Britney Spears-fans geloven dat er een bedrieger in haar nieuwste IG Pic-lancering zit FindBritney

Britney Spears-fans geloven dat er een bedrieger in haar nieuwste IG Pic-lancering zit FindBritney
Britney Spears-fans geloven dat er een bedrieger in haar nieuwste IG Pic-lancering zit FindBritney
Anonim

Britney Spears en haar vriend Sam Asghari plaatsten onlangs identieke beelden van zichzelf aan boord van een kleine privéjet, voordat ze op vakantie gingen.

Yesterday Spears plaatste een foto van zichzelf op de schouders van Asghari op een prachtig wit zandstrand. Het "overbeschermde" haar van de zangeres beschermde haar gezicht, waardoor fans beweerden dat zij het niet was.

"Ik vind het geweldig hoe het gezicht bedekt is, want het is niet Britney, maar ga weg. Vind Britney", reageerde een fan op de foto.

"Precies. Bretagne kan natuurlijk niet weggaan of genieten natuurlijk DAT is haar niet lol. Maar in alle ernst, ziet dat lichaamstype er niet anders uit?" een andere fan stemde in.

"Het lichaamstype is anders. Britney's heupen en benen zijn dikker. Ook haar middenrif en op deze foto zijn ze allemaal slanker", beaamt een fan.

"Natuurlijk is het niet Britney, ze doen alsof ze vrijheid heeft, maar dat heeft ze niet!!" een Instagram-commentaar gelezen.

Britney's laatste Instagram-post kwam te midden van haar juridische strijd over de voogdij van haar vader Jamie Spears.

De benarde situatie van de moeder van twee heeft geleid tot de opkomst van een "Free Britney"-beweging die beweert dat ze onder strikte controle wordt gehouden door begeleiders.

Haar vriend Sam sprong onlangs in haar verdediging nadat de schrijver Kelly Oxford zei dat de Instagram-posts van de popster 'eng' waren.

Hij schreef: "wat is er zo eng aan de grootste superster ter wereld te zijn die zichzelf is (authentiek, grappig, nederig) zonder te geven om wat anderen denken…."

"we hebben meer mensen zoals haar nodig en minder die van Karen. Ook Instagram heeft deze knop geïnstalleerd die je ongeveer 10 jaar geleden kunt ontvolgen…," voegde Asghari eraan toe.

Het kwam nadat fans zich afvroegen waarom Britney altijd met Sam wordt gezien en niet met haar moeder, Lynne.

"Lynne wil dat er een zorgplan wordt opgesteld dat Britney's persoonlijke leven uit het conservatorium zou halen", aldus een bron van Us Weekly.

"Jamie heeft haar verteld dat Britney langdurig toezicht nodig heeft, en hij denkt niet dat ze bereid is zo'n drastische actie te ondernemen."

Lynne en Jamie, die van 1975 tot 2002 getrouwd waren, delen drie kinderen - dochters Britney en Jamie Lynn, 29, en zoon Bryan, 43.

Britney heeft naar verluidt haar advocaat verteld dat ze liever details van de zaak ontsluit dan dat ze "als familiegeheim in een kast worden verborgen".

De advocaat heeft Free Britney ook "verre van een complottheorie" genoemd nadat Jamie met Page Six had gesproken. Hij deed de organisatie af als een stel 'samenzweringstheoretici die van niets weten'.

Aanbevolen: