Indiana Jones 5' In The Works, Phoebe Wallard-Bridge speelt naast Harrison Ford de hoofdrol

Indiana Jones 5' In The Works, Phoebe Wallard-Bridge speelt naast Harrison Ford de hoofdrol
Indiana Jones 5' In The Works, Phoebe Wallard-Bridge speelt naast Harrison Ford de hoofdrol
Anonim

Iedereen met waardering voor filmgeschiedenis kent in ieder geval de naam Indiana Jones. Een klassieke filmtrilogie gemaakt door filmlegende Stephen Spielberg, de actie-avonturenserie volgt een zeer gelukkige en ongelooflijk intelligente archeologieprofessor uit het WO II-tijdperk die de wereld rondreist op zoek naar gevaarlijke en oneindig waardevolle artefacten - en terwijl hij bezig is de nazi's bestrijdt.

De eerste drie films, die allemaal in de jaren 80 uitkwamen, hadden een veel jongere en slankere Harrison Ford, die Henry W alton Jones, Jr. speelde, bij vrienden, collega's en vijanden gewoon bekend als Indiana Jones. Ze volgen de academicus terwijl hij op zoek gaat naar de Arc of the Covenant, een rots van onuitsprekelijke kracht, en zelfs de Heilige Graal, in een poging hen uit vijandelijke handen te houden.

De vierde film kwam in 2008, helemaal aan het begin van de revival-rage die we momenteel zien, en bevatte Shia LeBeouf als Jones' vervreemde zoon, Henry "Mutt" Williams. Deze werd in plaats daarvan ingesteld tijdens de jaren 50 en de Koude Oorlog. Hoewel LaBeouf niet terugkeert voor deze volgende aflevering, zijn fans nog steeds enthousiast over de sterren die eraan vast zitten.

Afbeelding
Afbeelding

Nu is Ford terug voor meer actie in de nog niet nader genoemde Indiana Jones 5, die voorlopig zal worden uitgebracht in juli 2022. Meest recentelijk is actrice Phoebe Waller-Bridge, bekend van haar rol in Fleabag, genoemd de vrouwelijke hoofdrol, en zal samen met de beroemde acteur de hoofdrol spelen om dit nieuwe deel tot leven te brengen.

Steven Speilberg, die de eerste vier films regisseerde, zal aan boord zijn als een actieve producent, maar de teugels van de film zullen in handen zijn van James Mangold van Cop Land, Girl Interrupted, The Wolverine en Logan. Gelukkig keert John Williams terug om de score voor de film te doen, zodat de muziek consistent blijft met de iconische themamuziek van de originele trilogie.

Hoewel Lucasfilms-president Kathleen Kennedy eerder heeft gezegd dat dit het laatste deel van de Indiana Jones-saga zal zijn, heeft Disney het volste recht om een curveball in de mix te gooien met een zijstapje of spin-off van de saga.

Gerelateerd: ‘Fleabag’-regisseur bracht wat Phoebe Waller-Bridge-magie naar ‘Enola Holmes’

Hoewel de details, waaronder de karakterinformatie van Waller-Bridge, schaars zijn, is de verwachting voor deze film enorm, vooral omdat Ford terugkeert om de serie uit te zenden. En hoewel Spielberg niet in de regisseursstoel zal zitten, hopen zowel fans als cast dat Mangold de serie trots zal maken.

Aanbevolen: