Post Breakup Blues: deze 8 beroemdheden vochten tegen verslaving na hun breuk

Inhoudsopgave:

Post Breakup Blues: deze 8 beroemdheden vochten tegen verslaving na hun breuk
Post Breakup Blues: deze 8 beroemdheden vochten tegen verslaving na hun breuk
Anonim

Het leven van een beroemdheid is misschien niet zo eenvoudig en eenvoudig als het lijkt. Beroemdheden gaan hun hele leven door met extreme ontberingen, net als iedereen. Hoe ze omgaan met en omgaan met deze ontberingen is belangrijk, en sommige beroemdheden maken niet altijd de juiste keuze. Verslaving discrimineert niet. Dit betekent dat een beroemdheid iemand niet immuun maakt voor verslaving. Door je leven in de schijnwerpers te zetten, kan iemand zelfs eerder geneigd zijn om drugs te gebruiken. Wanneer een beroemdheid een ontbering ervaart, maken hun status en geld drugs tot een gemakkelijk toegankelijk copingmechanisme. Welke beroemdheden wendden zich tot drugs na een harde relatiebreuk?

8 Brad Pitt

Angelina_Jolie_Brad_Pitt_Cannes-voor-scheiding
Angelina_Jolie_Brad_Pitt_Cannes-voor-scheiding

Na zijn scheiding van Angelina Jolie was het leven van Brad Pitt verre van perfect. Hij had eerder met alcoholisme geworsteld, maar het was erger geworden. Zo veel zelfs dat hij daadwerkelijk naar de Anonieme Alcoholisten ging om hem te helpen van zijn alcoholverslaving af te komen. Vandaag gaat het beter met hem, en hij hoopt dat zo te houden.

7 Lamar Odom

Lamar_Odom_2012_Shankbone_2
Lamar_Odom_2012_Shankbone_2

Lamar Odoms verslaving heeft hem zijn relatie met Khloé Kardashian en zijn carrière in de NBA gekost. Hij probeerde zelfs zijn verslaving aan drugs als alcohol en crack-cocaïne te verbergen, maar uiteindelijk betrapte ze hem op een dag. Toen ze uiteindelijk uit elkaar gingen, werd zijn verslaving een tijdje erger. Toen hij bijna stierf aan een overdosis, evalueerde Odom zijn leven opnieuw en is op weg naar een nuchtere toekomst.

6 John Mulaney

John Mulaney en zijn vrouw Annamarie Tendler gingen na zes jaar huwelijk uit elkaar. Hun breuk was te wijten aan Mulaney's verslavingsproblemen, en zijn probleem verslechterde alleen maar na de scheiding. Hij ging afkicken en boekt vooruitgang in de richting van herstel. Het einde van de relatie was echter moeilijk voor beide partijen.

5 Ben Affleck

Ben_Affleck_and_Jennifer_Garner_2013_Golden_Globe_Awards_(8378777915)_(bijgesneden)
Ben_Affleck_and_Jennifer_Garner_2013_Golden_Globe_Awards_(8378777915)_(bijgesneden)

Kort na zijn scheiding van Jennifer Garner moest Ben Affleck opnieuw naar de afkickkliniek om te herstellen van zijn alcoholverslaving. Hij worstelt al een tijdje met alcoholisme, maar zijn scheiding verscherpte zijn verslaving, dus zocht hij hulp. Hij worstelde met angst en depressie en gebruikte alcohol om die gevoelens te laten verdwijnen. Nu op weg naar herstel, hoopt hij zijn leven weer op de rails te krijgen.

4 Mac Miller

mac miller en ariana grande bij een voetbalwedstrijd
mac miller en ariana grande bij een voetbalwedstrijd

Deze legendarische muzikant en rapper worstelde het grootste deel van zijn carrière met een verslaving. Of het nu marihuana of andere drugs waren, hij probeerde op vele manieren te ontsnappen aan de moeilijke gevoelens die hij in werkelijkheid had. Hij was eigenlijk op weg naar herstel toen zijn relatie met Ariana Grande eindigde. Na deze breuk wendde Miller zich tot medicijnen om de pijn te verdoven. Toen hij iets nam dat geregen was, kreeg hij een overdosis. Dit leidde tot zijn vroegtijdige dood in 2018.

3 Colton Haynes

Colton_Haynes_3, _2012
Colton_Haynes_3, _2012

Deze voormalige Teen Wolf-ster worstelde een paar keer met een verslaving in zijn carrière in Hollywood. Hij was op weg naar herstel toen zijn leven zwaar werd. Hij ging uit elkaar met zijn man, Jeff Leatham, en zijn moeder stierf allemaal tegelijkertijd. In zijn poging om zijn moeilijkheden te verwerken, wendde hij zich tot medicijnen en belandde hij in het ziekenhuis.

2 Tiger Woods

20080609_Tiger_Woods
20080609_Tiger_Woods

Deze beroemdheid heeft niet de meest gelukkige blootstelling aan het publieke oog gehad. Terwijl al zijn vuile was aan het publiek werd uitgezonden, dreef zijn scheiding van zijn vrouw Elin Nordegren hem tot het uiterste. Het verergerde zijn verslavingsprobleem en hij is verschillende keren gearresteerd voor rijden onder invloed van drugs of alcohol.

1 Kanye West

Kim_Kardashian_and_Kanye_West_at_the_Met_Gala_in_2019
Kim_Kardashian_and_Kanye_West_at_the_Met_Gala_in_2019

Deze legendarische rapper worstelt het grootste deel van zijn carrière met een verslaving. Hij heeft zich vaak tot alcohol gewend om zijn emoties te verdoven en zijn leven draaglijker te maken. Met zijn recente, rommelige scheiding van Kim Kardashian probeert hij zeker het hoofd te bieden. Ondanks dat hij op weg is naar herstel, gaan er geruchten dat hij mogelijk is teruggevallen in oude gewoonten. Zijn dreigende berichten op Instagram kunnen hiervan het bewijs zijn.

Aanbevolen: