The Crown'-acteur Josh O'Connor speelt de hoofdrol in Queer Period Horror van regisseur Francis Lee

Inhoudsopgave:

The Crown'-acteur Josh O'Connor speelt de hoofdrol in Queer Period Horror van regisseur Francis Lee
The Crown'-acteur Josh O'Connor speelt de hoofdrol in Queer Period Horror van regisseur Francis Lee
Anonim

Josh O'Connor speelt de hoofdrol in een vreemd historisch drama van de Engelse regisseur Francis Lee.

De acteur, die een Golden Globe heeft gewonnen voor zijn vertolking van prins Charles in The Crown, beleefde zijn grote doorbraak in Lee's eerste speelfilm, God's Own Country.

De twee zullen zich herenigen voor een naamloos project dat zich afspeelt in het verleden en waarin bovennatuurlijke elementen worden verwerkt.

Francis Lee's Queer Horror zal de hoofdrol spelen in 'The Crown'-acteur Josh O'Connor

O'Connor zal schitteren als de "verdrietige, jonge" hoofdrolspeler in Lee's aankomende horror over queerness en klasse. De film wordt een nieuwe bewerking, maar verder is er nog niet veel bekend.

Lee is een openlijk homoseksuele man en heeft tot nu toe in al zijn films queerness onderzocht.

Na God's Own Country met een romance tussen de personages gespeeld door O'Connor en Alec Secăreanu, regisseerde Lee Saoirse Ronan en Kate Winslet in het queer-periodedrama Ammonite.

De film ging vorig jaar in première en is een fictieve kijk op de echte paleontoloog Mary Anning, geportretteerd door de Titanic-ster.

O'Connor speelde ook in Emma. naast hoofdpersoon Anya Taylor-Joy en had een boog op Peaky Blinders.

‘The Crown’ Aankomende seizoenen zullen een heleboel nieuwe gezichten zien

O'Connors vertolking van Charles in The Crown - waarvoor de acteur werd vergeleken met Michael Corleone van Al Pacino in The Godfather - leverde hem ook een Critics' Choice Awards op.

De acteur speelde Prins Charles in seizoen drie en vier van de serie, maar zal in de komende seizoenen worden vervangen.

Het vijfde en zesde seizoen zullen verschillende grote toevoegingen aan de cast zien. De Affair-acteur Dominic West zal de rol van volwassen Charles overnemen na maandenlange castingonderhandelingen.

West zal schitteren naast Tenet-actrice Elizabeth Debicki, die Diana zal spelen na het bejubelde optreden van Emma Corrin in seizoen vier.

Oscar-genomineerde actrice Lesley Manville zal Bonham Carter vervangen als prinses Margaret. De jongere zus van de koningin, overleden in 2002, werd eerder ook geportretteerd door Vanessa Kirby.

Het vierde seizoen is het laatste van Colman. Harry Potter-actrice Imelda Staunton zal het stokje overnemen en de koningin in het vijfde en zesde seizoen vertolken, waardoor haar heerschappij wordt verlengd met twee hoofdstukken en niet slechts één zoals eerder aangekondigd.

Alle vier de seizoenen van The Crown zijn beschikbaar om te streamen op Netflix

Aanbevolen: