John Mulaney spreekt verslaving en rehabilitatie aan op 'Saturday Night Live

Inhoudsopgave:

John Mulaney spreekt verslaving en rehabilitatie aan op 'Saturday Night Live
John Mulaney spreekt verslaving en rehabilitatie aan op 'Saturday Night Live
Anonim

Comedian John Mulaney is terug en beter dan ooit! Bekend om zijn werk op Saturday Night Live, keerde de voormalige schrijver op 26 februari terug als gastheer voor zijn vijfde keer, met muzikale gasten LCD Soundsystem. Hij was nooit bang om gedurfd of dicht bij huis te zijn in zijn komische sets, en zijn SNL-openingsmonoloog was niet anders.

Mulaney kreeg veel publiciteit omdat hij in december 2020 terugging naar een afkickkliniek na zijn aanhoudende problemen met alcohol, cocaïne en voorgeschreven medicijnen. In plaats van dit te verbergen, gebruikte hij het voor zijn set en beschreef hij de laatste reis van de interventie naar de faciliteit, en concludeerde waar hij nu is sinds zijn vrijlating in 2021.

Tijdens de monoloog lachten de toeschouwers en genoten ze van elke minuut van zijn set. Gebruikers op YouTube hebben de komiek zelfs geprezen voor zijn set, waarbij een gebruiker zei: "Alleen John Mulaney kan zo beleefd over drugs praten." Sommigen hebben ook gezegd dat hij grappiger is als hij nuchter is.

Hij begon door over de interventie te praten

Toen ik mijn interventie binnenliep, wist ik meteen dat het een interventie was. "Weet je hoe erg je een drugsprobleem moet hebben als je, wanneer je een deur opent en mensen ziet verzameld, je eerste gedachte is: 'Dit is waarschijnlijk een interventie over mijn drugsprobleem?'" Hij zei dat wat er was gebeurd was ook zijn minst favoriete soort interventie, omdat het van hem was.

Vervolgens bevestigde hij dat twaalf mensen deel uitmaakten van de interventie. Zes mensen waren er persoonlijk, terwijl zes op Zoom waren. "Je denkt misschien, hé, als ik dat was, zou ik hebben gedacht: 'Als je zo bezorgd om me bent, hoe komt het dan dat je niet naar binnen bent gevlogen?'" Hij ging verder en besloot door te zeggen: " Maak je geen zorgen, dat heb ik al meerdere keren gezegd."

Toen media voor het eerst berichtten over zijn reis naar afkickkliniek, bevestigden ze dat de meeste aanwezige beroemdheden voormalige en huidige SNL-castleden en schrijvers waren. Huidig castlid Pete Davidson woonde de interventie op Zoom bij en vertelde Mulaney dat hij "heel trots" op hem was omdat hij nuchter was geworden na zijn vrijlating.

De komiek zorgde ervoor dat hij die avond plezier had

Een van de opmerkelijke schetsen van de show omvat de vijftimerclubschets, waarbij Mulaney werd ingewijd in de SNL Five-Timers Club. Verschillende hosts die vijf keer hebben gehost, kwamen opdagen, waaronder Steve Martin, Tina Fey en de meest recente vijftimer, Paul Rudd. Velen van hen maakten grapjes dat hij slechts een schrijver was en nooit een castlid, wat inhoudt dat hij niet zo belangrijk is als lid van de cast.

Toen Conan O'Brien eenmaal op de foto verscheen, zorgde hij ervoor dat duidelijk werd dat Mulaney belangrijk is en dat hij heeft bijgedragen aan enkele van de beroemdste terugkerende sketches van de show. De voormalige talkshow die werd gehost was ook een SNL-schrijver, maar is sindsdien overgestapt op ander komisch werk.

Mulaney kijkt uit naar een betere toekomst

De komiek begint zich aan te passen aan het vaderschap, aangezien hij en zijn vriendin Olivia Munn in november 2021 hun eerste kind verwelkomden. Mulaney sprak over het vaderschap in zijn monoloog en gaf toe dat hij opgewonden is en dat zijn zoon een " best coole kerel voor iemand die niet kan stemmen."

Mulaney bereidt zich nu voor op zijn aanstaande komische tour From Scratch, die op 11 maart in Pennsylvania zal beginnen. De tour eindigt op 24 september in Pennsylvania. Hij heeft al zijn tourdata op zijn Instagram vrijgegeven., en men kan nu online tickets kopen voor zijn shows.

Aanbevolen: