Kanye West-clowns Kim Kardashian en Pete Davidson in een gephotoshopte 'Captain America'-poster

Inhoudsopgave:

Kanye West-clowns Kim Kardashian en Pete Davidson in een gephotoshopte 'Captain America'-poster
Kanye West-clowns Kim Kardashian en Pete Davidson in een gephotoshopte 'Captain America'-poster
Anonim

Kanye West gaat achter degenen aan die geloven dat ze hem kwaad hebben gedaan.

Na de afgelopen weken vetes te hebben veroorzaakt met een aantal A-listers, deelde de 44-jarige rapper op Instagram een gephotoshopte Captain America Civil War-poster. De vader van vier leek klaar om het op te nemen tegen zijn vervreemde vrouw, Kim Kardashian, 41, haar nieuwe beau, Pete 28. Ook op zijn "vijandige" lijst waren rapper Kid Cudi, en zangers Taylor Swift en Billie Eilish. West onderschrift van de module: "Wie zal er winnen?"

West is verwikkeld in een haat-liefdeverhouding met Swift, 32, sinds ze het podium bestormde van haar dankwoord voor Beste Video door een Vrouwelijke Artiest in 2009 op de MTV VMA's. De 22-voudig Grammy-winnaar verklaarde dat het gewonnen had moeten worden door zijn vriend Beyoncé.

Kanye West maakte duidelijk wie in zijn team zat

Kim Kardashian zit met haar vriend Pete Davidson terwijl Kanye een donkere zonnebril draagt
Kim Kardashian zit met haar vriend Pete Davidson terwijl Kanye een donkere zonnebril draagt

West zorgde ervoor dat de wereld wist met wie hij reed. In de gephotoshopte afbeelding behoorden Drake, Travis Scott, zijn laatste liefde Julia Fox, 32, en rapper Future, 38, tot zijn bondgenoten.

Kanye West beschimpte Billie Eilish eerder deze week

Op donderdag ging West naar Instagram om Billie Eilish te vragen zich te verontschuldigen voor haar recente opmerkingen die schijnbaar gericht waren aan rapper Travis Scott. Eilish, 20, stopte onlangs met haar show om een inhalator te geven aan een fan die niet kon ademen.

Nadat ze de noodlijdende fan had opgemerkt, stopte de zangeres van "Ocean Eyes" haar optreden en gaf medisch personeel opdracht om hulp te verlenen. "Ik wacht tot mensen in orde zijn totdat ik doorga", verklaarde de Oscar-genomineerde voor "Beste nummer" in 2022. Haar opmerking zorgde ervoor dat het publiek luid begon te juichen, en ze ging verder met haar show.

Op 5 november 2021 werd het Astroworld Festival, een muziekevenement opgericht door Travis Scott, gehouden in NRG Park in Houston, Texas. Op deze, de openingsavond, vond een massale toeloop plaats. Acht mensen kwamen om het leven en honderden raakten gewond. In de volgende dagen stierven er nog twee in het ziekenhuis.

Kanye West is boos kind Cudi is bevriend met Pete Davidson

West was op sociale media in een tirade tegen vriend en frequente medewerker Kid Cudi toen hij zijn 11,3 miljoen Instagram-volgers licht wierp op wat hun vriendschap onder druk zette.

Op zaterdagavond maakte de ster duidelijk dat zolang Cudi dicht bij Pete Davidson, de nieuwe vriend van zijn vervreemde vrouw bleef, er geen plaats is voor hun laatste plaat op zijn nieuwe album.

"IK WILDE GEWOON MIJN VRIEND MIJN RUG HEBBEN, HET MES GAAT NOG DIEPER", schreef hij bij een zwart-witte herinnering aan een diner in Nobu Malibu met Kid Cudi en Davidson, wiens gezicht in rood was doorgestreept.

Cudi reageerde even later en noemde de oprichter van Yeezy een "fing dinosaurus" voordat hij eraan toevoegde: "iedereen weet dat ik het beste van je albums ben sinds ik je heb ontmoet." De artiest van "Day &Nite" zei toen: "Ik bid voor je broer," met een vredesteken.

Kid Cudi ging naar Twitter om het verder uit te leggen

De rapper ging ook naar Twitter om zijn gevoelens over de situatie te uiten. In een tweet schreef hij: "We hebben hier weken geleden over gesproken. Je bent een idioot omdat je het script omdraait en deze leugen plaatst om maar op internet te kijken." Hij eindigde de tweet met: "Je bent geen vriend. BYE."

Minuten later Cudi - echte naam Scott Mescudi - volgde het met een ander briefje, waarin hij schreef: "God opent de deur zodat de verkeerde mensen je leven kunnen verlaten."

Aanbevolen: