Britney Spears roept Christina Aguilera op om te zwijgen over het einde van haar conservatorium

Inhoudsopgave:

Britney Spears roept Christina Aguilera op om te zwijgen over het einde van haar conservatorium
Britney Spears roept Christina Aguilera op om te zwijgen over het einde van haar conservatorium
Anonim

Eindelijk vrij van haar conservatorium, zanger Britney Spears begint meer over de situatie als geheel te praten, onlangs riep ze mede-Mickey Mouse Club-co-ster Christina Aguilera voor haar stilte. Hoewel Aguilera niet helemaal stil was toen haar werd gevraagd om het conservatorium van het verleden te bespreken, stopte ze de conservatie door te zeggen: "maar ik ben blij voor haar."

Hierop vatte Spears het niet te licht op en plaatste ze haar mening over de kwestie op haar Instagram-verhaal. "13 jaar in een corrupt misbruiksysteem, maar waarom is het zo'n moeilijk onderwerp voor mensen om over te praten??? Ik ben degene die er doorheen is gegaan!!!!"

Spears en Aguilera speelden de hoofdrol in The All-New Mickey Mouse Club tijdens de laatste twee seizoenen op Disney Channel. Sindsdien is er gezegd dat de show hen naar het sterrendom bracht. Spears' ex-vriend Justin Timberlake speelde ook samen met de zangers tijdens de laatste twee seizoenen van de show.

Plotselinge vete tanken

Geen van beide artiesten heeft in het verleden harde woorden over elkaar gezegd. Aguilera is door de jaren heen zelfs opgekomen voor Spears, ook tijdens het begin van de Free Britney-beweging. Beiden hebben hun hele carrière steun aan elkaar getoond, maar hebben niet meer samengewerkt sinds hun dagen in The All-New Mickey Mouse Club.

Naast het bespreken van Aguilera, plaatste de "Womanizer"-artiest ook een video waarin Lady Gaga over de kwestie sprak. Toen de pers de "Just Dance"-zangeres vroeg naar het conservatorium, antwoordde de beroemdheid: "de manier waarop ze werd behandeld in deze business was echt verkeerd, en de manier waarop vrouwen worden behandeld in de muziekindustrie is iets waarvan ik zou willen dat het zou veranderen.. Ik denk dat ze voor altijd een inspiratie voor vrouwen zal zijn."

Wat zal de volgende stap zijn voor Britney?

Spears heeft zoveel meegemaakt onder haar conservatorium en is hierdoor mentaal en fysiek uitgeput, het is waarschijnlijk dat ze Aguilera's lichaamstaal verkeerd heeft geïnterpreteerd en ze heeft de vraag misschien niet gehoord toen haar werd verteld dat ze moest gaan. Fans op Twitter lijken te denken dat Spears misschien geen internet had toen Aguilera een thread maakte waarin ze liefde en steun aan haar voormalige co-ster stuurde.

De rechter beëindigde Spears' voogdijschap op 12 november, en haar fans vierden met name buiten het gerechtsgebouw kort nadat de uitspraak was gedaan. Haar fans hielden borden en vlaggen vast met de tekst 'Free Britney', terwijl anderen roze confetti afschoten. Na de verspreiding op sociale media, plaatste de artiest de video op haar Instagram en zei: "Goeie god, ik hou zoveel van mijn fans dat het te gek is."

Hoewel er geen woord is over wat ze hierna gaat doen met haar carrière, plaatst Spears regelmatig berichten op sociale media. Ze blijft ook haar verloofde, Sam Asghari, steunen en zei onlangs dat hij "de show stal" bij de première van House of Gucci. Op het moment van deze publicatie heeft ze nog geen aankondigingen gedaan over nieuwe muziek, en ze is ook begonnen de focus af te wenden van familiedrama.

Aanbevolen: