De echte reden waarom het 'Harry Potter'-trio niet buiten het werk rondhing

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom het 'Harry Potter'-trio niet buiten het werk rondhing
De echte reden waarom het 'Harry Potter'-trio niet buiten het werk rondhing
Anonim

Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint kregen elk de kans van hun leven toen ze werden gecast als de drie hoofdpersonen in de verfilmingen van J. K. Rowling's Harry Potter-serie - een YA-franchise die de populariteit van Stephenie Meyer's Twilight evenaart. Het portretteren van Harry Potter, Hermelien Griffel en Ron Wemel veranderde hun leven voor altijd, lanceerde hun carrière in de filmindustrie en maakte hen bekende namen. De ervaring bracht hen ook samen als vrienden, omdat ze zoveel tijd samen doorbrachten en allemaal onder dezelfde intense filmschema's en mediatoezicht stonden. Harry Potter-acteurs), hing het trio met de hoofdrol niet altijd rond als de camera's niet draaiden. Hoewel er in de loop der jaren meldingen zijn geweest van on-set vetes tussen de castleden, is de echte reden hiervoor veel eenvoudiger dan je zou denken. Blijf lezen om erachter te komen waarom de sterren niet zo vaak bij elkaar kwamen als ze niet aan het werk waren.

De gouden vriendschap

Gefilmd over bijna een decennium, waren de Harry Potter-filmaanpassingen een geweldige maar slopende ervaring voor de jonge acteurs die erbij betrokken waren. Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint hebben misschien niet buiten het werk omgehangen, maar ze ontwikkelden een echte vriendschap op de set van de films, een afspiegeling van de relatie van hun personages, Harry Potter, Hermelien Griffel en Ron Wemel.

Hoewel de drie in het echte leven niet door magie bij elkaar werden gebracht, vonden ze wel eenheid in hun unieke ervaring om deel uit te maken van de Harry Potter-films. In een interview met Esquire onthulde Grint dat de ervaring hen hielp om met elkaar om te gaan en een band te ontwikkelen.“Het was een heel unieke ervaring die we allemaal hebben meegemaakt. En niemand begrijpt het echt en kan er iets mee doen, behalve wij. Bijna een beetje zoals astronauten, "zei hij (via Cinema Blend). "Een beetje een raar experiment, denk ik."

Watson in het bijzonder begreep het belang van de vriendschap van de drie hoofdpersonen en onthulde in een interview (via Cheat Sheet): In het laatste boek hebben ze Zweinstein verlaten en reizen ze rond samen. Het voelt goed dat het begon met ons drieën en het eindigt met ons drieën. Het gaat om onze vriendschap.”

De realiteit van het leven op de set

De ervaring van het leven op de Harry Potter-set was bijzonder krachtig om de drie hoofdrolspelers bij elkaar te brengen, omdat het zo uitdagend was. Terwijl ze haar schema uiteenzette, onthulde Watson dat ze elke ochtend om 5.45 uur werd opgehaald.

De laatste twee films van de franchise werden tegelijkertijd gefilmd, wat een bijzonder moeilijk proces was voor de acteurs."Ik probeer al mijn scènes nu en de hele zomer te doen, dus ik zal in september beschikbaar zijn voor de universiteit", legde Watson destijds uit (via Cheat Sheet). Hoewel het er nu al naar uitziet dat ik in de kerst- en maartvakanties ga werken.”

The Need For Time Apart

Ondanks hun vriendschap voelde het trio met de hoofdrol niet de behoefte om rond te hangen als ze niet aan het werk waren om één simpele reden: ze hadden een pauze van elkaar nodig.

"Om eerlijk te zijn, we zien elkaar zoveel als we aan het werk zijn dat samen rondhangen overbelast zou zijn", gaf Watson toe (via Cheat Sheet). “Ik hou van ze, maar ik moet andere vrienden op de set zien. Ze zijn nu net mijn broers en zussen.”

Ondanks wat sommige media meldden, was er nooit een vete of kwaad bloed tussen de acteurs; ze zagen elkaar gewoon al zo vaak dat ze hun vrije tijd voor andere mensen moesten reserveren. Helemaal begrijpelijk!

Ze hebben nog steeds contact

Hoewel de Harry Potter-films enige tijd geleden zijn afgerond, hebben de drie hoofdrolspelers nog steeds contact en staan ze op goede voet. In een interview op The Today Show vertelde Daniel Radcliffe de presentatoren dat hij onlangs een sms had gestuurd naar voormalig co-ster Rupert Grint om hem te feliciteren met de geboorte van zijn eerste baby in mei 2020. Hij onthulde dat hij "echt zo blij" is voor Grint. "Hij wordt een geweldige vader."

Ik bedoel dat ik het nog steeds gek vind dat we nu in het stadium zijn waarin we kinderen krijgen en ik weet zeker dat dat een feit is waardoor de rest van de wereld zich heel oud voelt, ' zei hij (via The Daily Mail).

Rupert Grint zou naar beneden komen voor een reünie

Zou een reünie in het verschiet liggen, met het trio in de hoofdrol op zo'n goede voet? In een gesprek met Esquire onthulde Rupert Grint dat hij naar een reünie zou komen op voorwaarde dat Emma Watson en Daniel Radcliffe ook zouden terugkeren om hun rollen opnieuw op te nemen.

"… ik bedoel, zeg nooit nooit", zei hij over een mogelijke reünie. “Dat kan alleen als alle anderen hetzelfde willen doen. Maar ja, nee … ik denk dat je het gewoon moet laten.”

Helaas heeft Daniel Radcliffe duidelijk gemaakt dat hij klaar is met het spelen van Harry Potter.

De vriendschap tussen Tom Felton en Emma Watson

Hoewel de drie hoofdrolspelers een speciale band ontwikkelden vanwege hun unieke ervaring, konden ze ook goed opschieten met de rest van de cast. Vooral Emma Watson en Tom Felton werden en bleven vrienden tijdens het filmen en daarna.

“Lieve Emma. We zien elkaar eigenlijk best veel', onthulde Felton in een interview met Us Weekly. "We plaatsen er alleen niet altijd foto's over."

Aanbevolen: