Prins Harry wrede trolled terwijl hij nog een uithaal naar de koninklijke familie neemt

Prins Harry wrede trolled terwijl hij nog een uithaal naar de koninklijke familie neemt
Prins Harry wrede trolled terwijl hij nog een uithaal naar de koninklijke familie neemt
Anonim

Prins Harry is online bekritiseerd nadat hij meer onthullingen had gedaan over de koninklijke familie in een bonusaflevering van zijn Apple+ TV-show.

De zesde in de lijn van opvolging van de Britse troon, vertelde kijkers dat hij en Oprah Winfrey twee jaar geleden begonnen met het plannen van The Me You Can't See-serie. Bevestigend dat de hertog van Sussex al stappen ondernam naar een nieuw leven, weg van koninklijke plichten voordat hij in januari 2020 met Meghan en Archie emigreerde.

Harry beschreef zijn worsteling met de dood van prinses Diana in een gesprek met de zoon van Robin Williams in de nieuwe aflevering. Hij drong er ook op aan dat psychische problemen zoals depressie direct verband houden met klimaatverandering.

De 36-jarige zegt dat hij heeft geleerd dat het het beste is om een suïcidaal persoon te vertellen dat ze "niet alleen" zijn en "luisteren" na zijn ervaringen met zijn vrouw Meghan. Hij beweert dat ze hem vertelde dat ze zelfmoord wilde plegen terwijl ze zes maanden zwanger was van zoon Archie.

De aanstaande vader van twee kinderen vertelde Oprah dat hij zich nu beter toegerust voelt om geestelijke gezondheid en zelfmoord te bespreken na het opnemen van de serie. Harry zei in eerdere afleveringen dat hij hoopte op "verzoening" met de koningin, prins Charles en zijn broer William.

Maar hij heeft het koningshuis beschuldigd van "totale stilte" en "verwaarlozing" toen Meghan suïcidaal was. Hij beweerde ook dat zijn vader hem als kind liet 'lijden' en beweerde dat 'The Firm' ervoor zorgde dat hij en zijn vrouw zich 'gevangen' voelden.

In de zesde show van vandaag vertelde Harry aan actrice Glenn Close over zijn eigen ervaringen met zijn familie bij het omgaan met zijn geestelijke gezondheidsproblemen.

Hij beschuldigde zijn familie van het "verdoezelen" van zijn emotionele problemen. De hertog gaf in eerdere afleveringen toe dat hij therapie nodig had om met zijn 'woede' om de dood van zijn moeder om te gaan.

Sommige koninklijke fans ergerden zich echter aan Harry omdat hij over zijn geestelijke gezondheid sprak.

"Hij zou GEEN medisch advies moeten geven. Hij heeft geen opleiding of kwalificatie op dit gebied gehad", schreef iemand online.

"Hij en Meghan klinken altijd erg geoefend en onoprecht. Ze zijn erg moeilijk om leuk te vinden", las een louche opmerking.

"Hoewel ik begrijp dat het belangrijk is om je uit te spreken, kan ik niet anders dan denken dat al deze berichtgeving in de media een stap te ver gaat, een huwelijk moet een zekere mate van privacy hebben", viel een derde in.

Aanbevolen: