Chance The Rapper vierde zijn verjaardag door terug te geven aan Chicago

Inhoudsopgave:

Chance The Rapper vierde zijn verjaardag door terug te geven aan Chicago
Chance The Rapper vierde zijn verjaardag door terug te geven aan Chicago
Anonim

Artiest Chance the Rapper is nu negenentwintig en hij heeft ervoor gezorgd dat hij zijn verjaardag op een hoog niveau vierde. De rapper plaatste een video op zijn Instagram van een weggeefactie voor een vakantiema altijd in South Side Chicago. Het toonde niet alleen mensen die voedsel accepteerden en voedsel uit vrachtwagens haalden, maar het toonde ook iemand die danste in een Chance the Rapper-kostuum.

Het evenement vond 's ochtends op 16 april plaats in het Discover Customer Care Center. Hoewel hij niet in de video stond, werkte de 'No Problem'-artiest met vrijwilligers. Chance kondigde eerder aan dat containers van zijn samenwerking met Ben en Jerry's ijs, Mint Chocolate Chance, zouden worden uitgedeeld tijdens het liefdadigheidsevenement, wat te zien is in de video.

Hoewel hij zijn verjaardag voornamelijk vierde door middel van het weggeven van een ma altijd, plaatste hij ook foto's op zijn Instagram, samen met een bijschrift dat zei: "Het beste cadeau dat je me kunt geven, is iemand laten zien dat ze vandaag een kind van God zijn. " Na het succes van het South Side Chicago-evenement werd door medewerkers bevestigd dat er minstens 1.500 gratis ma altijden aan de gemeenschap werden gegeven.

Chance The Rapper heeft in het verleden verschillende liefdadigheidsevenementen georganiseerd

Buiten de muziek was Chance groot in filantropie, vooral in de omgeving van Chicago. Hij richtte in 2016 de non-profitorganisatie SocialWorks op, die werd opgericht ter ondersteuning van Chicago Public Schools. Sindsdien heeft het geld ingezameld voor sociale kwesties die de jeugd van Chicago raken, zoals onderwijs, dakloosheid en geestelijke gezondheidszorg. De organisatie streeft er ook naar om ruimtes te creëren en zichtbaarheid te geven aan de artistieke gemeenschap van Chicago.

SocialWorks is zijn hele carrière bij Chance blijven hangen en ze wensten de artiest zelfs een gelukkige verjaardag op hun Instagram. De video is van Chance met Stephen Colbert, waarin hij zijn nieuwe ijssmaak, muntchocolade kans, promootte. Vervolgens bevestigde hij dat alle opbrengsten van dat ijs naar SocialWorks zouden gaan.

Een van zijn laatste projecten was een bezoek aan Westcott Elementary, een school die SocialWorks in het verleden heeft geholpen. De kinderen schonken groen slijm in ter ere van de Nickelodeon Kids Choice Awards, en Chance was meer dan opgewonden om daarna met ze te spelen. Vervolgens verraste hij hen door aan te kondigen dat Nickelodeon 10.000 dollar aan hun school schonk.

Tijdens zijn filantropische inspanningen is hij nog steeds actief in de muziek

Hij is niet alleen actief in de muziek, maar hij brengt ook nieuwe muziek uit, meest recentelijk 'Child of God'. Tijdens zijn muziekpauze bezocht Chance Ghana om zanger en rapper Vic Mensa te ontmoeten. Hij ontmoette daar verschillende andere muzikanten en zei dat zijn Ghanese naam Nana Kofi Boa-Ampensom is. Hij heeft meerdere keren gezegd dat hij hoopt binnenkort weer naar Ghana te gaan. Sindsdien is het de inspiratie achter zijn nieuwe muziek geworden, inclusief zijn niet eerder uitgebrachte werk.

Vanaf deze publicatie heeft Chance geen hints meer gegeven over nieuwe releases, en hij heeft geen album of mixtape-releasedatum bevestigd. Hij is echter dankbaar voor degenen die hem verjaardagswensen hebben gestuurd, waaronder Lil Yachty.

Aanbevolen: