Hannah Montana' heeft volgens hem de carrière van Billy Ray Cyrus verpest

Inhoudsopgave:

Hannah Montana' heeft volgens hem de carrière van Billy Ray Cyrus verpest
Hannah Montana' heeft volgens hem de carrière van Billy Ray Cyrus verpest
Anonim

In 1992 bracht Billy Ray Cyrus een cover uit van een nummer met de titel "Achy Breaky Heart" en het werd in die tijd zo'n enorme hit dat het leek alsof het nummer de wereld overnam. Helaas voor Cyrus flopten zijn vervolgsingles. Toch bereikte hij op dat moment in het fascinerende leven van Billy Ray iets waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen.

Tot verbazing van vrijwel iedereen werd Billy Ray Cyrus bijna vijftien jaar nadat hij voor het eerst beroemd werd, plotseling weer in de schijnwerpers gezet. De reden daarvoor is dat Billy Ray's dochter, Miley Cyrus, begon te schitteren in de Disney Channel-show Hannah Montana en hij speelde haar vader in de sitcom. In die tijd ging iedereen ervan uit dat Billy Ray dolgelukkig moet zijn geweest om opnieuw zeer succesvol te zijn. Helaas zou Billy Ray later zeggen dat Hanna Montana zijn carrière heeft verpest.

Miley Cyrus heeft gemengde gevoelens over haar Hannah Montana-sterrendom

In de loop der jaren zijn er talloze voorbeelden geweest van voormalige kindsterren die zeer openbare strijd hebben doorgemaakt. Aan de andere kant zijn sommige voormalige kindsterren succesvol gebleven als volwassenen en leken ze van hun ervaring te houden. In 2019 plaatste Teen Vogue een artikel over haar Hannah Montana-erfenis, wat bewijst dat Miley Cyrus de hoogte- en dieptepunten van het kindersterrendom heeft meegemaakt. Aan de positieve kant werd tijdens dat artikel een Elle-interview geciteerd waarin Miley haar Hannah Montana-erfenis omarmde. "Het is best cool als je hoort dat Cardi B naar Hannah Montana luisterde toen ze op de middelbare school zat. Ik word er blij van."

Aan de andere kant citeerde het Teen Vogue-artikel een CBS This Morning-interview waarin Miley Cyrus sprak over een negatief effect dat de hoofdrol in Hannah Montana op haar had."Ik denk dat het moeilijker werd toen ik als beide begon te touren - ik toerde als Hannah Montana en als mezelf. Ik denk dat dat waarschijnlijk is wat er nu een beetje mis met me is! Ik merk dat ik als volwassene extreme schade aan mijn psyche aanricht persoon."

Twee jaar later, in 2021, verscheen ze op de "Rock This with Allison Hagendorf" en Miley Cyrus sprak over het niet weten wie ze was vanwege Hannah Montana. "Praat over een identiteitscrisis. Ik (was) een personage bijna net zo vaak als ikzelf, en eigenlijk is het concept van de show dat wanneer je dit personage bent (en) wanneer je dit alter ego hebt, je waardevol bent. En toen was het concept dat toen ik eruitzag als mezelf, toen ik de pruik niet meer op had, niemand om me gaf. Ik was geen ster meer. Dat werd in mijn hoofd geboord, alsof ik geen Hannah was Montana niemand geeft om je."

Waarom Billy Ray Cyrus zei dat Hannah Montana zijn carrière verpestte

In 2011, toen Hannah Montana uit de lucht ging, waren de media geïnteresseerd om met de sterren van de show te praten over hun ervaring, waaronder Billy Ray Cyrus. Op dat moment sprak hij met GQ en het was duidelijk dat Billy Ray wat dingen van hem af wilde. Billy Ray wilde bijvoorbeeld duidelijk dat iedereen wist dat hij, ondanks de aannames van sommige mensen, geen geld verdiende aan zijn dochter Miley Cyrus.

"Voor de goede orde, om het duidelijk te maken, wil ik je zeggen: ik heb nog nooit een cent van Miley verdiend. Je hebt veel mensen die percentages van haar hebben verdiend. Ik ben er trots op om zeggen dat ik tot op de dag van vandaag nog nooit een in opdracht gemaakte dollar of dubbeltje van mijn dochter heb verdiend." Bovendien wilde Billy Ray het feit ophelderen, hoewel zijn Hannah Montana-personages de carrière van zijn fictieve dochter beheerden, hij in het echte leven die rol niet vervulde. De reden dat hij dat feit wilde verduidelijken, is dat Billy Ray het gevoel had dat mensen ten onrechte geloofden dat hij de leiding had over Miley's carrière vanwege Hannah Montana en dat dat zijn leven en carrière verpestte. Per slot van rekening raakte Miley begin 2010 verwikkeld in de ene controverse na de andere.

"Ik heb geen stem kunnen hebben. Ondanks dat hij de carrière van Miley Cyrus niet onder controle had, merkte Billy Ray op dat hij in de vuurlinie werd geplaatst telkens wanneer zijn dochter in controverse verwikkeld raakte. -Vanity Fair, 2 paaldansen, 3 welk schandaal het ook was - haar mensen, of zoals ze in het nieuws van vandaag zeggen, haar begeleiders, elke keer dat ze me… 'Iemand schiet op Miley! Zet de oude man daar!' Nou, ik nam het, omdat ik haar papa ben, en dat is wat papa's doen. 'Oké, nagel me aan het kruis, ik zal het nemen…'"

Later in hetzelfde interview onthulde Billy Ray Cyrus dat hij het 18e verjaardagsfeestje van Miley Cyrus vermeed, waar ze op camera werd betrapt met een waterpijp, zodat hij niet de schuld kon krijgen van wat daar gebeurde. "Weet je waarom ik niet ben gegaan? Omdat ze het in een bar hadden. Het was verkeerd. Het was voor 21 jaar en ouder. Nogmaals, al die mensen, ze wilden allemaal dat ik eruit zou vliegen, zodat wanneer alle de slechte pers kwam, ze konden zeggen: 'Papa keurde dit goed….' Ik begon te beseffen dat ik werd gebruikt. Als ik daarheen was gegaan, had ik midden in al dat gedoe gezeten dat nu met de waterpijp gebeurt. Ze zouden het aan mijn kont hangen. Ik had het gezond verstand… Ik zei: 'Dit hele ding v alt uit elkaar daarboven en ze willen je weer de schuld geven van al deze dingen.' Ik blijf erbuiten."

Aanbevolen: