Britney Spears roept ex-zakenmanagers uit "probeerden me te vermoorden!"

Inhoudsopgave:

Britney Spears roept ex-zakenmanagers uit "probeerden me te vermoorden!"
Britney Spears roept ex-zakenmanagers uit "probeerden me te vermoorden!"
Anonim

Britney Spears zegt dat ze grote plannen heeft om de s-t aan te klagen tegen haar voormalige bedrijfsmanagementbedrijf, TriStar Sports and Entertainment Group, een bedrijf dat sterk betrokken is bij haar conservatorschap. The Princess of Pop deed een reeks bizarre beweringen in een sindsdien verwijderde Instagram-post, waaronder dat de oprichter van het bedrijf en een medewerker haar probeerden te vermoorden.

Britney Spears klaagt "The S--t" aan van haar voormalige management waarvan ze denkt dat ze haar probeerden te vermoorden

In de post beschreef Britney een reis die ze maakte naar de kantoren van Tri Star, waar de oprichter van het bedrijf, Lou Taylor en haar medewerker Robin Greenhill, haar meenamen om te lunchen, waar ze haar "zogen" en probeerden haar het gevoel te geven "zo speciaal.”

Een week later, zegt ze, stuurden diezelfde vrouwen haar naar "die verdomde plek", waarvan TMZ speculeerde dat het een verwijzing zou kunnen zijn naar de geestelijke gezondheidsinstelling die Britney in 2019 binnenkwam. suggereerde dat Britney zichzelf in de faciliteit heeft ingecheckt voor wat volgens hen "een inzinking was omdat ze radeloos was over de ziekte van haar vader."

Britney beweerde dat haar vervreemde vader, Jamie Spears, de Lou Taylor en Robin Greenhill 'aanbad' en 'alles zou hebben gedaan wat ze van hem vroegen'.

“Ik denk dat ze me probeerden te vermoorden … ik geloof tot op de dag van vandaag nog steeds dat dat PRECIES is wat ze probeerden te doen,” vervolgde ze. "Maar er was niets mis met me en ik ging niet dood."

“Niemand anders zou hebben meegemaakt wat ze me hebben aangedaan !!!” Spears concludeerde. “Ik heb alles meegemaakt en ik herinner het me allemaal !!!! Ik zal de s- uit Tri Star aanklagen !!!! Psss ze zijn ermee weggekomen en ik ben hier om ze elke dag te waarschuwen voor mijn kostbare leven !!!!”

TriStar dacht dat Britney's beweringen 'giftig' waren en noemde ze schadelijk, aanstootgevend en onaanvaardbaar

TriStar Sport and Entertainment Group moet gedacht hebben dat Britney's post 'giftig' was, omdat ze hun advocaat Charles Harder eropuit stuurden, die tegen TMZ zei: 'Deze beweringen zijn volkomen onjuist, evenals zeer aanstootgevend, schadelijk en onaanvaardbaar.”

Britney's vader had eerder met Lou samengewerkt om Britney in een tijdelijk conservatorium te plaatsen na haar tweede onvrijwillige psychiatrische opname in 2008. Vorig jaar beschuldigde Britney hen beiden, samen met haar moeder, van het instellen van het conservatorium. Volgens de popprinses was haar vader niet "slim genoeg" om op het idee te komen en gelooft hij dat het het werk was van haar moeder en Lou.

Aanbevolen: