Fans denken dat 'Saturday Night Live' de beste plek is voor beroemdheden om aan te sluiten, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Fans denken dat 'Saturday Night Live' de beste plek is voor beroemdheden om aan te sluiten, hier is waarom
Fans denken dat 'Saturday Night Live' de beste plek is voor beroemdheden om aan te sluiten, hier is waarom
Anonim

Toen Saturday Night Live in 1975 zijn televisiedebuut maakte, had niemand enig idee hoe groot de impact van de show zou worden, laat staan dat deze langer zou duren dan een klein aantal afleveringen. Het is natuurlijk heel veilig om te zeggen dat de meeste entertainers zo ongeveer alles zouden doen om hun stempel op SNL te drukken. Per slot van rekening werden zoveel mensen enorme sterren nadat ze hun grote doorbraak hadden gekregen op Saturday Night Live.

Voor veel jonge artiesten die het willen maken in de entertainmentindustrie, kan het heel moeilijk zijn om aan iets anders te denken dan aan hun toekomstige carrièreambities. Het blijkt echter dat veel fans zijn gaan geloven dat er nog een andere reden is waarom werken voor Saturday Night Live een droom zou zijn die uitkomt. Veel SNL-fans hebben tenslotte geconcludeerd dat SNL misschien wel de beste plek is voor sterren om contact te maken en er zijn behoorlijk sterke argumenten om die conclusie te ondersteunen.

Relaties die niet duurden

Als veel mensen een relatie aangaan, hebben ze hoge verwachtingen dat ze voor de lange termijn bij hun partner zullen blijven. Desondanks kan een korte tijd daten met iemand geweldig zijn, omdat het moeilijk is om te weten wat je wilt in een partner zonder mislukte relaties te ervaren. Met dat in gedachten, hoewel deze beroemde koppels die elkaar ontmoetten vanwege Saturday Night Live niet lang standhielden, kan toch worden beweerd dat het een goede zaak was dat ze elkaar ontmoetten vanwege SNL.

Tijdens zijn aanstelling bij Saturday Night Live is Pete Davidson in verband gebracht met verschillende beroemde mensen. Het bleek dat twee van de meest opvallende relaties waar Davidson deel van uitmaakte, samenkwamen nadat ze elkaar ontmoetten op de set van SNL. Ten eerste, toen Larry David een aflevering van Saturday Night Live presenteerde, werd hij vergezeld door zijn dochter Cazzie die Davidson op de set ontmoette. Davidson en David zouden ongeveer twee jaar daten. Tijdens de relatie van Davidson met David ontmoette Ariana Grande hem toen ze een SNL-aflevering presenteerde. Nadat hij David had verlaten, zou Davidson zich verloven met Grande voordat ze het kort daarna afzegden.

Naast Davidson verloofden zich verschillende andere Saturday Night Live-sterren nadat ze iemand hadden ontmoet vanwege de beroemde sketchcomedyshow. Nadat Jon Hamm bijvoorbeeld SNL had gehost, introduceerde hij zijn Mad Men-co-ster Elizabeth Moss aan Fred Armisen. Helaas, nadat Armisen en Moss na slechts een jaar daten waren getrouwd, scheidden ze zeven maanden nadat ze door het gangpad waren gelopen.

Na een ontmoeting toen ze een vroege aflevering van Saturday Night Live presenteerde, verloofden Dan Akroyd en Carrie Fisher zich terwijl ze samen The Blues Brothers maakten. Uiteindelijk zouden ze uit elkaar gaan voordat ze trouwden. Nadat Olivia Wilde Jason Sudeikis ontmoette toen ze een aflevering van Saturday Night Live presenteerde, verloofden ze zich. Nadat ze ongeveer zeven jaar verloofd waren en samen twee kinderen hadden, gingen Sudeikis en Wilde in 2020 hun eigen weg.

Het is niet verwonderlijk dat er verschillende koppels zijn geweest die elkaar hebben ontmoet vanwege Saturday Night Live die uit elkaar ging voordat ze zich verloofden. Cecily Strong was bijvoorbeeld betrokken bij SNL-schrijver Mike O'Brien, maar ze konden niet ver komen. Nadat hij was gescheiden, raakte Ben Affleck betrokken bij SNL-producer Lindsay Shookus en hoewel het paar nooit heeft bevestigd hoe ze elkaar hebben ontmoet, is gemeld dat ze werden geïntroduceerd vanwege de show.

Nog steeds samen

Gezien alle relaties met beroemdheden die zijn begonnen vanwege Saturday Night Live, is het logisch dat er enkele paren zijn die elkaar hebben ontmoet vanwege de show die nog steeds bij elkaar zijn. Nadat Emma Stone bijvoorbeeld speelde in een schets die SNL-regisseur Dave McCary hielp, werden ze een stel, verloofden ze zich en kregen ze samen een dochter. Op het moment van schrijven wijzen alle aanwijzingen erop dat Stone en McCary een stel blijven.

Van alle Saturday Night Live-koppels is het duo dat de afgelopen jaren het leeuwendeel van de aandacht heeft gekregen Scarlett Johansson en Colin Jost. Nadat ze elkaar naar verluidt leerden kennen tijdens een SNL afterparty, werden Johansson en Jost een koppel. Getrouwd in oktober 2020, kregen Johansson en Jost samen een zoon in augustus 2021.

De langstdurende relatie met beroemdheden die tot stand kwam dankzij Saturday Night Live, lijkt Maya Rudolph en Paul Thomas Anderson. Na elkaar te hebben ontmoet tijdens een SNL-repetitie, werden Rudolph en Anderson in 2001 een stel en sindsdien zijn ze bij elkaar gebleven. Het paar is al vele jaren verloofd en moet nog door het gangpad lopen, maar volgens rapporten noemen ze elkaar man en vrouw. Duidelijk zeer toegewijd aan elkaar, Rudolph en Anderson hebben samen vier kinderen.

Aanbevolen: