, bevestigde de trailer dat het tijd is voor een Spidey-multiversum.

Schurken uit het verleden uit de andere Marvel-films over de superheld maken een spectaculaire comeback. Onder hen zal Alfred Molina zeker terugkeren als Doctor Octopus, die voor het eerst verscheen in Sam Raimi's Spider-Man 2 tegenover Tobey Maguire. En het lijkt erop dat Willem Dafoe ook terug zal komen als Goblin.

Hoewel het niet duidelijk is of Maguire zelf en The Amazing Spider-Man alias Andrew Garfield het blauwe en rode pak opnieuw zullen aantrekken, is het (bijna) veilig om te zeggen dat één personage geen verrassing zal verschijnen: Harry Osborne, gespeeld door James Franco in de trilogie geregisseerd door Raimi.

Keert James Franco terug voor 'Spider-Man: No Way Home'?

Ondanks dat sommige fans zouden zweren dat ze Franco's stem hebben gehoord in de trailer van No Way Home, is het onwaarschijnlijk dat de 127 Hours-ster zal terugkeren in deze nieuwe aflevering.

De stem waarvan sommige mensen denken dat die van Franco is, is waarschijnlijk alleen die van Benedict Cumberbatch. De Engelse acteur trekt een Amerikaans accent om MCU-personage Doctor Strange te spelen. In de trailer lijkt hij het te zijn die Peter waarschuwt voor de gevaren van het in vervulling zien gaan van zijn wensen.

Sommige fans zijn het hier ook mee eens en trollen Franco omdat hij geen deel uitmaakt van deze nieuwe film vanwege de beschuldigingen van seksueel wangedrag tegen hem.

"Nieuwe Spider-Man-film komt terug voor iedereen behalve James Franco. 'Harry wie? Ik herinner me geen tweede goblin die op een snowboard vloog'", schreef een fan op Twitter.

Charlyne Yi ontmaskerde James Franco en Seth Rogen

Eerder dit jaar ging House-acteur Charlyne Yi naar haar Instagram om beschuldigingen tegen Franco te uiten en hem uit te roepen voor "het jagen op minderjarige meisjes". Yi zei ook dat zijn voormalige vriend en medewerker Seth Rogen Franco's roofzuchtige gedrag door de jaren heen mogelijk heeft gemaakt.

Rogen heeft zich sindsdien over de kwestie uitgesproken en heeft uitgelegd dat hij in de toekomst niet van plan is om met Franco samen te werken. In februari van dit jaar regelde Franco een rechtszaak tegen seksuele uitbuiting en oplichting die was aangespannen door twee van zijn voormalige vrouwelijke acteerstudenten. Beide vrouwen lieten hun individuele claims vallen. In juni werd bekend dat de acteur meer dan 2,2 miljoen dollar zou betalen om de twee verschillende juridische geschillen op te lossen.

"Hoewel gedaagden de aantijgingen in de klacht blijven ontkennen, erkennen ze dat de eisers belangrijke kwesties aan de orde hebben gesteld; en alle partijen zijn ervan overtuigd dat het nu een kritieke tijd is om zich te concentreren op het aanpakken van de mishandeling van vrouwen in Hollywood," een gezamenlijke verklaring van de eisers en de gedaagde leest.

Aanbevolen: