Fans denken dat deze film de carrière van Mike Myers heeft verpest

Inhoudsopgave:

Fans denken dat deze film de carrière van Mike Myers heeft verpest
Fans denken dat deze film de carrière van Mike Myers heeft verpest
Anonim

Mike Myers' Hollywood-carrière was ongelooflijk om te zien ontvouwen, toen hij van het stelen van de show op Saturday Night Live naar het grote scherm domineerde met franchises zoals Austin Powers en Shrek. De man heeft het vermogen om mensen aan het lachen te maken die maar weinigen kunnen evenaren, en als het allemaal gezegd en gedaan is, zal niemand zijn plaats in de filmgeschiedenis in twijfel kunnen trekken.

Hoe geweldig het de ster ook was tijdens zijn hoogtepunt, het is de afgelopen jaren voor hem langzamer gegaan. Veel fans zijn van mening dat één bom aan de kassa hiervan de oorzaak was, en de film heeft niet veel meer gedaan dan in schande te vallen.

Dus, welke film vinden fans dat alles voor de carrière van Mike Myers op de slechtst mogelijke manier is veranderd? Laten we eens kijken wie de boosdoener is.

Mike Myers was een zwaargewicht in Hollywood

Mike Myers Austin Powers
Mike Myers Austin Powers

Een snelle blik door de geschiedenis van moderne komische artiesten zal laten zien dat Mike Myers tijdens zijn bloei de man was en in feite geld drukte dankzij het succes van zijn grootste en meest memorabele projecten. SNL was het perfecte lanceerplatform voor Myers in de jaren 90, en toen hij eenmaal op het grote scherm verscheen, was er gewoon geen weg meer terug voor de hilarische artiest.

Nu moet worden opgemerkt dat Myers daadwerkelijk succes vond in film toen hij nog op SNL was, aangezien Wayne's World in 1992 een groot succes was. Myers verliet de show in 1995 en hij bleef succes vinden bij grote projecten. In 1997 bijvoorbeeld, kwam Austin Powers: International Man of Mystery in de bioscoop en bracht een succesvolle trilogie voort die al jaren smeekt om een vierde film.

In 2001 startte Myers de Shrek-franchise met een iconisch stemoptreden als ieders favoriete boeman. Eén franchise krijgen is zeldzaam, maar de lancering van twee van hen binnen vier jaar bewijst gewoon dat Myers in die tijd de hete hand had. De acteur had het uitzonderlijk druk met beide franchises en hij speelde nog steeds rollen in films als The Cat in the Hat.

Hoe goed het ook ging met Myers, fans hebben gemerkt dat zijn output in succesvolle films de afgelopen jaren aanzienlijk is vertraagd.

Dingen zijn langzamer geworden voor hem

Mike Myers Bohemian Rhapsody
Mike Myers Bohemian Rhapsody

Ondanks dat hij jarenlang een succesvolle leidende man is geweest, is het recente werk van Mike Myers zeldzaam. Niet alleen dat, maar de acteur leidt meestal niet de projecten waarin hij heeft gespeeld. In plaats daarvan neemt hij kleinere rollen aan, wat voor velen een verrassing was om te zien.

Myers heeft enkele overwinningen behaald sinds zijn topjaren, maar nogmaals, de rollen waren in een kleinere hoedanigheid. Myers had bijvoorbeeld een korte rol in Inglourious Basterds van Quentin Tarantino. Myers speelde generaal Ed Fenech in de film, en de meeste mensen begrepen niet eens dat hij het aanvankelijk was.

Een soortgelijk voorval zou plaatsvinden in 2018 toen Myers verscheen als Ray Foster in Bohemian Rhapsody. Hij verscheen maar in een paar scènes in de film, en hoewel de scènes gedenkwaardig waren, duurde het even voordat de fans beseften dat het Myers was die het personage speelde.

Myers' tijd in de film is een verre schreeuw van wat het ooit was, en velen verwijzen naar een bepaalde film die alles zou kunnen hebben getankt.

‘The Love Guru’ zou de schuld kunnen zijn

Mike Myers Love Guru
Mike Myers Love Guru

In 2008 speelde Mike Myers in The Love Guru, die verpletterd werd door de critici en een grote teleurstelling was aan de kassa. Alleen al de voorvertoningen zagen er ruw uit en het duurde niet lang voordat mensen de film haatten nadat deze op het grote scherm debuteerde.

Myers nam de prijzen voor Slechtste Acteur en Slechtste Scenario mee naar huis bij de Golden Raspberry Awards na de release van de film, en het leek alsof alles in een oogwenk veranderde voor de acteur. Zijn output was merkbaar langzamer na het mislukken van de film, net als zijn bereidheid om secundaire rollen te spelen.

Volgens IMDb is Myers momenteel verbonden aan een paar verschillende projecten, en het zal interessant zijn om te zien of hij zijn best zal doen om weer een ster te worden of dat hij nog steeds secundaire rollen zal spelen. Hij zit in een David O. Russell-project met een ongelooflijke cast met Anya Taylor-Joy, Margot Robbie, Zoe Saldana en Timothy Olyphant, wat klinkt als een droomcasting.

Myers wordt verondersteld te schitteren als meerdere personages in The Pentaverate, wat een televisieserie zal zijn. Hopelijk wordt het een terugkeer naar vorm voor de legendarische acteur.

Aanbevolen: