Waarom fans Ben Affleck en Ana De Armas probeerden uit elkaar te halen

Inhoudsopgave:

Waarom fans Ben Affleck en Ana De Armas probeerden uit elkaar te halen
Waarom fans Ben Affleck en Ana De Armas probeerden uit elkaar te halen
Anonim

Beetje bij beetje wordt Ana De Armas een van de grootste namen in Hollywood. Momenteel is Ana een van de sterren van de nieuwste James Bond-film, No Time To Die. Maar Ana heeft nogal wat grote rollen gehad voorafgaand aan James Bond. Dit omvat haar rol in Blade Runner 2049, War Dogs en natuurlijk in Knives Out. Terwijl Ana's vermogen aanzienlijk groeit en ze rollen krijgt in reguliere films die bijna iedereen heeft gezien, heeft de Cubaanse acteur ook in een aantal behoorlijk spraakmakende romances gespeeld. Natuurlijk is haar relatie met Ben Affleck de meest bekende.

Hoewel het paar vrij recent via de telefoon uit elkaar is gegaan, hebben fans de tijd genomen om haar te waarschuwen voor een relatie met Ben een tijdje geleden. Hoewel de beroemde regisseur en ster van The Last Duel al eeuwen in Hollywood rondloopt, heeft hij niet altijd de beste reputatie gehad. Ten eerste heeft hij in zijn carrière heel wat huiveringwekkende momenten gehad, waaronder een interview op Real Time With Bill Maher en een aantal zeer verdachte interacties met vrouwelijke verslaggevers. Maar het romantische leven van Ben is ook vol onaangenaamheden en wat sommigen beschouwen als publiciteitsstunts. Dit alles heeft ertoe bijgedragen dat Ana's fans de tijd namen om haar te waarschuwen voor de Oscarwinnaar Good Will Hunting.

Bens romantische geschiedenis (en heden) is op zijn best rommelig

De media werden ooit gek van de relatie van Ben Affleck met Ana De Armas. Ben heeft tenslotte deel uitgemaakt van enkele van de meest opvallende Hollywood-romances aller tijden. Dit omvat degene die hij had met de moeder van zijn kinderen, Alias-ster Jennifer Garner. Maar Ben's keuze om met de opvallend jongere Bond-girl te daten nadat hij met haar had gewerkt aan hun aankomende film, Deep Water, bracht iedereen aan het praten. Het leek tenslotte maar een vreemde wedstrijd. Een vreemde wedstrijd die van de ene op de andere dag van niets naar alles ging. Voordat fans en de media veel tijd hadden om het feit te absorberen dat ze in het openbaar zoenend werden gezien, maakten ze samen reizen en gingen ze in quarantaine tijdens het begin van de wereldwijde pandemie.

Maar, zoals veel Hollywood-romances, eindigde de affaire van Ana en Ben abrupt. In feite duurde het amper een jaar. Al snel was Ana oud nieuws en was Ben herenigd met zijn ex-verloofde, Jennifer Lopez. Net als Ana werd Ben verliefd op Jennifer op de set van een film en begon een snelle romance die eindigde in een verbroken verloving. Hierna ontmoette en trouwde Ben Jennifer Garner voordat hij dat huwelijk opblies nadat hij (naar verluidt) betrokken was geraakt bij hun oppas. Hierna ging Ben door zijn aandeel vrouwen voordat hij Ana vond, haar 'ontdekte' en vervolgens J-Lo 'hervindde'.

Het is een puinhoop.

Maar het is Hollywood.

Hoe fans Ana probeerden te waarschuwen voor Ben

Ana heeft ook haar portie romances gehad. Ze was zelfs drie jaar getrouwd met de Spaanse acteur Marc Clotet. Maar Ana's fans wilden dat ze uit de buurt van Ben Affleck bleef toen ze hen samen begonnen te zien. Volgens Nicki Swift geloofden fans dat het daten van Ben Ana geen geluk zou brengen en het uiteindelijk een uitdaging voor haar zou maken. Velen van hen gingen naar Ana's Instagram om commentaar te geven op foto's die ze met Ben plaatste terwijl ze haar 32e verjaardag vierde.

Terwijl de foto's van Ana met Ben ze allebei afschilderden als niets anders dan overdreven geslagen, zorgden fans ervoor dat ze Ana's nieuwe minnaar riepen in een poging haar te waarschuwen.

Ze lieten opmerkingen achter als: "Ik heb altijd gedacht dat Ben een viezerik is" of dingen zo duidelijk als "Blijf uit de buurt van Affleck!".

Het is duidelijk dat de man een reputatie heeft en Ana's fans wilden dat ze veilig was. Hoewel het niemand iets aangaat wie welke ster dan ook besluit te daten, is er iets vertederends aan Ana's fans die voor haar proberen te zorgen. Maar misschien waren ze gewoon internettrollen.

Natuurlijk leken veel van deze personen gelijk te hebben over de mogelijkheid van een gedoemde romance met Ben. Begin 2021 verbrak Ben de zaken met Ana en stapte snel weer terug bij Jenny From The Block. Het is duidelijk niet goed afgelopen, want Ana verwijderde snel alle openbare foto's die ze met de Argo-ster had gemaakt. Ook Ben leek niet blij toen er een levensgrote cut-out van Ana voor zijn huis werd weggegooid.

Hoewel sommige mensen de tijd namen om dit in Ana's gezicht te wrijven om te bewijzen dat ze al die tijd gelijk hadden, waren de meesten gewoon blij dat ze doorging met haar leven. Het lijdt geen twijfel dat er geweldige dingen (en geweldige relaties) op haar pad komen.

Aanbevolen: