Sociale media in de war terwijl Kim Kardashian 'gephotoshopte' foto's van Chicago en neef True deelt

Inhoudsopgave:

Sociale media in de war terwijl Kim Kardashian 'gephotoshopte' foto's van Chicago en neef True deelt
Sociale media in de war terwijl Kim Kardashian 'gephotoshopte' foto's van Chicago en neef True deelt
Anonim

Kim Kardashian heeft een zijoog gekregen na het plaatsen van twee nieuwe foto's van haar dochter Chicago en de dochter True van zus Khloe Kardashian. De neven, beiden drie jaar oud, zaten samen tijdens een ritje in een pretpark.

In een tweede oogwenk stonden de schattige besties zij aan zij terwijl ze allebei Minnie Mouse-oren droegen en identiek speelgoed van de Kleine Zeemeermin omhoog hielden. Chicago - die Kim deelt met ex Kanye West - was gekleed in een roze jasje en bijpassende trainingsbroek. De jongste van Kardashians twee dochters had twee vlechten aan de voorkant van haar hoofd en twee dikkere aan de achterkant.

Kim Kardashian's fans waren sceptisch over de Snap

Kim's nichtje True had haar haar diagonaal gescheiden en in ruimtebroodjes gekamd. Ze droeg een grijs sweatshirt met capuchon en een roze getextureerde broek.

In het bijschrift schreef ze: "Veel liefde", omlijst door dubbele roze hart-emoji's aan weerszijden van de zin.

Kardashian's enorme en trouwe aanhang van 274 miljoen fans toonde veel liefde aan de foto's, maar sommigen waren sceptisch over de authenticiteit ervan.

Kim Kardashian's fans zeggen dat True op Stormi is gephotoshopt

Tientallen fans wezen erop dat de dochter van Khloe - die ze deelt met ex Tristan Thompson - eruitzag alsof ze op de foto's was gephotoshopt.

Een gebruiker vroeg: "Waarom is True ingekort?"

Een tweede toegevoegd: "True is zoals gewoonlijk gephotoshopt, gefilterd en vervaagd. Elke pixel in True's foto's is tot het uiterste aangepast."

Een derde merkte op: "Kim heeft True's gezicht op Stormi's lichaam gephotoshopt. Die foto van Chicago is in oktober gemaakt."

Kim Kardashian is aan het daten met Pete Davidson

Kanye West huilt, Pete Davidson kust Kim Kardashian op een SNL-schets
Kanye West huilt, Pete Davidson kust Kim Kardashian op een SNL-schets

Ondertussen heeft Kim officieel een aanvraag ingediend om legaal vrijgezel te zijn en haar meisjesnaam te laten herstellen, terwijl ze op volle kracht doorgaat met haar scheiding van Kanye West. De moeder van vier heeft vrijdag de juridische documenten ingediend, die volgens TMZ door een rechter moeten worden ondertekend.

Ondanks berichten dat Kim 'West' als onderdeel van haar naam wilde behouden omdat ze dezelfde achternaam als haar kinderen wilde behouden, zal Kardashian nu volledig terugkeren naar de naam die haar naar het supersterrendom heeft gekatapulteerd. Kardashian hernoemt momenteel haar bedrijven KKW Beauty en haar KKW Fragrance.

Vorige maand, in een gedurfde openbare uiting van genegenheid, bevestigde Kim dat ze aan het daten was met Saturday Night Live, grappige man Pete Davidson, 28. Het paar werd hand in hand gezien tijdens het vieren van zijn verjaardag in Palm Springs, Californië, DailyMail.com's exclusieve foto's onthuld.

Aanbevolen: