Kim Kardashian plaatst liefdevol eerbetoon voor Chicago's 4e verjaardag

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian plaatst liefdevol eerbetoon voor Chicago's 4e verjaardag
Kim Kardashian plaatst liefdevol eerbetoon voor Chicago's 4e verjaardag
Anonim

Kim Kardashian is een trotse mama terwijl ze Chicago's vierde verjaardag viert te midden van drama met Kanye West.

"Mijn verjaardagsbaby Chi Chi wordt vandaag 4 jaar! Mijn onafhankelijke tweelingzusje. Je bent de meest lieve knuffelbare, knuffelbare baby op aarde", schreef ze zaterdag op haar Instagram-pagina.

"De ultieme prinses! Ik kan niet wachten om het te vieren met alle Barbies en LOL-poppen waar een meisje van kan dromen lol. Je hebt echt zoveel vreugde in onze familie gebracht en ik hou zo ontzettend veel van je !!!"

De post werd gecombineerd met tien video's en foto's van Chicago gedurende haar hele leven.

Wie anders uit de familie van Kim Kardashian heeft verjaardagswensen gestuurd?

Grootmoeder Kris toonde Chicago ook wat liefde op de gram.

In een post vol harten noemde ze haar kleinkind de 'liefste geest'.

"Gefeliciteerd met mijn mooie kleindochter Chicago!!!! Je hebt de liefste geest en hebt altijd de schattigste kleine glimlach op je gezicht met de zachtste kleine stem en je kostbare lach licht op waar je ook bent!"

"Je bent zo'n geweldige zus, dochter, kleindochter, neef en nicht en ik kan niet geloven dat je nu vier jaar oud bent! Je brengt ons elke dag zoveel vreugde en geluk. Ik hou zoveel van je Chi Chi!!!!! De meest magische dag gewenst!!"

Hoewel Kylie Jenner geen eerbetoon aan haar nichtje plaatste, reageerde ze wel onder Kim's bericht, waardoor vier van de lachende gezichtsemoji met hartogen achterbleven.

De andere Kardashians zullen hoogstwaarschijnlijk later op de dag hun wensen posten en ze zullen fans zeker met tranen in de ogen achterlaten.

Chicago is het derde kind van Kim en Kanye. Ze heeft een oudere zus North en twee broers, Saint en Psalm.

Chicago's eerste verjaardag Kim officieel ingediend voor echtscheiding van Kanye West

Terwijl Chicago en moeder, Kim, op haar speciale dag met poppen zullen spelen, is het niet bekend of ze haar dag ook zal delen met haar vader, Kanye West, hoewel niet vanwege een gebrek aan proberen van zijn kant.

Volgens TMZ werd Kanye onlangs door de beveiliging geblokkeerd om zijn kinderen in het huis van Kim te zien omdat Pete Davidson op dat moment aanwezig was.

Dit is misschien de reden waarom Kanye het op Pete Davidson richtte in het nummer 'Easy' dat hij vrijdag met The Game uitbracht. In het nummer rapte hij over het gebruik van zijn tweede kans op leven om Pete in elkaar te slaan.

Hopelijk kunnen de Donda-rapper en de SNL-grappige man vreedzaam naast elkaar bestaan, want het lijkt alsof Pete en Kim serieus worden, en hij zou uiteindelijk de stiefvader van de kinderen kunnen worden.

Of Pete kan geweld kiezen en zijn eigen diss-track uitbrengen, en fans laten stemmen op hun favoriet.

Aanbevolen: