Bow Wow roept uit dat hij 'genoeg had' met de Millennium Tour

Bow Wow roept uit dat hij 'genoeg had' met de Millennium Tour
Bow Wow roept uit dat hij 'genoeg had' met de Millennium Tour
Anonim

Bow Wow was op de 2021 Millennium Tour samen met Omarion, Ashanti, Pretty Ricky, Soulja Boy en meer. Maar zo te zien trekt de "Like You"-rapper de stekker eruit en weigert deel te nemen aan verdere dates.

Dus, wat zou er mogelijk willen dat Bow Wow uit de tournee stapt? Ja, de woordspeling was bedoeld.

Nou, de vader van één had deze week opgetreden in het Greensboro Coliseum in Greensboro, North Carolina. Hoewel het onduidelijk is wat er gebeurde voor Bow Wow om zijn kalmte te verliezen, was de rapper naar Twitter gegaan en benadrukte dat hij niet blij was met de manier waarop dingen achter de schermen werden beheerd.

“Te veel gezeur en geklaag tijdens deze tour! Im bussn katten ezels ELKE NACHT! Elke avond proberen ze te klagen en iets van me af te pakken! Ik geef 1000% en jullie weten het! ATL IK HOOP DAT JULLIE SAMEN TONEN! IMA BUSS YALL ASS VOOR 45 minuten achter elkaar! PROBEER MIJ! hij twitterde.

“Dit is misschien wel mijn laatste show! …. Ik heb er genoeg van.”

Bow Wow begon toen uit te leggen dat een van de problemen die hij tijdens de tour had, is dat hij maar 15 minuten heeft om zijn set uit te voeren voordat de volgende artiest op het podium wordt verwacht, wat hij blijkbaar totaal oneerlijk vindt.

Hij voerde aan dat de enige manier waarop hij shows voor de Millennium Tour zou blijven doen, was als hij een langere set zou krijgen om een medley van zijn hits met meer tijd uit te voeren.

“Ik doe ELKE NACHT 15 minuten! Ik kan niet eens mijn volledige nummers doen. EN IK BEN NOG STEEDS MENSEN KONT! Denk je dat de fans niet klagen dat mijn set 15 minuten duurt? De enige manier waarop ik vanavond kom opdagen als ik mijn volledige set doe! Recht omhoog!

“Ik wist dat ik hierop had moeten wachten. Had moeten rusten en 2022 deed met mijn broer @chrisbrown."

De 2021 Millennium Tour was een enorme trekpleister, die op 1 oktober in Los Angeles van start ging en naar verwachting op 26 november eindigt in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

Op de eerste avond van de tour zullen fans zich herinneren hoe B2K-lid Lil Fizz zich verontschuldigde bij Omarion omdat hij achter zijn rug om ging en een relatie begon met de moeder van zijn baby, Apryl Jones.

De romance veroorzaakte wrijving tussen de voormalige bandleden, maar in wat een vertederend moment op het podium werd, waren de twee in staat om eventuele verschillen te verpletteren en uit de situatie te komen.

Aanbevolen: