Kim Kardashian getrolld voor throwback-foto die oma 'gelukkige verjaardag' wenst

Kim Kardashian getrolld voor throwback-foto die oma 'gelukkige verjaardag' wenst
Kim Kardashian getrolld voor throwback-foto die oma 'gelukkige verjaardag' wenst
Anonim

Kim Kardashian ging vandaag naar sociale media om haar geliefde grootmoeder, Mary Jo Campbell, een gelukkige verjaardag te wensen.

De voormalige KUWTK-ster was te zien op verschillende zeldzame foto's online toen verschillende leden van haar familie naar sociale media gingen om MJ's 87e verjaardag te herdenken.

"Jij bent de vrouw die me mijn arbeidsethos heeft geleerd en me zoveel heeft geleerd over het leven, liefde en relaties", schreef de 40-jarige socialite.

"Ik ben zo dankbaar dat ik je aan mijn zijde heb om altijd naar toe te gaan als ik iemand nodig heb om het helemaal echt bij me te houden! Ik hou zoveel van je en hoop dat het vandaag magisch is voor je oma. Ik hou zo veel van je!!!"

Kris Jenner deelde ook lieve gevoelens over haar moeder op Instagram die haar de 'familierots' noemde.

"Je bent altijd mijn grootste inspiratie geweest, degene bij wie ik voor alles terecht kan, en als je liefdesondersteuning en begeleiding er niet was, zou ik niet de vrouw zijn die ik nu ben," schreef Jenner.

De momager plaatste een aantal familiefoto's online om de grote dag van haar moeder te vieren. Maar sommige louche commentatoren merkten hoe "anders" de Kardashians eruit zagen in vergelijking met vandaag.

"Wie zijn deze mensen op de foto's?" een commentaar gelezen.

"Goh, ze zagen er toen een beetje normaal uit, "een seconde toegevoegd.

"Wie zijn die mensen? Hoezo, dat zijn de Kardashians? Ze hebben toch allemaal gezichtstransplantaties gehad", viel een derde in.

Gisteren deelde Kim Kardashian haar emotionele reactie nadat ze haar "idool" Kate Moss had overtuigd om haar SKIMS shapewear-lijn te modelleren in een nieuwe tv-advertentie.

De voormalige KUWTK-ster, 40, ging zondagavond naar Instagram-verhalen om een fragment van de advertentie te delen terwijl ze gutste over de nieuwe samenwerking.

Ze ondertitelde de clip: "Wat????? Is dit het echte leven! Er kwam net een @SKIMS-commercial op tv waar @KateMossAgency in is!!!!!"

De zakenvrouw onthulde dat Kate, 47, eerder deze maand een SKIMS-merkvertegenwoordiger was geworden toen ze een paar promotiefoto's van Kate op Instagram deelde.

Bur sommige sociale commentatoren konden het niet helpen, maar werpen schaduw op het succes van Kim.

"Natuurlijk is het het ECHTE LEVEN Kim, jij sukkel, je BETAALT haar om je slordige, in China gemaakte en slecht passende vormkleding te dragen", schreef een louche persoon.

"Ik vind het heerlijk om te weten hoeveel ze haar beta alt… en Kate Moss is nauwelijks de normale persoon om shapewear te dragen…", voegde een tweede eraan toe.

"Sorry maar Kate is dood gefotoshopt. Ze ziet er helemaal niet zo uit. Trouwens, als haar lichaam zo perfect zou zijn, waarom zou ze dan SKIMS nodig hebben?" een derde stemde in.

Aanbevolen: