Hier is waarom Lalaine niet in 'The Lizzie McGuire Movie' zat

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Lalaine niet in 'The Lizzie McGuire Movie' zat
Hier is waarom Lalaine niet in 'The Lizzie McGuire Movie' zat
Anonim

Als het gaat om shows die een langdurige impact hadden op een hele generatie, zit Lizzie McGuire helemaal bovenaan. De Disney-show over het leven van een 13-jarig meisje op de middelbare school won fans voor zijn oprechte inhoud, grappige momenten en mode-inspiratie.

Het maakte een ster van Hilary Duff, die de titulaire rol van Lizzie speelde en met veel plezier terugkijkt op het maken van de show, en bleef bij miljoenen millennials toen ze opgroeiden.

Hoewel ze nog steeds verliefd zijn op Lizzie McGuire, hebben veel fans nog steeds veel onbeantwoorde vragen over dingen die zich achter de schermen hebben afgespeeld, van of Hilary Duff onderbetaald was tot wat er gebeurde met Lalaine.

De jonge ster die Lizzie's beste vriendin Miranda speelde, was opvallend afwezig in The Lizzie McGuire Movie en fans willen nog steeds weten waarom. Blijf lezen om erachter te komen wat er werkelijk achter de schermen gebeurde.

Lalaine's rol in 'Lizzie McGuire'

Fans van de Disney Channel-serie Lizzie McGuire zouden het belang van Lizzie's beste vriendin Miranda Sanchez nooit kunnen vergeten. Een derde van het Lizzie-Gordo-Miranda-trio, Miranda, was vaak Lizzie's klankbord en grootste steun. Hoewel de twee af en toe ruzie kregen, was hun vriendschap echt.

Fans van de show waren lichtelijk geschokt toen Miranda, gespeeld door Lalaine, opvallend afwezig was in verschillende afleveringen van de tweede reeks, waaronder de laatste aflevering Bye Bye Hillridge Junior High.

The Lizzie McGuire Movie

In 2003 ging The Lizzie McGuire in première, tot grote vreugde van fans van de tv-serie die ten einde liep. In de film reizen Lizzie, Gordo, Ethan, Kate en andere kinderen in de eindexamenklas op schoolreisje naar Rome met juffrouw Ungermeyer, hun toekomstige directeur van de middelbare school.

Terwijl ze in Rome is, wordt Lizzie door een Italiaanse popster aangezien voor zijn zangpartner, Isabella. Hij lokt haar vervolgens om de plaats van zijn zangpartner in te nemen zodra hij haar ware identiteit ontdekt, en verleidt haar om onderweg voor hem te vallen.

Vreemd genoeg is Miranda volledig afwezig in de film. In plaats van mee te doen met haar afstudeerklas, besluit ze een reis naar Mexico-Stad te maken om haar familie te bezoeken.

Maar gezien de grote rol van Miranda in de show, weten fans dat dit excuus in de plot is geschreven om het feit te verdoezelen dat Lalaine niet beschikbaar was om te filmen.

Waar was Lalaine?

Volgens Screen Rant heeft Lalaine verschillende afleveringen van het afgelopen seizoen gemist, evenals de film, omdat ze de show had verlaten om haar muziekcarrière voort te zetten. Ze toerde met Radio Disney en bracht in 2003 haar debuutalbum 'Inside Story' uit.

De actrice en zangeres schreef zes nummers op het album en reisde door Zuid-Californië en Hawaï ter ondersteuning ervan.

Later in 2005 verscheen Lalaine in de laatste aflevering van het tv-programma All That. Ze stond ook op de albums 'Disneymania 3' en 'Disneyremixmania' met haar single 'I'm Not Your Girl' en een cover van het klassieke Disney-nummer 'Cruella DeVil.'

Wat is er met Lalaine gebeurd nadat 'Lizzie McGuire' eindigde

Hoewel Lalaine succes zag in haar muziekcarrière nadat ze de show had verlaten, maakte ze ook een moeilijke tijd door. In 2007 werd ze gearresteerd voor misdrijfbezit van methamfetamine.

Gelukkig kon Lalaine deelnemen aan een drugsbehandelingsprogramma en de controle over haar leven terugkrijgen. De aanklacht werd geschrapt en Lalaine stapte toen grotendeels uit de schijnwerpers.

Ze verscheen in de loop der jaren in een paar kleine acteerrollen, waaronder als de Gossipy Girl in Easy A in 2010. In 2020 had ze ook een rol in de komische dramafilm Definition Please.

Lalaine verscheen in de 2020 'Lizzie McGuire' virtuele reünie

In 2020 waren fans dolgelukkig om Lalaine te zien verschijnen in de virtuele Lizzie McGuire-reünie die plaatsvond. De cast van de show kwam samen via een videolink om een tafel te lezen van een van de beroemdste afleveringen van de show: I Want a Bra.

Lalaine voegde zich virtueel bij de rest van haar voormalige co-sterren, waaronder Hilary Duff en Adam Lambert, en las haar Miranda-regels opnieuw. Fans die het moeilijk hadden vanwege de COVID-19-pandemie werden getroost door de nostalgie ervan toen ze afstemden.

Zou Lalaine verschijnen in de herstart van 'Lizzie McGuire'?

Ondanks de succesvolle virtuele reünie van 2020 ontvingen Lizzie McGuire-fans slecht nieuws aan het einde van het jaar: de langverwachte herstart van Lizzie McGuire zou niet doorgaan. Hilary Duff en Adam Lambert werden bevestigd voor de show, en fans vroegen zich af of Lalaine zich ook had aangemeld voordat de reboot werd geannuleerd.

Helaas heeft Hilary Duff niet bevestigd of Lalaine in de reboot zou verschijnen. Aan haar verschijning op de virtuele reünie te zien, was het een sterke mogelijkheid!

Aanbevolen: