Heeft 'Dancing With The Stars' de carrière van Carrie Ann Inaba verpest?

Inhoudsopgave:

Heeft 'Dancing With The Stars' de carrière van Carrie Ann Inaba verpest?
Heeft 'Dancing With The Stars' de carrière van Carrie Ann Inaba verpest?
Anonim

Carrie Ann Inaba is een professionele danseres en choreograaf en is sinds 2005 jurylid bij de ABC-tv-show Dancing with The Stars. Ze trad in 2019 toe als co-host van de CBS Daytime-talkshow, The Talk verlof opnemen in april 2021 voordat ze aankondigde dat ze in augustus 2021 definitief vertrekt.

Voordat ze jurylid werd bij Dancing with The Stars, had Carrie Ann Inaba een druk leven. Ze choreografeerde voor shows, speelde als danseres in meerdere films en Broadway-shows en toerde zelfs met grote artiesten als een aanbevolen danseres. Dus, wat is er nu met de carrière van Carrie Ann gebeurd en heeft Dancing with The Stars haar carrière verpest?

Een kijkje in de professionele carrière van Carrie Ann Inaba

Doen Austin Powers, Show Girls, Boys en Girls een belletje rinkelen? Dit zijn allemaal slechts enkele van de vele films waarin Carrie Ann Inaba verscheen als danseres tussen de jaren 1993 en 2002. Ze speelde ook in televisieshows zoals Jack & Jill en Nikki als danseres in een paar afleveringen.

Carrie Ann's choreografie is ook te zien geweest in televisieprogramma's zoals American Idol, All American, He's a Lady en The Swan. Gedurende 5 opeenvolgende jaren choreografeerde ze voor de Miss America Pageant, en ze verzorgde ook de choreografie voor Season One's 'choreografieronde' van de populaire dansshow So You Think You Can Dance?

Dus, zoals je kunt zien, had Carrie Ann, voordat ze jurylid was bij Dancing with The Stars, een druk leven met het boeken van dans- en/of choreografieklussen voor meerdere shows en films. Het is een paar jaar geleden dat Carrie Ann Inaba heeft gedanst of gechoreografeerd voor een show, film of televisieshow. Tegenwoordig is het enige dat Carrie Ann voor haar doet, één keer per nacht jurylid zijn en de dansers van de show bekritiseren.

Carrie Ann Inaba over dansen met de sterren

Dancing with The Stars was ooit een populaire televisieshow, gehost door Tom Bergeron en Erin Andrews. Sinds ze zijn vertrokken, zijn de kijkcijfers van de dansshows echter afgenomen en veel fans hebben gespeculeerd dat dit te wijten is aan de nieuwe presentator Tyra Banks. Dit zou ook de reden kunnen zijn waarom de carrière van Carrie Ann niet meer is zoals het vroeger was.

Carrie Ann's carrière kon ook niet meer zijn zoals het was vanwege haar kritieken en kritiek op de deelnemers aan de show. Neem bijvoorbeeld de winnaars van seizoen 29, voormalig vrijgezel Kaitlyn Bristowe en haar professionele danspartner Artem Chigvintsev. Het paar kreeg wekenlang kritiek die niet erg constructief aanvoelde in vergelijking met de kritiek die de andere juryleden Len Goodman en Bruno Tonioli zouden geven.

De reden waarom Carrie Ann Inaba misschien overdreven kritisch was over Kaitlyn en Artem, is een reden die veel fans speculeren. Sommige fans geloven dat het kwam omdat Carrie Ann in het verleden met Artem uitging en extra hard was voor het paar als een manier om hem terug te pakken voor hoe het eindigde. Kaitlyn en Artem en veel van hun fans vragen zich echter af of het is omdat ze niet wil dat twee Bachelorettes opeenvolgende seizoenen winnen (voormalig vrijgezellin Hannah Brown won seizoen 28 van Dancing with The Stars). Wat de reden ook mag zijn, het laat Carrie Ann er niet goed uitzien voor veel fans van de show en het zou mogelijk haar reputatie naar beneden kunnen halen, zelfs om haar carrière te beïnvloeden.

Carrie Ann Inaba's gezondheidsproblemen

Toen Carrie Ann Inaba verlof moest nemen van talkshow The Talk, die een paar maanden later een permanent verlof werd, vroegen velen zich af waarom. Die reden was haar gezondheid.

Carrie Ann's gezondheid is de afgelopen jaren een constante strijd voor haar geweest. Ze heeft een visie van 20/750 die wordt gecorrigeerd door het dragen van een bril of contactlenzen. Carrie Ann heeft ook opengesteld over het lijden aan spinale stenose, het syndroom van Sjögren, chronisch vermoeidheidssyndroom, chronische pijn en fibromyalgie. In september 2019 vertelde ze over de diagnose Lupus en in december 2020 testte ze positief op Covid-19.

Carrie Ann, verliet haar Daytime talkshow The Talk om zich te concentreren op haar gezondheid en welzijn, en wie kan het haar kwalijk nemen? Het is veilig om te zeggen dat Carrie Ann Inaba een behoorlijke gezondheidsreis heeft doorgemaakt en dat ze een minder drukke levensstijl zou moeten krijgen om ervoor te zorgen dat ze gezond blijft.

Terwijl Dancing with The Stars misschien lagere beoordelingen krijgt (en fa alt met zijn spin-offs), heeft Carrie Ann Inaba het niet zo druk als ze ooit was. Ze heeft ook besloten om The Talk te verlaten, zodat ze prioriteit kan geven aan haar gezondheid en klaar is voor seizoen 30 van Dancing with The Stars. Heeft Carrie Ann de juiste keuze gemaakt om The Talk te verlaten in plaats van Dancing with The Stars? En is het echt eerlijk om aan te nemen dat Dancing with The Stars haar carrière verpest?

Aanbevolen: