Fans zijn overstuur Hilary Duff speelt de hoofdrol in 'How I Met Your Mother'-spin-off in plaats van 'Lizzie McGuire'-reboot

Fans zijn overstuur Hilary Duff speelt de hoofdrol in 'How I Met Your Mother'-spin-off in plaats van 'Lizzie McGuire'-reboot
Fans zijn overstuur Hilary Duff speelt de hoofdrol in 'How I Met Your Mother'-spin-off in plaats van 'Lizzie McGuire'-reboot
Anonim

Populaire streamingdienst Hulu maakte woensdag bekend dat ze opdracht hebben gegeven om een uitloperserie te filmen op basis van het populaire tv-programma How I Met Your Mother. De nieuwe serie, aangekondigd als een vervolg, zal How I Met Your Father heten.

De aankondiging vermeldde dat de nieuwe "Ted Mosby" - de verteller van How I Met Your Father - zal worden gespeeld door niemand minder dan de voormalige Disney Channel-ster Hillary Duff.

Duff, die bekend staat om haar rollen in Younger en Lizzie McGuire, is opgetogen om deel uit te maken van het project.

Ze zei tegen Variety: “Ik heb ongelooflijk veel geluk gehad in mijn carrière om een aantal fantastische personages te spelen en ik kijk er naar uit om de rol van Sophie op zich te nemen. Als grote fan van How I Met Your Mother voel ik me vereerd en zelfs een beetje nerveus dat Carter en Craig me het vervolg van hun baby zouden toevertrouwen."

Sinds de aankondiging gonst het van de activiteit op Twitter. Er zijn allerlei gemengde reacties geweest - van fans van de originele How I Met Your Mother die opgewonden of ongerust zijn over de serie van tien afleveringen, evenals fans van Duff's, die andere zorgen en perspectieven hebben om te uiten.

De populaire tv-serie How I Met Your Mother, die van 2005 tot 2014 veel jonge fans boeide, eindigde na negen seizoenen en vele afleveringen.

Veel fans zijn echter nog steeds teleurgesteld over het einde, omdat het indruiste tegen alles waar de negen seizoenen toe hadden geleid. In feite zei de hoofdrolspeler van de show, Josh Radnor zelf, dat het slechte einde van de show het resultaat was van een slepende actie.

Deze uitloper is al lang in de maak. Aanvankelijk was CBS van plan om Greta Gerwig en Meg Ryan in te schakelen voor de hoofdrollen, maar het script was uitgelekt en het zag nooit meer groen licht. Een tweede poging werd gedaan in 2016, maar het project moest op een laag pitje worden gezet vanwege het succes van This Is Us.

Toch, hoe onzeker HIMYM-stans ook zijn over de nieuwe serie, sommige fans zijn enthousiast om Duff in zowat alles te zien - vooral haar toegewijde Lizzie McGuire, die diepbedroefd waren om te horen dat een spin-off van die show werd geannuleerd door Disney+ slechts een paar weken nadat de productie begon.

De originele Lizzie McGuire was een populaire show op Disney Channel in de vroege jaren 2000, over een jong meisje dat door het leven navigeerde tijdens haar vroege tienerjaren, met een cartoonversie van zichzelf die haar innerlijke gedachten uitte.

De langverwachte reboot van de razend populaire serie zou zijn verhaal op een vergelijkbare manier vertellen, deze keer in plaats daarvan het publiek mee te nemen door het leven met Lizzie terwijl ze door haar jaren '30 navigeert.

De showrunner van de serie, Terri Minsky, werd ontslagen na het filmen van de eerste twee afleveringen, waarna Disney zei dat ze van plan waren "een andere creatieve richting in te slaan" en "een nieuwe lens op de show zetten".

Duff onthulde later in een Instagram-bericht dat Disney had besloten dat de show te "volwassen" was voor het merk Disney. Ze kondigde in dezelfde post aan dat ze niet zou deelnemen aan de productie vanwege de PG-classificatiebeperking, omdat ze van mening was dat dit de authenticiteit ervan ernstig zou belemmeren.

How I Met Your Father met in de hoofdrol Duff wordt onmiddellijk geproduceerd met Isaac Aptaker en Elizabeth Berger als makers. De serie heeft ook Carter Bays en Craig Thomas, de oorspronkelijke makers als uitvoerende producenten.

Aanbevolen: