Britney Spears' nieuwste strandfoto's zijn haar wildste tot nu toe

Inhoudsopgave:

Britney Spears' nieuwste strandfoto's zijn haar wildste tot nu toe
Britney Spears' nieuwste strandfoto's zijn haar wildste tot nu toe
Anonim

Britney Spears voelt zichzelf terwijl ze geniet van een dromerige vakantie met verloofde Sam Asghari - en haar nieuwste Instagram-foto's en -video's zijn het bewijs.

De popprinses heeft haar bijna 40 miljoen volgers vereerd met een reeks foto's en een video van haar in haar verjaardagspak, waarbij ze haar geslachtsdelen bedekt met haar handen en/of grappige emoji's om te voldoen aan het naaktheidsbeleid van Instagram.

Britney Spears plaatst naaktfoto's van haar vakantie met Sam Asghari

De 'Toxic'-zangeres plaatste foto's van haar spelen op het strand, wat haar fans ertoe aanzette om te zeggen: "It's Britney beach", verwijzend naar de beroemde slogan "It's Britney, bh", waarmee ze begint Het comeback-nummer 'Gimme More' uit 2007, maanden na haar publieke en zwaar onder de loep genomen instorting.

Die dagen lijken achter haar te liggen, net als haar 13 jaar durende conservatorium, dat vorig jaar werd beëindigd. Spears geniet van haar vrijheid, wat ook inhoudt dat ze de inhoud kan posten waar ze zin in heeft en dat ze de baas is over haar eigen imago.

Bij het zien van de frisse, ranzige beelden van Spears, merkte haar vriendin Paris Hilton op, met "Sliving!" gevolgd door een emoji met hartenogen en verschillende vuuremoji's.

Spears en Asghari hebben de beste tijd op vakantie

Achter de camera, Spears' verloofde, personal trainer en acteur, Sam Asghari. De twee hebben samen een onbekende tropische bestemming bereikt om zijn verjaardagsweek te vieren.

Terwijl ze op weg waren naar hun dromerige vakantie, pronkte Spears ook met haar prachtige verlovingsring, een rondgeslepen diamant die ze aan de rechterhand draagt. Omdat Asghari en Britney zich niet aan regels houden, zoals hij in het commentaargedeelte zei.

Het paar verloofde zich in september vorig jaar, een stap die Spears "veel te laat" vond. Zij en Asghari begonnen rond 2016 te daten na een ontmoeting op de set van de videoclip voor haar nummer 'Slumber Party' en zijn sindsdien onafscheidelijk.

Tijdens haar rechtszitting in juni 2021 sprak Spears ook haar wens uit om een baby te krijgen met Asghari, iets wat ze naar verluidt niet mocht doen tijdens haar conservatorium. Ze heeft twee zonen uit haar vorige huwelijk met danser Kevin Federline.

Nu ze eindelijk vrij is, is het niet onwaarschijnlijk dat Spears en Asghari eindelijk een baby zullen krijgen, of ze nu voor of nadat ze in het huwelijksbootje stappen. Details over de ceremonie worden meestal geheim gehouden, maar Britney verklapte dat de Italiaanse modeontwerper Donatella Versace aan haar trouwjurk werkt.

Aanbevolen: