Pete Davidson speelt de hoofdrol als fictieve versie van zichzelfopnieuw

Inhoudsopgave:

Pete Davidson speelt de hoofdrol als fictieve versie van zichzelfopnieuw
Pete Davidson speelt de hoofdrol als fictieve versie van zichzelfopnieuw
Anonim

Pete Davidson speelt de hoofdrol in een comedyserie die is geïnspireerd op zijn echte leven. De castgenoot van Saturday Night Live speelt een "ruwe, onverschrokken, fictieve versie" van zichzelf, verwant aan Larry David in Curb Your Enthusiasm. Lorn Michaels van SNL zal de serie produceren, die momenteel de titel Bupkis draagt.

Pete Davidson speelt een fictieve versie van zichzelf in de komende comedyshow, die nog geen thuis heeft gevonden

Volgens de beschrijving van de show, zal het "een mix bevatten van gegronde verhalen met absurde elementen die een ongefilterd beeld door Pete's ogen weergeven." De serie wordt mede geschreven door Pete en frequente medewerker Dave Sirus, samen met Judah Miller die heeft gewerkt aan shows als Crashing en American Dad.

De show moet nog een thuis vinden, maar mensen achter de schermen pitchen het naar verluidt aan streamingdiensten. En met alle media-aandacht rond Pete en zijn relatie met Kim Kardashian (en de ruzie die het heeft veroorzaakt met Kanye West), klinkt het zeker.

Rapporten suggereren dat Amazon Prime Video en Peacock al interesse tonen in de serie.

Interessant is dat de show een "R-Rated" versie van Larry David's Curb Your Enthusiasm wordt genoemd, waarin Larry een fictieve versie van zichzelf speelt. Er zijn al gesprekken aan de gang over een A-lijst ensemble cast om samen met Pete in de nieuwe serie te werken.

Pete heeft veel verhalen te vertellen, van het daten van A-Listers tot een van de jongste SNL-castleden

Welk verhaal Davidson ook te vertellen heeft, het wordt zeker een interessant verhaal. De komiek begon als een van de jongste leden van de Saturday Night Live-cast, en hoewel hij aanvankelijk sporadisch verscheen, is hij nu een van de grootste sterren van de show.

Hij heeft ook de gewoonte om met enkele van 's werelds grootste sterren te daten. De komiek is uitgegaan met A-listers zoals Kate Beckinsale en Ariana Grade, maar heeft onlangs een ontluikende romance met Kim gehad. De twee zijn sinds eind vorig jaar aan het daten, nadat ze elkaar hadden ontmoet op de set van Saturday Night Live.

Helaas heeft de komiek een paar vijanden gemaakt op weg naar de top. Kanye heeft de wereld herhaaldelijk laten weten dat hij geen grote fan is van 'Skete'. De rapper heeft shot-na-shot op de komiek genomen in een reeks steeds grilliger Instagram-posts. Op een gegeven moment vroeg Ye zelfs zijn fans om naar Pete te schreeuwen als ze hem in het openbaar zagen.

Pete lachte eerst alles weg, maar misschien heeft hij zijn deuntje veranderd nadat Ye een muziekvideo had uitgebracht waarin hij de cabaretier met geweld vermoordde. Kim was er zeker niet blij mee.

Aanbevolen: