Britney Spears bewijst dat ze een fan is van Blackpink in haar nieuwste rol

Inhoudsopgave:

Britney Spears bewijst dat ze een fan is van Blackpink in haar nieuwste rol
Britney Spears bewijst dat ze een fan is van Blackpink in haar nieuwste rol
Anonim

Britney Spears is terug met een nieuwe Instagram-reel waarin ze een paar iconische outfits laat zien.

Voor de video, die vandaag (20 april) is gepubliceerd, heeft de popster gekozen voor een speciale soundtrack, How You Like That van Blackpink.

Britney Spears verrast fans met een Blackpink-soundtrack

In de clip danst Spears op 2020-bop How I Like That, van het eerste album van de band. In haar bewerkte clip is te zien hoe de zangeres verschillende outfits draagt, waaronder een zwarte kanten catsuit.

“Ik vond deze keer mijn kanten en leren catsuit …. Ik heb het nog nooit ergens versleten, want nou…. waar zou ik het kunnen dragen, maar het is leuk om rond te hangen ???? Zoals ik eerder zei …. Ik verveel me !!!! Hier is mode', schreef Spears bij de video.

Fans van Blackpink waren enthousiast om te horen dat Spears mogelijk deel uitmaakt van de fandom.

“BRITNEY YOU STAN BLACKPINK!?!?! ICONIC, merkte een gebruiker op.

Een andere fan noemde Britney “Queen of K-POPPPP.”

Anderen suggereerden zelfs een samenwerking tussen Spears en de Zuid-Koreaanse band.

“BRITPINK WANNEER???” was één opmerking.

“Je zou met ze moeten omgaan, je ziet er geweldig uit”, schreef een andere fan.

Sinds hun grote doorbraak in 2016 werken Jennie, Lisa, Rosé en Jisoo samen met onder meer Cardi B en Selena Gomez.

Britney Spears vertelt Instagram-volgers hoe ze zich voelt over de NYT-documentaire

Naast het delen van haar mode-keuzes met haar volgers, heeft Britney Spears onlangs ook openhartig verteld over de documentaire die zich verdiept in haar conservatorium.

De zangeres zei dat ze "in verlegenheid was gebracht" door Framing Britney Spears, de film geregisseerd door Samantha Stark en geproduceerd door Liz Day van The New York Times.

"Mijn leven is altijd erg gespeculeerd geweest… bekeken… en echt mijn hele leven beoordeeld!!!" Spears schreef in een video die op 31 maart werd gepubliceerd.

“Ik heb de documentaire niet bekeken, maar van wat ik ervan zag, schaamde ik me voor het licht dat ze me erin lieten zetten…” ging de zangeres verder, verwijzend naar Framing Britney Spears.

Fans van de zangeres geloven echter niet dat ze de controle heeft over haar Instagram-profiel, wat haar belangrijkste manier lijkt te zijn om met haar volgers te communiceren. Nadat Spears over de documentaire had gepost, waren sommigen ervan overtuigd dat zij niet degene was die dat bijschrift had geschreven.

Haar volgers en activisten van de FreeBritney-beweging staan al een tijdje wantrouwend tegenover de Instagram-activiteit van de zangeres. Haar schijnbaar bizarre posts hebben de vraag doen rijzen of Spears probeert om gecodeerde berichten naar fans te sturen.

Aanbevolen: