Niet in staat om stil te staan, en duidelijk radeloos, maakt Britney Spears haar meest zorgwekkende uiterlijk tot nu toe

Inhoudsopgave:

Niet in staat om stil te staan, en duidelijk radeloos, maakt Britney Spears haar meest zorgwekkende uiterlijk tot nu toe
Niet in staat om stil te staan, en duidelijk radeloos, maakt Britney Spears haar meest zorgwekkende uiterlijk tot nu toe
Anonim

Er zijn veel verontrustende posts op sociale media geweest die ertoe hebben geleid dat fans naar haar veiligheid vroegen, maar haar meest recente post laat bij niemand twijfel. Britney Spears doet het in geen enkele hoedanigheid goed.

Britney Spears vertoont tekenen van mentale en emotionele instabiliteit en vertoont gedrag dat typisch wordt geassocieerd met iemand die zwaar medicinaal is of middelen gebruikt. Er zijn fysieke waarschuwingssignalen op haar lichaam en de manier waarop ze spreekt, doet alarmbellen rinkelen bij meer dan een paar fans.

Een verontrustende versie van speren

Britney lijkt een vertekend beeld van de realiteit te hebben en ze toonde een totaal onvermogen om stil te staan tijdens haar videopost. Haar lichaamstaal suggereert dat er iets ernstig mis is, omdat ze voortdurend heen en weer zwaaide en de hele opname zenuwachtig en onrustig leek. Haar ogen zagen er wild uit, verwijd, en haar algehele voorkomen was nogal slordig. Als je goed kijkt, zie je een rode vlek aan de linkerkant van haar romp.

Veel fans hebben verklaard dat ze niet geloven dat Britney toegang heeft tot haar eigen sociale media en dat wordt ons allemaal duidelijk. Wat ooit leek op een stel overdreven reagerende fans die samenzweringstheorieën bedachten, lijkt nu een spoor van waarheden te zijn dat niet kan worden genegeerd.

Het begin van Britney's video begint met dat ze zegt dat ze alle vragen van fans gaat beantwoorden, maar geen van de vragen die ze beantwoordde, werd aan haar gesteld op een van haar socialemediakanalen. Niet een. Ze antwoordde over haar favoriete restaurant, haar favoriete vakantie en boek - maar deze werden nergens genoemd. Het vermelden waard is echter het feit dat ze antwoordde door Halloween (eng) te zeggen, en het boek dat ze als haar favoriet claimt, is een Danielle Steele-boek met de titel 'A Good Woman', dat wordt beschreven als over een vrouw die dat wel is; "Verraden en achtervolgd door een onverdiend schandaal."

Escalerende tekenen van problemen

Haar stem is zo kinderlijk dat het zenuwslopend is, en fans hebben veel moeite gedaan om hun bezorgdheid kenbaar te maken. Gedurende de hele videoclip grijpt Spears nerveus naar de zijkanten van haar korte broek en grijpt ze vast, wat een fan ertoe aanzet om te schrijven; "Ze doet alsof er een pistool op haar gericht is achter de camera, waardoor ze gedwongen wordt deze nepvragen te beantwoorden." Een andere fan die haar verontrustende gedrag beoordeelde, merkte op door te zeggen; "Ze is niet in orde. Kijk hoe nerveus ze was in deze video. Ze trilt letterlijk. Ze keek de hele tijd ergens naar alsof er een teleprompter voor haar was om te lezen. Alles ziet er zo geënsceneerd uit."

Fans willen weten wat er aan de hand is en vrezen voor de veiligheid van Britney, aangezien deze berichten een levendige afbeelding lijken te zijn van een ziel in nood die dringend moet worden ingegrepen.

Aanbevolen: